- Konu Sahibi SalakSacma
Bana inandırıcı gelmedi bu konu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gerek var, internetten baksa hangı doktora gidecegini kendısı de bulabilir.Fazla detaya girmeyerek yardım istediyse olabilir aslında.
Birde aklima su geldi..madde kullaniyor olabilir..bu ihtimal var.
Katip, doktora gitmek için neden yardım istesin koskoca insanlar ?Fazla detaya girmeyerek yardım istediyse olabilir aslında.
Ne gerek var, internetten baksa hangı doktora gidecegini kendısı de bulabilir.
Abimin bu durumunuda bilmek ıstemezdım acıkcası
Bence de. Gıdıp abiye reglım gecikiyor hep, doktora gotursene benı demek ne kadar abesse, abinin gelip gec bosalıyorum doktora goturun benı demesi o kadar abes.Zivanadan cikmis millet.
Abim yok kardeşim var erkek. Bi sıkıntısı olur da söylerse çok detaya indirmeden annnladım canım der, bulurum bir doktor ona anlatır detayı.Ne gerek var, internetten baksa hangı doktora gidecegini kendısı de bulabilir.
Abimin bu durumunuda bilmek ıstemezdım acıkcası
Ay bilmem, olur da isterse. Ben ablayım ya galiba ondan çok sorun gibi gelmedi öyle her şeyi anlatmaması kaydıyla . Abim olsa farklı olurdu sanırım.Katip, doktora gitmek için neden yardım istesin koskoca insanlar ?
Kardeş de durmamış arkadaşina anlatmış abim böyle birşey istedi diye.
Garip garip durumlar.
Ahahahaha yok boşalma olarak değil, karısı cinsel ilişki sırasında ağrı duyuyor, işte kaç sn dakika sürüyor hangi pozisyonlarda ağrısı var hepsini anlatıyorNasıl yani, abi gec bosalıyor.
Kız kardesıne gelip diyor ki gec bosalıyorum benı doktora goturun.
Bu mu? Dogru mu anlamısım?
Benim erkek arkadaşımda da aynı problem var. Problem denirse tabi, ben halimden memnunum fazlasıyla. 6-7 saat sadece ilişkiye girdiğimiz olmuştu sarhoşken, bir kez de 4 saat. Zamanla alıştıkça normal bir süreye düşüyor. Uzun süre ara verince erken bile boşalıyor benimki bazen, tekrar alışınca makul sürelere geliyor 20-40 dk arası. Zamanla geçer, sürekli bir sorun olacağını sanmıyorum.
Bu da fecaat. Ya da ben baya eski kafalı nacıye teyzeyım. BılemedımAhahahaha yok boşalma olarak değil, karısı cinsel ilişki sırasında ağrı duyuyor, işte kaç sn dakika sürüyor hangi pozisyonlarda ağrısı var hepsini anlatıyor![]()
E çüşünüz.Ahahahaha yok boşalma olarak değil, karısı cinsel ilişki sırasında ağrı duyuyor, işte kaç sn dakika sürüyor hangi pozisyonlarda ağrısı var hepsini anlatıyor![]()
Biz hemşireyiz, doktor arkadaş meslektaşlarınıza anlatın diye anlatıldı aslında öyle dedikodu olarak anlatmadı bana arkadaşım.Katip, doktora gitmek için neden yardım istesin koskoca insanlar ?
Kardeş de durmamış arkadaşina anlatmış abim böyle birşey istedi diye.
Garip garip durumlar.
Bana da çok tuhaf gelmişti, jinekolog arkadaşıma pasladımBu da fecaat. Ya da ben baya eski kafalı nacıye teyzeyım. Bılemedım
Allah saglık versın herkese dıyım en iyisi![]()
6 - 7 saat ne delfı yaBenim erkek arkadaşımda da aynı problem var. Problem denirse tabi, ben halimden memnunum fazlasıyla. 6-7 saat sadece ilişkiye girdiğimiz olmuştu sarhoşken, bir kez de 4 saat. Zamanla alıştıkça normal bir süreye düşüyor. Uzun süre ara verince erken bile boşalıyor benimki bazen, tekrar alışınca makul sürelere geliyor 20-40 dk arası. Zamanla geçer, sürekli bir sorun olacağını sanmıyorum.
Aşkım eğer kendi arabam olursa İstanbuldan Manisaya giderim o 7 saatte.Benim erkek arkadaşımda da aynı problem var. Problem denirse tabi, ben halimden memnunum fazlasıyla. 6-7 saat sadece ilişkiye girdiğimiz olmuştu sarhoşken, bir kez de 4 saat. Zamanla alıştıkça normal bir süreye düşüyor. Uzun süre ara verince erken bile boşalıyor benimki bazen, tekrar alışınca makul sürelere geliyor 20-40 dk arası. Zamanla geçer, sürekli bir sorun olacağını sanmıyorum.
Bende Hayriye Teyze'yim sanırım.Bu da fecaat. Ya da ben baya eski kafalı nacıye teyzeyım. Bılemedım
Allah saglık versın herkese dıyım en iyisi![]()