sizce bu evlilik gider mi?

florasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
68
Hakkari
kızlar ramazan gireli eşim okey oynuyor eve gelmiyor benı ya annesıne yada eşi gece nöbetçi olan bi arkadasıma bırakıyor gece 2 de geliyor bi saat sonra bı yatıyorr taki iftara kadar ben bu durumdan sıkıldım ve dun baya bı tartıstık dedım sıkıldım benımle yap bişeylerr napıyım senin gibi mal gibi ewde mi oturucam dıyo bana vuryo ki bu ilk degil nerdeyse bana vurmalarına bıle alıstım arsızlastım bende ona vuruyorum. ıkı yıldırda evlıyız bebegımız olmuyor benım yumurtalarım gelışmiyomus tedavı goruyorum evlendıkten snrada baya hastalık cektım amlyat oldum kist timorr... ve dun bana dedıgı laf bebek harıc kıst tımor her haltı verdın maaşallah dedi bu çok zorma gitti bu şekil bi evlilik sizce gider mi sonradan cok pişman oldugunu soyluyor sınırden soluyorum falan dıyo ama bu siniri sadece bana karsı boylee baskasıyla tartıstıgında gayet düzgün tartışırrr

Sen hakkını aramazsan gider, yok bu evde bende varım dersen ya adam olur evine bakar ya eşşek olur yoluna bakar.

Edepsiz huysuz koca zor allah sabır versin . şiddet hakaret bunlar yanlış şeyler boşanma sebebi direk ama içine girmeyince kimse kimseyi bilemez sabret biraz daha bakalım inşallah mutlu olursun herşey gönlünce olsun

ayy canım Allah yardımcın olsun ama çok terbiyesizleşmiş eşin...hem de çokkk.....kendine saygın varsa alttan alma bir daha....

ezdirme kendini bu kadar yanlış anlama ama bu insan nasıl bir baba olacak ki doğacak çocuguna .daha sana doğru düzgün koca olamıyor

ezdirme kendini bu kadar yanlış anlama ama bu insan nasıl bir baba olacak ki doğacak çocuguna .daha sana doğru düzgün koca olamıyor

çok doğru diyosun bu konudada çok kararsızım tedaviyi yarıda braksammı yoksa bole bı adama bebek yapsammı bılemedım hnı yapmamak mantıklı ama bebek için de uç aydır kendımı parcalıyorum o kadar hastaneye git gel surundum bosamı gtsın bılemedım

bebek konusunda bi yorum yapamam sana anne olmak hakkın tabi ki ama öncelikle bi kendine olan özgüvenini tartmalısın
bu adam seninle bu şekilde konuşamaz
sen bir ömür bu adamı böyle kabul etmeye razımısın analadığım kadarıyrla afedersin odunun önce gideni bir kocan var.
öncelikle bunu düşün. eğer evet çocuk sadece sebebi çocugumuz olursa düzelir dersen ayrı ama dediğim gibi sana saygı duymayan bi adama bu kadar emek verilir mi bilinmez
allah korusun senin daha da ciddi hastalıkların olabilirdi ve bu adam ne sana bakardıu ne de bişey yapardı çocuk olmuyor diye ettiği yüzüne vurduğu laflara bakarsan

Böyle adama dava açmak yerine bir de çocuk doğurarak onu mükafatlandırıyorsun öyle mi?
Pes... Bir de bu evlilik gider mi diyorsun daha çok pessssssss...

elinizde olmayan durumlarınız (hastalıklar, ameliyatlar vs) için sizi suçlayan ve hakaret eden biri, emin olun 3 çocuk verseniz de değişmeyecektir... hatta çocuğunuz olduğunda size bakmayacak, yardım etmeyecektir.

bilemiyorum cnm bak ben unv. mezunuyum eşim lise dzgun bı ısı yok ve suan işsiz aile denecek bı ailesi bile yok varda yok yanı ben bunları onun karsısına bı kez bıle çıkarmadım asla kırcak dozda konuşmadım ama eşim öyle değil en ufak bı sınırde bana demediği yapmadığı kalmaz baslarda daha hassastım çok zormaa gderdı ama artık bende o kdar arsızlastımkı ona vurabılıyorum ne bılım çok zordayım saygı denen şey gram kalmadı bızde

hem işsiz güçsüz, hem sana laf söylüyor, sanki çocuğun olduğunda ona bakabilecek mi? bakamayacak.. daha sorumluluk sahibi bi adam bile değil anlattıklarına göre canım.boşa gitsin.terbiyesiz adam..hiç durma bile yanında..bekara boşamak kolay olur derler ya , evet söylemesi kolay ama, inan çekilecek dert değil..o nasıl bir cümle yaa? Allah nasip etmişse olur...işsiz güçsüz nasıl geçiniyosunuz?

her şerde bir hayır var. belki de bebeğinizin şimdi olmamasında bir hayır vardır
ne olursa olsun çocuk sahibi olmak istiyorum.
boşansam da, mutsuz olsam da çocuğum olsun diyorsanız bilemem..
işsiz bir adamın kahvede okey oynamayı iş sayıp ev hanımı karısına "mal gibi evde mi oturayım" demesi..
sizi en hassas noktanızdan vurması..
çok üzücü..

dünya hali her şey olabilir.
İşsiz kalabilir
Allah korusun kaza geçirebilir çalışamaz duruma da gelebilir bir erkek.
Böyle bir durumda eş olarak sorumluluk neyse yerine getirilir.
Ama bütün gün uyuyup orucu uykuya tutturup, sonra kahveye giden ve "mal gibi evde oturmayan" bir adam için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim..

tedavin boşa gitmesin diye bu adama çocuk yapmak...tokatları artık normal karşılamak.....söylediği o çirkin laf...ki daha fazla şeyler de söylüyordur muhtemelen...ha ama tabi ya bahanemiz hazır "sinirden" söylüyormuş paşa bey.

bu evlilik gider de nereye gider bilemem...

canım benım altınlarımla araba alıp satıyo arada onun karıyla geçiniyoruz ewi gecındırme konusunda benı asla daraltmadı bi şekilde biyerden kazanıyo

evlilikteki en önemli şeyi - saygıyı- yitirmişsiniz.
"bu evlilik gider mi " diye sormuşsunuz... gider ama nasıl gider ? asıl soru bu olmalı bence.
o ortamda büyüyen çocuğu da düşünmek bile istemiyorum.
ya oldurun ya öldürün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…