sizce bu fiyat cok mu?

20 milyarmı yani ?
hangi klinik bu türkiyedemi belçikadamı

evet canim istanbul fertijin merkezinden geldi bu fiyat

e-mail olarak söyle geldi:

Pre ımplantasyon Genetik Tanı Probları 900 €
Pre ımplantasyon Genetik Tanı işlemi (Embriyo biyopsisi + genetik teşhis) 2300 €
Mikroenjeksiyonlu, lazerle assisted hatching (lazerle tomurcuklanma) ‘li, embriyo glue’lu tüp bebek tedavisi ücreti : 2250 € + tüp bebek ilaçları ( yaklaşık 1000 € )

belcika bize pgt yapamiyormus....yani onlarin o kadar tecrübesi yokmus....ingiltereden haber bekliyoruz...ama türkiye yanlisiyim...napim bilmiyorum

1000 euro yazıyor , 3.işlemin karşısında yoksa bu sayılan 3 şeyde size yapılacakmı canım benim ? ben pek anlamıyorum ama kazıklanda istemem fertijin iyi bi klinikmi acaba benim valla duyduğum klinik bahceci, memorial american hastanesi bunun adını çok duyuyorum son zamanlardada eurofertil .. canım sen birascık daha araştır türkiye şuanda önde gidiyor ben kendi kliniğim adna knuşmam gerekirse dünyanın en başarılı 5 kliniği arasında yeralıyor.. ya olacaksa her yerde olurda fiyat konusunda ben bizim klinikte kaça yapılıyor falan hiç bilmiyorum bana bilgileri verirsen ben pazartesi mustafa bahceciye bizzat sorarım canım

canim ne kadar fiyat varsa onun toplumu...6400 euro yani 14 milyar ( benim zamanimda türk lirasina öyle deniliyordu simdi degisti -tatlicadiarzu- )

sen sor bi mustafa beye pgt ne kadar diye...arastirim dedim ama sirf tüp bebek fiyatlari var cogunlukla

canım senin pgt yaptırmanmı gerekiyormuş niye böyle bişeye karar verdi ben fertijinde tedavi görüyorum ama pgt yaptırmadım....

evet yaptirmam gerekiyor. ..... gen defektim oldugu icin

anladım canım fiyatları genel olarak nasıl bilmiyorum ama fertijin iyi bir yer ben embiryologlarını doktoru begendim. arkadaş ben duymadım demiş dogru çünki hastane degil klinik ve genellikle daha önce başarısızlık yaşamış kişilerin gittiği bir yer.. dogru dedim ama ben televizyonda gördükten sonra araştırdım. ama fiyatları bir araştır biraz pahalı olbilir fertijinde öyle biryer çünki fiyat konusunda...

canım ben sadece şu yazdıgın kısım 2250 kısmı çünki pgt yaptırmadm.. ilaçlarıda kendim aldım.. o sana kalmış.. ama 2250 kısmı çogu yerle aynı türkiyedeki yani 2000-3000 arasında degişiyor...

cevabin icin tesekkürler canim...bilsem ilk seferde bebegim olcak...sevine sevine yapcam...Onlarla görüstüm. Allah razi olsun cok iyi bey di...Her ikisede cok net düzgün bi sekilde konustu benimle....bebegimin hasta oldugunu anlatim...neler yasadigimi anlatim ve bunun benim icin cok önemli oldugun anlatim. Ordaki calisan bey...elimizden ne geliyorsa yapmaya caliscagiz dedi. ve siz öylelikle ordan gelen ilk türk hastamiz olursunuz ve diger türk hastalarida bize yollarlar.....ingiltereye gitmeleri kalmaz...cünkü insan yabanci dil oldumu zorluk cekiyor bide kendi vatani oldumu daha iyi oliyor dedi

canim....ben yatmaya gidiyorum....esimle arastirmaya koyulduk....fertijinden cok güzel seyler duydum onun icin ilk oraya aradim sordum...burdaki ablanin 10 sene sonra 4özleri olmus...cok sevincliydi...sende mutlaka oraya git dedi...6000 euro ödemis o da....ama toplam olarak...ben ilac tedavisini burda yapcagim icin burdaki sigortada ödicekmi hic bilmiyorum....ne bilim para ya da bakiyor böyle seyler

önemli degil canım çok canını sıkma inşallah olurrr benimde 3. başarısız denemem.. seninle konuşan embiryologlarından biridir gerçekten birebir çok ilgileniyorlar tüm sorularını cevaplıyorlar.. hayırlısı iyice araştır karar ver canım hakkında hayırlısı olur inşallah...

dogru pgt parası çokmuş gerçekten... allah gönlüne göre versin canım... iyi geceler bende yatıyorummmm

bende yurt disinda yasiyorum 8 kez tüpbebek tedavisi gördüm genetik tani testini ankarada hakansatiroglunda yaptirdim bin yuro ya yapildi senin fiyat sasirtici bence sen iyice arastir derim bak canim ben almanyada yasiyorum türkiyedeki sigörta 400 yuroyu karsiliyor sigörta kartini götürüyosun 400 yuroyu karsiliyor

canım genetik konusunda pgt yapabilecek en deneyimli kadro bence türkiyedeki genart ve memorial.genartın fiyatı daha uygun.memorial daha pahalı.genartta volkan baltacı hoca var bence kesinlikle onunla görüşmeden karar verme.biz memorial alman anatolya ve genartta pgt ytaptırdık başarılı olamadık.ama bunlar içerisnde bence pgt konusnda en iyisi yinede genarttı.genart ile memorial arasında düşün istersen.bir kere embriyo başına hesaplanıyor fiyat yani kaç tane yumurtanın embriyo haline gelip kaç tanesinie pgt yapılacağına göre fiyat değişiyor.yumurta sayısı çoksa fiyat ta artıyor.

zümim , bebeğinin hasta oldunu bilmiyodum inanki hatta dedim ne güzel ısrarla bebek istiyor kızına kardeş yapacak dedim ve azmine hayran kaldım dilerimki gönlüne göre olur herşey ben kendi kliniğimi illa sana önermem ben pgt yaptırmadım çünkü ama senin için soracağım hayatım

canım bence sen iyi bir araştırma yap. tedavi için 6000 euroda fazla geldi bana tedavi ilaçlar dahil 5 milyar civarı tutuyor.memorial ve alman hastanesini tavsiye ederim birde oralardan fiyat al bence.

ben bahcecide &alman hastanesinde yaptırıyorum ilk deneme 2250 euro ilaclar haric birde bi takım testler yaptırılıyor

cevabiniz icin tesekkürler...benimki biraz farkli oldugu icin daha pahalli oldugunu söylediler...her yumurtalik tek tek kromozombozuklugu varmi diye bakilcakmis...problar siparis edilcekmis...(anlami ne oldugunu bilmiyorum) genart la görüstüm... 4500 dolar dediler...bilmiyorum gercekten arkadaslar...hic pgt islemiyle cocuk sahibi olan yokmuki....eger sizde gittiginiz merkezleri sorarsaniz sevinirim...bide benim doktorun demesine göre bu islem cok hasas...dedi...

ne bilim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…