- Konu Sahibi idealist_m35
-
bu devirde millet kredi kartından zaten bezmiş bir de satmaya çalışmak mantıksız geliyor bana sizce haksızmıyım(((
çok zor işte elfcn ya kaybolmak mı ay ne ürkütücü nasıl yapıyo o kız çok merak ettim rahat bi tip mi valla 10 dan sonra dışarı tek başıma bile çıkamamam ben
alışmış bazen annem takılıyo bende takılıcam peşine diye dayanamazsın falan diyogece geliyo genelde bavulun tekerlekleri mahalleyi inletiyor.birde özgüveni çok yüksek bir kız ondan rahat sanırım
Arkadaşalr mrb sizden yorum almak istiyorum...bir bankanın kredi kartı satışı pozisyonu için teklif aldım ama benim tereddütlerim var mulakatım olumlu geçti önümüzdeki hafta tekrar görüşmeye çağrıldım.Bu işte şehir dışı seyehat var satış baskısı çok inanılmaz korkuyorum aranızda bu işi yapan var mı sizce bi bayan hiç tanımadığı bilmediği ortamlara şehirlere gidebilir mi tek başına otel de kalabilir mi bankanın belirlemiş olduğu ya da ben mi çok cesaretsizim lütfen bi akıl veri bu zamanda iş de yok biliyorummm kafam çok karışık ? 2 yıl sonra bankanın idari bölümüne gircekmişiz..lisans mezunuyum bu arada..
benimde bir tanıdıgım calısıyordu grup olarak mesela 10 kişi baska sehirlere gidiyorlardı yakın yerlerde gittikleri oldu ama cok uzak alakasız yerlere gittikleride oldu gunde 20 kart basvurusu almak zorunlulugu vardı biliyorsunuz bu devirde millet kredi kartından cekiyor bayan olarak cok zorlukları var kapı kapı gezeceksiniz yani esnaflar fln bence cok cok iyi dusunun derim
ağır bir iş. ve kadınların vitrin olarak kullanıldığı bir iş bence hiç hoş değil.
hangi banka bilmiyorum ama mini eteğiyle müşteriye gitmek zorunda kalan çalışanlar var ne yazık ki.
ne mezunusunuz en azından gişe sınavlarına girseniz?
maddi sıkıntım evet var hemde çok lisans mezunuyum ama iş de yok banka olması nedeniyle olabilir dedim ancak bana çok uzak bi iş :18:maddi bir sıkıntınız yoksa lisans mezunuysanız düşünmeyin bile o zaman.
sağol tşk. ederim 800 civarı primle 1200 ü buluyormuş.ssk yemek yol herşey varda iş zorne kadar vereceklermiş peki çok merak ettim?
iş siteleri var biliyormusun oralara üye olsan?
Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?