eşinizin işi gücü yok mu
ezdirme kendini bu kadar yanlış anlama ama bu insan nasıl bir baba olacak ki doğacak çocuguna .daha sana doğru düzgün koca olamıyor
çok doğru diyosun bu konudada çok kararsızım tedaviyi yarıda braksammı yoksa bole bı adama bebek yapsammı bılemedım hnı yapmamak mantıklı ama bebek için de uç aydır kendımı parcalıyorum o kadar hastaneye git gel surundum bosamı gtsın bılemedım
bebek konusunda bi yorum yapamam sana anne olmak hakkın tabi ki ama öncelikle bi kendine olan özgüvenini tartmalısın
bu adam seninle bu şekilde konuşamaz
sen bir ömür bu adamı böyle kabul etmeye razımısın analadığım kadarıyrla afedersin odunun önce gideni bir kocan var.
öncelikle bunu düşün. eğer evet çocuk sadece sebebi çocugumuz olursa düzelir dersen ayrı ama dediğim gibi sana saygı duymayan bi adama bu kadar emek verilir mi bilinmez
allah korusun senin daha da ciddi hastalıkların olabilirdi ve bu adam ne sana bakardıu ne de bişey yapardı çocuk olmuyor diye ettiği yüzüne vurduğu laflara bakarsan
elinizde olmayan durumlarınız (hastalıklar, ameliyatlar vs) için sizi suçlayan ve hakaret eden biri, emin olun 3 çocuk verseniz de değişmeyecektir... hatta çocuğunuz olduğunda size bakmayacak, yardım etmeyecektir.
çok doğru diyosun bu konudada çok kararsızım tedaviyi yarıda braksammı yoksa bole bı adama bebek yapsammı bılemedım hnı yapmamak mantıklı ama bebek için de uç aydır kendımı parcalıyorum o kadar hastaneye git gel surundum bosamı gtsın bılemedım
hem işsiz güçsüz, hem sana laf söylüyor, sanki çocuğun olduğunda ona bakabilecek mi? bakamayacak.. daha sorumluluk sahibi bi adam bile değil anlattıklarına göre canım.boşa gitsin.terbiyesiz adam..hiç durma bile yanında..bekara boşamak kolay olur derler ya , evet söylemesi kolay ama, inan çekilecek dert değil..o nasıl bir cümle yaa? Allah nasip etmişse olur...işsiz güçsüz nasıl geçiniyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?