Sizce bu isimler nasıl arkadaşlar

Daha 1 ay gibi var desene:/
Evet cnim ;) yaa ben 11 haftada gitmiştim bi cıkıntı var ama bu haftada kız da da erkekte de eşit olur 4 hafta sonra gel dedi. Ben 1 hafta daha bekledim 16 da kesin oluyor diye. Ama içim içimi yedi gün saydim resmen ve sonunda öğrendik ki prenses geliyor :)

sağlıklı olsunda isim çok muhım deil içine sinen bir isim koyuverirsin...

Ediz ismi ne bilim bana bır itici geliyor. Yağmurda öyle ama sen beğenırsan bıze bişey demek düşmez :)
Allahım sağsağlım kucagına almayı nasip eylesin.

Bu renk gibi, yemek gibi herkesin zevkine kalmış bir konu. Sizin içinize sindi ve hoşunuza gitti ise neden olmasın. Ediz bence zor bir isim, Yağmur da problem. Türkçe karakter içermeyen isimleri tercih ederim. İsimlerin insanlara tesirine de bakabilirsiniz, soyadını zile uyumuna da. Size kalmış, sevdiyseniz neden olmasın..
Hayırlı olsun bu arada..

Evet cnim :KK66: yaa ben 11 haftada gitmiştim bi cıkıntı var ama bu haftada kız da da erkekte de eşit olur 4 hafta sonra gel dedi. Ben 1 hafta daha bekledim 16 da kesin oluyor diye. Ama içim içimi yedi gün saydim resmen ve sonunda öğrendik ki prenses geliyor :)
Ne güzel:)) hayırlısı, sağlıklısı olsun öncelikle de kız olması daha bi tercihim olur:)

daha zamanınız var nasılsa ben abuk sabuk yabancı özentisi isimleri sevmiyorum.benim de oğlum 4 aylık adı deniz.herkes normal bi isim kuzey falan moda oldu iyi düşün dedi.ama biz en çok deniz bebek derken mutlu olduk.bence sen ne istiyorsan en güzel isim o.ikisi de modern hoş isim hayırlısı olsun canım...

Bu renk gibi, yemek gibi herkesin zevkine kalmış bir konu. Sizin içinize sindi ve hoşunuza gitti ise neden olmasın. Ediz bence zor bir isim, Yağmur da problem. Türkçe karakter içermeyen isimleri tercih ederim. İsimlerin insanlara tesirine de bakabilirsiniz, soyadını zile uyumuna da. Size kalmış, sevdiyseniz neden olmasın..
Hayırlı olsun bu arada..
Teşekkürler. Amin

daha zamanınız var nasılsa ben abuk sabuk yabancı özentisi isimleri sevmiyorum.benim de oğlum 4 aylık adı deniz.herkes normal bi isim kuzey falan moda oldu iyi düşün dedi.ama biz en çok deniz bebek derken mutlu olduk.bence sen ne istiyorsan en güzel isim o.ikisi de modern hoş isim hayırlısı olsun canım...
Teşekkür ederim. Deniz de benim favorim di aile de çok var diye eledik. Oğlunuzun da ömrüde adı gibi güzel olsun. Sevgiler

İkisini de beğenmedim.
Hele ediz.
Tınısı itici.
Keriz gibi.

Benim tam bugun aklima bi isim takildi " kainat".
Farkli bi isim.
Ben sevdim.

Yagmur guzel ama uniseks oldugundan ben kullanmazdim( tabi daha cok kizlara konuluyor o baska).
Ediz komsumuzun kizinin oglu. Adini ediz koydulaer. Ben ilk duydugumda pek sevmemistim, simdi aliskin galiba normal geliyor.

Back
X