kesinlikle bende böyle düşünüyorum olmamasında hayr warher şerde bir hayır var. belki de bebeğinizin şimdi olmamasında bir hayır vardır
ne olursa olsun çocuk sahibi olmak istiyorum.
boşansam da, mutsuz olsam da çocuğum olsun diyorsanız bilemem..
işsiz bir adamın kahvede okey oynamayı iş sayıp ev hanımı karısına "mal gibi evde mi oturayım" demesi..
sizi en hassas noktanızdan vurması..
çok üzücü..
dünya hali her şey olabilir.
İşsiz kalabilir
Allah korusun kaza geçirebilir çalışamaz duruma da gelebilir bir erkek.
Böyle bir durumda eş olarak sorumluluk neyse yerine getirilir.
Ama bütün gün uyuyup orucu uykuya tutturup, sonra kahveye giden ve "mal gibi evde oturmayan" bir adam için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim..
bilemiyorum cnm bak ben unv. mezunuyum eşim lise dzgun bı ısı yok ve suan işsiz aile denecek bı ailesi bile yok varda yok yanı ben bunları onun karsısına bı kez bıle çıkarmadım asla kırcak dozda konuşmadım ama eşim öyle değil en ufak bı sınırde bana demediği yapmadığı kalmaz baslarda daha hassastım çok zormaa gderdı ama artık bende o kdar arsızlastımkı ona vurabılıyorum ne bılım çok zordayım saygı denen şey gram kalmadı bızde
işte sorun buya evlilkte evet aşk bitebilir belki sevgi de bitebilir ama saygı biterse olmaz .. siz bunu zaten kaybetmişsiniz
çocuğuna böyle bir babayı layık görme. eğer ailen varsa ve destek iseler sana arkada bakmadan git. işi gücü bile yok adamın okey oynayınca mı adam olacak mal lıktan çıkacakmış.
kaç yaşındasın ?
okuduklarıma inanamıyorum, aslında inanıyorum da inanamıyorum.
30 yaşlardaki her kadın bilir ki, bir erkeğin değişmesini beklemek hayal.
herkes neyse odur.
şimdi senin koca saygısız halinden kurtulup terbiyeli olacak
işsizlikten kurtulup güzel bir iş bulacak eve para getirecek
kahveden kurtulup dizinin dibinde oturacak
sana saygısızlık etemeyecek seni ve çocugunuzu baştacı edecek
öyle mi?
inşallah
(kendi fikrim: böyle bir adama değil çocuk vermek, ömrümden bir gün vermem)
çok doğru diyosun bu konudada çok kararsızım tedaviyi yarıda braksammı yoksa bole bı adama bebek yapsammı bılemedım hnı yapmamak mantıklı ama bebek için de uç aydır kendımı parcalıyorum o kadar hastaneye git gel surundum bosamı gtsın bılemedım
çok doğru diyosun bu konudada çok kararsızım tedaviyi yarıda braksammı yoksa bole bı adama bebek yapsammı bılemedım hnı yapmamak mantıklı ama bebek için de uç aydır kendımı parcalıyorum o kadar hastaneye git gel surundum bosamı gtsın bılemedım
ailem arkamda canım ama yaşadığımız yer bi felaket laf söz çekilcek gbi olmaz yaşımda 23
Allah bazı seylerı bızım dusunmemız ıcın yapıyor bence. Sizi döven hakaret eden bir koca ve ondan çocuk sahıbı olmak için çırpınnan sız. Bebeğiniz olunca ayrılmak daha da zor. İki kere düşünün bence sorunlu bir evliliğe bebek sadece daha cok sorun getırıyor bence...
bırak ya lafı sözü allah askına . sen çocuğun olmadı bu sebeple ayrıldığını sanacaklar dır diye çekiniyorsun yani seni suçlu görecekler diye geleceğini sakın heba etme.
bak 23 yaşındasın emin ol ne kadar güzel günler göreceksin.
okuduklarıma inanamıyorum, aslında inanıyorum da inanamıyorum.
30 yaşlardaki her kadın bilir ki, bir erkeğin değişmesini beklemek hayal.
herkes neyse odur.
şimdi senin koca saygısız halinden kurtulup terbiyeli olacak
işsizlikten kurtulup güzel bir iş bulacak eve para getirecek
kahveden kurtulup dizinin dibinde oturacak
sana saygısızlık etemeyecek seni ve çocugunuzu baştacı edecek
öyle mi?
inşallah
(kendi fikrim: böyle bir adama değil çocuk vermek, ömrümden bir gün vermem)
kızlar ramazan gireli eşim okey oynuyor eve gelmiyor benı ya annesıne yada eşi gece nöbetçi olan bi arkadasıma bırakıyor gece 2 de geliyor bi saat sonra bı yatıyorr taki iftara kadar ben bu durumdan sıkıldım ve dun baya bı tartıstık dedım sıkıldım benımle yap bişeylerr napıyım senin gibi mal gibi ewde mi oturucam dıyo bana vuryo ki bu ilk degil nerdeyse bana vurmalarına bıle alıstım arsızlastım bende ona vuruyorum. ıkı yıldırda evlıyız bebegımız olmuyor benım yumurtalarım gelışmiyomus tedavı goruyorum evlendıkten snrada baya hastalık cektım amlyat oldum kist timorr... ve dun bana dedıgı laf bebek harıc kıst tımor her haltı verdın maaşallah dedi bu çok zorma gitti bu şekil bi evlilik sizce gider mi sonradan cok pişman oldugunu soyluyor sınırden soluyorum falan dıyo ama bu siniri sadece bana karsı boylee baskasıyla tartıstıgında gayet düzgün tartışırrr
Allah'ın bir bildiği var ki sana bu adamdan çocuk vermiyor
böyle bir adamdan çocuk doğursan ne olacak ki arkadaşım
2 yılda senden sıkıldığı gibi bir müddet sonra da çocuktan sıkılacak
sonra ne olacak?
olan çocuğa olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?