Sizce bu iliski nasil olur?

Boyle biriyle baslamazdim galiba. Renk olsun derken nikahi basip herifin donlarini yikarken bulursun kendini mazallah
Ahaha yok artik ya hu..ya olursa da ne diyeyim ask olursa olur belki yasamadan bilemeyiz ben sadece tecrubelerinzi fikiriniz dinlemek istedim.yasayip gorecegim

Duygu yoksa niye bas agritasin. Erkek milleti genelde bas agritiyo cunku. Asik olsan git agrit basini derdim:)
Ya basimi agritirsa ayrilirim.yani baglamiyorlar sonucta degil mi olmazsa bitiririz olursa olur.basta arkadas olalim demeye karR verdim zaten.arkadasca takilalim olursa olur olmazsa da olmaz

Takılın bence.. fiziksel ve medeni hal durumlarını takmayın. Koca bulma niyetiniz de yok yani ciddiyet beklentiniz:))) hayatınıza renk kalıcaksam neden olmasın... bencillik olarak gören yorumları anlamıyorum. İlişki başlar yaşanır bitmesi gerekiyorsa biter, devam etmesi gerekiyorsa eder. :kahve:

Şahsen bencillik olarak bulanlardan biri benim.
İişki başlar, yaşanır, bitmesi gerekiyorsa biter hepimiz farkındayız bu durumun.
Ama karşıdaki adamın niyeti ciddiyse, konu sahibi onu oyalamış olur.
"Evliliğe doğru giderse ayrılırım" dedi bir yorumunda çünkü.
Yani gideri yok gibi konuştu.
O yüzden bencillik.
Ha , karşıdaki adama da söylesin ben takılmak istiyorum diye , o da kabul ederse neden olmasın.
Gayet normal. :KK73:

Şahsen bencillik olarak bulanlardan biri benim.
İişki başlar, yaşanır, bitmesi gerekiyorsa biter hepimiz farkındayız bu durumun.
Ama karşıdaki adamın niyeti ciddiyse, konu sahibi onu oyalamış olur.
"Evliliğe doğru giderse ayrılırım" dedi bir yorumunda çünkü.
Yani gideri yok gibi konuştu.
O yüzden bencillik.
Ha , karşıdaki adama da söylesin ben takılmak istiyorum diye , o da kabul ederse neden olmasın.
Gayet normal. :KK73:
Ya kendinden buyuk evlenmis bosanmis kadinla takilmak istiyordur sanirim zat3n ne bileyim sanmiyorum cok sarsilacagini.bence biz takiliriz iyi geliriz birbirimize ya ben uazdikca buna karat verdim.bi arkadas olarak baslayalim bakalim

Ya kendinden buyuk evlenmis bosanmis kadinla takilmak istiyordur sanirim zat3n ne bileyim sanmiyorum cok sarsilacagini.bence biz takiliriz iyi geliriz birbirimize ya ben uazdikca buna karat verdim.bi arkadas olarak baslayalim bakalim

Bence de siz baştan renginizi belli edin. Deneyelim ama önce arkadaş olarak başlayalım deyin.
Evet bazı genç erkekler kendilerinden büyük kadın seviyorlar . Kimisi evlenmiş boşanmış özellikle seçiyor.
Hoş bence zaten sıkıntı yok yani o bir eksik değil.
Biraz daha özgür , hesap vermeden ilişki yürütmek istiyorlar ondan sanırım.

Bence de siz baştan renginizi belli edin. Deneyelim ama önce arkadaş olarak başlayalım deyin.
Evet bazı genç erkekler kendilerinden büyük kadın seviyorlar . Kimisi evlenmiş boşanmış özellikle seçiyor.
Hoş bence zaten sıkıntı yok yani o bir eksik değil.
Biraz daha özgür , hesap vermeden ilişki yürütmek istiyorlar ondan sanırım.
Bosandigimi bilmiyor gerci belki yasimi da bilmiyordur bilmiyorum yasayip gorelim

Back
X