Gelinlik Modelleri sizce bu gelinlik nasıl?

sizce bu gelinlik nasıl?

• güzel

OY: 33 36,3%
  • idare eder

OY: 27 29,7%
  • beğenmedim

OY: 31 34,1%

• Ankete Katılan
    91

second

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2007
288
0
0
41
İstanbul
kızlar ilk kez bu gelinliği denedim, daha denerim muhtemelen ama bu kadar beğenir miyim bilemiyorum..
ilk denediğim gelinliğide almak isstemiyorum..

yorumlarınızı bekliyorum

harika ben bayıldım bunu giymelisin bence..
tek kelimeyle mükemmel
tabi benim tercihim bu

arkadaşlarımın çoğundan da olumlu yanıtlar aldım fakat herkes ilk denediğin gelinliğe bu kadar takılma bence diyor.. daha denerim muhtemelen ,denedikçe eğer izin verirlerse fotoğrafta çekerim ve sizlerle paylaşırım. ne kadar çok yorum olursa seçim yapmak o kadar kolaylaşır benim için. çünkü muhtemelen seçmek çok zor olacak.

ayrıca, senin olması gereken gelinlik ilk anda karşına çıkmış olamaz mı? çok büyük şans bence...

güzelmis ama hemen karar verme diger modellerede bak kafanda soruisareti kalmasin tam icine sinsin

Bende yaka kısmındaki gülleri abartı buldum onun dışında yakışmış mesela ben gülleri kaldırtır orayı düz bırakır yada bele doğru boncuk işletir altını olduğu gibi alırdım arka tarafın açıklığınıda çok beğenmedim tabi benden geçti artık ama üstüne oturmuş mu oturmuş ve sana yakışmış.

bende bursada ki bir cok gelinlikciyi gezdim ama ilk giydigim gelinligi aldim digerleri ilki kadar icime sinmemiti

yani benim evlenmeme daha var ama bir sürü model var simdiden kafamda..:bbo:
gögüs kısmındaki zımbırtıyı daha ufak boyutlarda yaptırabilirsin etek biraz daha az kabarık olabilir ama ben begendim yanii.

Son düzenleme:
ben begendım ..kugu gıbım olmuşsun..

bende ılk denedıgım gelınlıgı almıstım :) hıcte pişman olmadım :)

sağolun yorumlarınız için. fiyatıda pahalı geldi aslında. illa ki pazarlık payı vardır ama söylenen rakam 2000 tl.

olurda anlaşırsak ufak tefek değişiklikler yaptırırım zaten ama bu fiyat fazla gibi

faklı bi tarzım olsun istiyorsan evet güzel. ama biraz daha taş yada sin filan olsa daha hoş olur bnm fikrim. bu arada bu hangi modaevi nerde?

istanbul osmanbey'de, adını vermem doğru olur mu bilmiyorum.fotoları koyarken izin istemem gerekirdi heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…