- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
ben doktorum, sevgilim cevre muhendisi. ben yeni bitirdim okulu atanicam yakinda. sevgilim biraz gec kazanmis benden buyuk olmasina ragmen henuz ise girememis..
ben bunu hic problem etmemistim. askere gider gelir ise girer diye dusunuyodum. anneme anlatinca hic hos karsilamadi cok uzuldum.
senin meslegin iyi. o bunu kaldircak mi diyo. bu yasina kadar niye ise girememis simarik bir tip demek ki diyo. ilerde sorun olur diyo.
ayril demiyo ama resmen o manaya geliyo soyledikleri. sevgilime soylemedim bunlari kirilir diye
napicam arkadaslar? sevgilime soylemeyi dusunmuyorum bu durumu kirilir soylersem![]()
:44:
Yazdıklarınızı okuyunca bir anda benim annemden bahsediyorsunuz sandım:)
Tüm doktor anneleri mi böyle, kardeşim dr. annemde böyle düşünüyor.
Doktorlar pratisyenken mecburi hizmet, asistanlık ve uzmanlıkta tekrar mecburi hizmet derken en az 33-34 yaşına kadar şehir şehir dolaşmak zorunda kalıyor, kurulu bir düzenleri olamıyor. Maalesef ki özel sektörde çalışan bir eşin işini bırakıp da sizin her gittiğiniz yere gelip tekrar iş bulması da çok güç.
Yanınıza tatillerde izinlerde gidip gelebilir, biraz yıpratıcı olur ama birbirinize olan sevginiz güçlü ise 7-8 yıl bu duruma katlanabilirsimiz.
Son düzenleme: