sizce bu işten bir şeyler beklemeli miyim? kafam karışık....

mavisko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
517
2
26
İstanbul
bir çocuk var ekim ayından beri tesadüfler ve bir takım olaylarla birbirimizi fark ettik ve birbirimize bakıp duruyoruz.
ilk görüşten itibaren inanılmaz etkilendim.
hoşlandığını hissediyorum. davranışlarından da bu çıkıyor.
hiç bir araya gelebileceğimiz bir ortamımız yoktu, bir süre sonra ortam yaratmaya kastı, bir türlü olmadı,

derken bazı sebeplerden il dışına gitti, geldiğinde tanışma fırsatımız oldu. ama sanki bu durum canını sıkmış gibiydi, canını sıkmamış olsa bile mutlu değildi öyle diyeyim.

bu tanıştığımız günden benim hakkımda öğrendiğim iki şey var:

1. bir arkadaşının boşver yakından da o kadar güzel değilmiş demesi üzerine öyle deme abi yakından başka uzaktan başka güzel demesi

2. oturduğumuz ortamda sürekli telefonu çaldığı için pek ortama katılamamış olması ve bundan dolayı bizden özrü dilediği

tanıştık ve tekrar gitti. tanıştığımızın akşamında şunu öğrendim:

istanbula geleden çıktığı sevgilisiyle tekrar çıkmaya başlamışlar. istnbula geleceği zaman ayrılmışlar o istanbulda kız konyada olmaz böyle ilişki yürümez diye ve kız çok kıskanmış herşeyine karışıyormuş. istanbulda olduğu süre içinde kız aralarda bunu aramış, konuşmaktan kaçmış falan istememiş bir daha ilşkimz olmaz falan demiş. ekim ayından nisana kadar ayrılarmış. benle olan tüm olaylar bu arada oluyor. bu kısmı özellikle araştırdım.

en son nisanda gittiğinde barışmışlar, kız yalvarmış yakarmış nolur barışalım bir şans daha ver ben kendimi düzelticem kısknma karşma fln yok diye bu da barışmış. nisanda çıkmaya başlamışlar işte...

şimdilik kafanızı şişirmemeyim daha elimden glenin en kısası buydu şimdiden zhmt edip de okuduğnuz için tşkkrler :/

böyle gitti işte...en son gördüğüm gün bu.
ne dersiniz kızlar, ne olur bu işin sonu? amerikada şimdi, 3 buçuk aylğına gitti, okula geri dönücek ekimde,
ne yapmalıyım, bayağı etkilendm, grçkten aklımdan çıkaramıyorum ama o geldiğinde nasıl davrnmalıyım, aklımdan çıkarmalı tamamen unutmalı mıyım yoksa beklemeli miyim o kızdan yine ayrılır diye bilemiyorum.

Son düzenleme:
Simdi o oglan baska bi kzla mi birlikte hepsini okuyamadimda .

Eger öyleyse unutma senin icin o kizi birakirsa bir gün baskasi icinde seni birakir ...
Ama bilmiyorum tabi anlattigina göre oglanda seni seviyor yada hoslaniyor bilemiycem .

evet canım.. ya ben zaten benim için birini bıraksın gibi bir şey istemiyorum asla dedğin gibi olduğunu düşünüyorum çünkü sadece eğer benim şu an ondan uzak olduğum bu süreçte kızdan ayrılırsa diye diyorum ve saol cevapladğın için :)

Ya okurken çok etkilendim yaşamış gibi okudum.Çünkü bende senin yaşlarındayken böyle bazı şeyleri unutmayayım diye yazar saklardım,sanki senin yazında öyleymiş gibi geldi.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım.Kalbinin sesini dinle eğer o dönene kadar bekleyebileceksen,döndüğünde normal bir arkadaş olarak karşıla.Eeee nasılsa tanıştınız artık.Zaten kısmetse her ne olursa olsun olacağı varsa olur.Kendini üzme şu anın tadını çıkarmaya bak döner mi,dönmez mi,beni sever mi,sevmez mi diye düşünme hayatı akışına bırak bence....

çok sevindim bunu okyunca... çok sağol vaktini ayırıp okuduğun ve cevap yazdığın için canım :)

inşallah dediğin gibi olur. şu anda zaten yapabileceğim bir şey yok, nerede ne yapıyor bile bilmiyorum. sadece işte bilrisin aklımı çok kurcalıyor, yine de dediğin gibi şu an takamamya çalışıyorum. geldiğinde ne yaparız bilemiyorum aynı ortama girebileceğimiz bir durum olur mu bile bilmiyorum ama bir adım atmayı düşünmüyorum asla..

İlk olarak sevgilisi hala var mı yok mu onu öğren canım,yoksa face den filan ekle..sıcak samimi davran ama hoşlandığını belli etme,senden hoşlanıyorsa belli olur..üç ay uzun bir süre o süreden önce olmalı,eğer olacaksa tatlım

ah frezyacım allahın amerikasına gitti onun hakkında nereden ne öğreneceğim şaşırdım valla...facebook.unu kapattı en az 6 ay önce..şu an sadece twttrdan görebiliyorum ne yapıp ne ettiğini..yani work &travel.la gitti aslında muhtemelen çalışıp duruyor işte..aslında sıcak bir insan olduğum söylerler ne bileyim onla da bakıştğımız sürelerde ben uzun uzun baktıktan sonra hep gülümsemeye çalışırdım şaşırır böyle mutlu olrdu..tanıştğımız gün de yüzüne hep gülümsemeyle bakmıştım...şimdi sıcak davranmam imkansız...

Ayy canımm,belirsizlik çok kötü yaaa,anlıyorum seni..Sevgilisi pek sevgilisi değil gibi,onu sevmiyor açıkca belli..senden hoşlanmış bu da belli..ama dediğim gibi 3.5 ay uzun geliyor bana,telefondan aramak da olmaz..twitterden mesaj atılıyor mu peki ordan atsan olmaz mı..ortak arkadaşlarına da sor hala kız arkadaşı var mıymış öğren canım,kesin adımlarla gitmek daha iyi olur..

tam da dediğin gibi frezyacım ya..beni bu kadar düşünmeye iten de bu kadar belirsizlikle dolu oluşu..ben de senin gibi düşünyorum aslında ama yine de pek bir şey öğrenemediğim için emin olamıyorum ki o kızı gerçekten seviyor mu sevmiyor mu..hayır böyle kimsenin ilşkisni bozmak gibi bir niyetim de yok ki..ne bilim bi şeklde ulşsam falan kafası karışmaz mı sence..? telefonla istesem de arayamam.. atılıyor aslında ama ben de bu konuda çok çekingenim..yani sonuçta sadece bir kez aynı ortamda bulunduk ve memnun oldum merhaba gibi şeyler dışında hiçbir şey konuşmadık..yanlış olur hemen iletişime geçmeye çalışmak gibime geliyor..sen ne dersin..? işte en yakın arkadaşımın sevgilisi onunla arkadaş ona öğrendirmeye çalışiyim o zaman bari ya..

Çok haklısın canım,şimdi çocuk düşünecek Türkiyede samimi değildik Amerikaya geldim nerden geldi bu samimiyet..Uzağa gitti diye sevgilisinden ayrılıyorsa canım sevmiyordur,yani uzakta kahrını çekmek istememiştir,kız da çok ısrar edince hayatında da biri yok diye barışmışlardır..Çok süreceğini sanmıyorum acıkcası,ama yine de bunu öğrenmelisin eğer varsa canım,hem emek harcaman beklemen boşa gider,hem de sevgilisi olduğu için bu durumda ah alırısn hiç bulaşma..Ama yoksa neden olmasın,arkadaşı senn hakkında çok güzel değil demiş o da güzel demiş,demek ki senden etkilenmişşş..keşke ulaşmanın bir yolu olsaydııı..

