• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu durum normal mi?

yazık nişanlınıza nasıl bi sabırmış helal olsn valla :) . Nişanlınız NORMAL bir erkek . Ben nişanlımın sevgilimin rüyasında benimle birlkte olduğunu görmeksindense başka kadınları görmesini tercih ederim valla

gerçekten abartmışsın.bu tabiki çok normal.erkeklerde olan bişey bu.lütfen nişanlını ara ve bu konuyu uzatma artık

ama cevap vermemen açmamamn iyi değil ki , nişanlın yok dese hiç kimse olmadı dese inanmayacaksın belki de diyeceksin nasıl o zaman vs. diye soracaksın adam da bunun kendi istemese bile rüyasında olduğunu söylemiş sana açıklmaa yapmış bunda ne var. gerçi o da nasıl birşeymiş anlamadım ama , bence büyütme

değil tabi ki şeytan çarpıverir ikiniz birden mazallah

şeytan ne yaa

yazık nişanlınıza nasıl bi sabırmış helal olsn valla :) . Nişanlınız NORMAL bir erkek . Ben nişanlımın sevgilimin rüyasında benimle birlkte olduğunu görmeksindense başka kadınları görmesini tercih ederim valla

bu da ayrı bir bakış açısı

benim sevgilim beni rüyasında görsün isterim, görür de gördüğünü de söyler bazen:1: mutlu bile olurum rüyalarına girecek kadar arzuluyor beni diye..

Açıkcası sorunun son derece basit. Bu kadar abartmanı hiç anlamadım. Biraz dert ariyorsun gibi geldi bana. Evlendiğinde kapris yapman gereken çok konu olacak zaten kredini bu saçma olayla dusurme. Nişanlın bence çok iyi biri. Onu üzme. Erkekler öyle rüyalar görürler. Bu da onun normal biri olduğunu gösterir. Kısacası saçmalama

:46::46::46::46:

canım sen niye nişanlının başka kadınları arzulamasını arzuluyorsun anlayamadım.biraz açar mısın?

kızlar bana bi akıl verin nolurr!!:14:Buna çok ihiyacım var belki de ben abartıyorum bilmiyorum ama sizin yorumlarınıza ihtiyacım var.
Konu şu nişanlımla konuşuyoduk konu cinsellikten açıldı şimdiye kadar hiç konuşmazdım o kadar utanırdım ki adını andığında lafı değiştirirdim:17: Neyse akşam konuştuk artık hiç cinsel ilişkiye girmemiş kendine bi söz vermiş ilkim evleneceğim kadın olacak diye.Bu bana güven vermedi değil.
Ama ben olayı abartaraktan rüyalarında kadınların olup olmadığını sordum çünkü gerçekte bakmıyo kimseye annesinin üstüne yemin ediyo senden başka kimseye alıcı gözüyle bakmıyorum kimse umrumda değil diye.Rüyalarıma da bazen şeytan giriyo dedi oda erkeklerin boşalması gerektiği içinmiş.Boşalmadığında şeytan giriyomuş ve bu her erkekte oluyomuş.Ben bunu duyunca sinirlendim.Benim rüyama ondan başka erkek girmezken onun rüyasına şeytan diye tabirlendirdiği kadınlar giriyo.Dün ayrıldığımızdan beri konuşmadım o kadar msj attı aradı açmadım.Şu halde konuşmayı da düşünmüyorum çünkü canım çok yandı.Sizce bu durum normal mi??

inanamıyorum sana yaaa kıskançlığın bu kadarınada pes yani ne kadar abartıyosun öyle. yazık ikinizede yazık canım.
hem eskileri karıştırırsan senin canın yanar bunu unutma. biz kadınlar duymak istediğimiz şeyi bekleriz erkeklerden, o sana biriyle yattım desede yatmadım desede senn içinde hep bir şüphe olacak, yatsada sana söylermi yaa hayır der geçer ama biz kadınlar için bu hayır yetmez dimi. illa eşeleyip çıkarırız ortaya sonrada üzülen biz oluruz. bırak geçmiş geçmişte kalsın geleceğe bak sen.

kızmaa ama gece gece gerçektenn neşem yerine geldii şaka yapıyorr olmalısınn aadamın rüyasınada karışamazsinkii ayrıca bu tıbben bilinen bişey yani gayet normall:17::52::52:

rüyamızda neyi veya kimi göreceğimizi kendimiz seçemiyoruz ki =) valla ben adamın yerinde olsam "yuh yaa bukadar bilinçsizlik olmaz" deyip ayrılırdım sizden. boşuna üzmeyin adamı yazıktır.

ayy ben bi kere kendimi bizim bakkalcının kucağında görmüştüm aaa ne kadar ayıp:9::9: küçüktüm bu arada ama kafam ii çalışıyordu:27:

bu ne beee :D bence en kısa zamanda gidip tedavi olmalısın. ömrümde böyle saçmalık görmedim.
olaki evlendin ve olaki adam yine rüyasında bişyler gördü :) ee o zaman ayrılcan mı :D git be kardeşim. azıcık aklını başına topla ... rüyaymış .... peehh :27:

Back
X