Sizce bu iliski nasil olur?

Bu vakit geçirme sıkıntı giderme fikirlerinizi paylaştınız mi acaba onunla ?
Adam kabul ediyor mu sizin oyuncağınız olmayı , eğer ediyorsa buyrun oynayin .
Aynı şeyi size yapsalar da burda aglardiniz eminim ki .
Ama eden bulur ben buna inanıyorum , aynısını yaşarsınız. Ki yaparsanız da yaşayın .

Anliyorum yanlis ifade ettim belki de deneyeyim diyorum en kotu birbirimize bi katkimiz olur belki yeni bi ufuk acariz.her insan bi dunyadir neticede.ne bileyim kafam karisik.asik olurum belki bilemiyorum ki hoslanmiyorum derim bi bakmisim olur. Ben tecrubeleeinizi fikirlerinizi merak ettim.hakaret edilsin diye acilmadi baslik
Anlıyorum sizi,buradaki hiçbir arkadaşın amacı size hakaret etmek değil ama ifade şekliniz yanlış.
O yüzden de ister istemez karşı tarafı savunma gereği duyuyor insan.
Ne diyelim,yine karar verecek olan sizsiniz.
Ama karşı tarafa da düşüncelerinizi söyleyin ki fazla beklentiye girmesin.

Vakit kaybi olarak bakmam ben muhakkak birbirimize katkimiz olur.olmuyorsa da ayrilirim diye dusunuyorum sanirim kabul edecegim

Sizin icin vakit kaybı olmayabilir de. Adama söylediniz mi ben birsey hissetmiyorum tipimde degilsin ama yinede denemek istiyorum dediniz mi/ diyebilecek misiniz?

Aslında iş çevrenden olmasaydı, güzel olabilirdi...Sonuçta evlilik değil, alt tarafı flört...Ama iş çevrenden biriyle bence çıkma.anladığım kadarıyla niyetin pek ciddi de değil...

Bende hoslanan biri var ben 84 luyum o 88 li.yasi cok sorun etmesem de ben evlenip bosandim o hic evlenmemis.ben 165 im o 195 :) daha sayamayacagim pek cok sey var farkli...ben olmaz desem de o cok israrci.hoslaniyor musun derseniz hayir aslinda ilgimi ceken bi tip degil
Ama yalnizliktan da cok sıkıldım bi renk istiyorum hayatimda.siz olsaniz dener miydiniz sadece fikirlerinizi merak ettim.bana bi eksisi olur mu bu durumun?ayni isyeeindeyiz lakin seneye ayni isyerinde olmayacagiz zaten.yani yuzde seksen.hos olsak da benimm icin sorun degil ben ayrilsam da profesyonel davranabilirim.ne dusunuyorsunuz disaeidan duruma bakinca?

Kırmızıya kadar , sıkıntı yoktu hiçbir farkta.
"İnsan seviyorsa, tutku varsa bu farklar sıkıntı olmaz." diye düşünüyordum ama,
Hayatınızda yeşillik olsun diye istediğinizi okuyuncaya kadar :KK57:

Bir ilişkiye bu şekilde başlanmaz. Ayrıca siz profesyonel olabilirsiniz peki ya o ?
Düpedüz bencillik.

Yaş, boy ya da boşanmış olmanız onun daha önce evlenmemiş olması falan sorun değil de ilginiz olmadığı halde bişeylere başlamak.. bence doğru değil.

Yaş, boy ya da boşanmış olmanız onun daha önce evlenmemiş olması falan sorun değil de ilginiz olmadığı halde bişeylere başlamak.. bence doğru değil.
Zamanla olur mu diyorum ne bileyim belki once arkadas olmak.daha mantikli ilerlerse ilerler zaten dusunuyorim daha kararsizim

Takılın bence.. fiziksel ve medeni hal durumlarını takmayın. Koca bulma niyetiniz de yok yani ciddiyet beklentiniz:))) hayatınıza renk kalıcaksam neden olmasın... bencillik olarak gören yorumları anlamıyorum. İlişki başlar yaşanır bitmesi gerekiyorsa biter, devam etmesi gerekiyorsa eder. :kahve:

beni çok rahatsız etti sözleriniz

düşünsenize bir çocuk sizin için şöyle düşünüyor

-kız tipim değil abi hoşlanmadım da ama hayatıma renk gelsin ya iki takılalım

ne kadar aşağılayıcı

beni çok rahatsız etti sözleriniz

düşünsenize bir çocuk sizin için şöyle düşünüyor

-kız tipim değil abi hoşlanmadım da ama hayatıma renk gelsin ya iki takılalım

ne kadar aşağılayıcı
Kelimlerim itici sanirim.duzgun konusmayi bi ogrenemedim.aslinda soylemeye calistigim birbirimize isik olabiliriz belki ileride hoslanma durumu olur su an olmasa da belki bi ask olur.deneyeyim mi sizce daha makul sanirim

Zamanla olur mu diyorum ne bileyim belki once arkadas olmak.daha mantikli ilerlerse ilerler zaten dusunuyorim daha kararsizim
Başlamayı düşünüyorsanız da en azından şu an bir duygunuz olmadığını denemek istediğinizi söyleyin derim. Çok büyük bir beklenti içine girmez belki o şekilde. Belki siz çok aşık olacaksınız belki o istemeyecek belki evliliğe kadar gidecek bunları bilemeyiz tabi. Ama siz en başında net olun duygularınızı ifade ederken.

Kelimlerim itici sanirim.duzgun konusmayi bi ogrenemedim.aslinda soylemeye calistigim birbirimize isik olabiliriz belki ileride hoslanma durumu olur su an olmasa da belki bi ask olur.deneyeyim mi sizce daha makul sanirim

deneme bence
çünkü insanları belki hoşlanırım diye hayatımıza sokarsak olmaz
sen o moda gecene dek çocuk aşka düşer
bir de sen umdugun gibi hoşlanmazsan
çocuga yazık olur

Ciddi mi düşünüyor laylaylom mu?
Amacınız öylesine anı yaşamaksa buyrun yol sizin.

Bilmiyorum benim dusuncem ben boyle bi adamla evlilik istemem ya hayalim bu adam degil ama bilinemez tabi yasamadan
Evlilik istemem diyorsanız farklı bir ilişki olacak anlaşılan.
Gelecek düşünmek yok, aşk yok.

Bende hoslanan biri var ben 84 luyum o 88 li.yasi cok sorun etmesem de ben evlenip bosandim o hic evlenmemis.ben 165 im o 195 :) daha sayamayacagim pek cok sey var farkli...ben olmaz desem de o cok israrci.hoslaniyor musun derseniz hayir aslinda ilgimi ceken bi tip degil
Ama yalnizliktan da cok sıkıldım bi renk istiyorum hayatimda.siz olsaniz dener miydiniz sadece fikirlerinizi merak ettim.bana bi eksisi olur mu bu durumun?ayni isyeeindeyiz lakin seneye ayni isyerinde olmayacagiz zaten.yani yuzde seksen.hos olsak da benimm icin sorun degil ben ayrilsam da profesyonel davranabilirim.ne dusunuyorsunuz disaeidan duruma bakinca?
Hoşlanmıyorsanız gönlünüzü oylamayın bence,ayrılsakta tın deyipte vazgeçemiyorum diyenlerden olmayın sonra üzülürsünüz.

Boyle biriyle baslamazdim galiba. Renk olsun derken nikahi basip herifin donlarini yikarken bulursun kendini mazallah

Back
X