şu gece saatinde yüzümü güldürdün valla tatlım :)etkilenmiştirr dmii..ve de arkadaşının o kadar da güzel değilmiş lafı da daha önce benim muhbbtmi yaptıklarını gösteriyor bana kalırsa ki bu güzel bir şey. sonuçta ne bileyim hadi ben saftiriğim biraz bu konularda ekimden mayıs.a kadar aynı çocuğu kafama takıp ısrarcıyım tutumumda, demek onda da varmış bişeyler..ve baa baktığı süreçte kimseyle çıkmamış oluşu da hoşumagitmedi değil:) valla sayende hatırlayıp mutlu oldum canım benim yaa :)

ve ben de sevgilisi hakkında dediğine katılıyorum, bir de istanbulda olduğu süre içinde çok mutsuz ve yalnız görünüyordu, şimdi tekrar konyaya dönünce de belki kızın o kadar ısrarıyla koyvermiştir kendini diyorum..bana laf atmıştı bir kez hiç tepki görmedi, böyle bir tedirginlik sezdim üzerinde ne tepki diye vereceğim diye bekledi ama bir şey yapmayınca ben sanırım onunla ilgilenmediğimi düşünmüş olabilir, aman ben de pek bi cool havalarına ne diye girdiysem..tabii belkilerle kşkelerle nereye kadar orası da ayrı ya neyse..dediğin gibi o zaman ben bir ağzını aratayım arkadaşıma..bir de bakalım artık türkiyeye döndüğünde hala çıkıyor olacaklar mı..şimdi oradayken görüşmesi bile zor olur..zaten saat farkı falan..döndüğünde hala o kızla çıkmıyo olursa ve çıkıo olursa diye artık iki farklı duruma göre çözüm üretmek kalıyor sanırım bana ki kendimi alıştırayım..hay allahım nedir bu apta aşık halim...

Bence de öğren mavişkom sen de ona göre bir yol çizersin,belirsiz bir şekilde beklemekten iyidir..Dediğin gibi ona göre çözüm bulmak lazım,yoksa bana da bildir canım,yeni planlar yapalım ..Ama varsa yeni aşklara yelken açmalısın canımcım

tamam canım bildirirm tabii ki, yeni bir şey öğrendiğim an buraya yazacağım :) dediğin gibi ona göre planlar falan yaparız hihihi ay vallahi çok mutlu oldum <3

valla frezyacım şu yaz tatilinde evde oturan bir insan olarak öle yeni aşklar falan bulmam pek olası değil bu sene boyunca okulda da gözüm şu çocuktan başkasını görmedi benle ilgilnen var mı yok mu hiç dikkat etmedim bile.. zaten bir şeyler öğrenemedikçe fallara falan sardım benim farkında olmadğım ama beni seven birileri varmş falan diye şeyler çıkıyor da yapabilecek bir şey göremiyorum hem fallara da ne kadar güven olur zaten ona baarsan en son bu hoşlndğım kişinin o kızdan ayrılacağı çıkmıştı inşllh doğru çıkar yine de :)

Zaman gösterecek neler yaşayacağını.
Bence şimdi ortada anlam yüklenebilecek neredeyse hiçbir şey yok.
Seni güzel bulmuş olabilir, doğal. Ama her güzel bulduğumuza aşık olmayız.

Bana göre şu anda içinde bulunduğun heyecanlı durumun tadını çıkar.
Mutlu et kendini. Bunlar harika şeyler çünkü.

Ama her şeye karşın temkinli ol. Yani hiçbir şey yaşanmazsa aranızda bu seni çok yaralamasın diye bir kalkanın olsun.

Belirsizlik çok kötü bir şey, biliyorum.

Son düzenleme:

Onunla sen arasında bir şey olacağı çıktı mı ,bazı falcılar güzel bakıyor gerçekten..Aynı okulda mısnız canım,ayrıntıyı kaçırdım galiba..Aynı okuldaysanız dönem içinde bir şeyler olabilir,ama sakın ayrılsınlar diye dua etme oldu mu canım..

dimi ama..ya evet şimdi böyle heyecanlı olursa şöyle böyle gibi planlar yapan bir yanım da var, uuçuyorum düşünürken bile..

ama bir de dediğin gibi hiçbir şey yaşayamama durumumuz da var..bunu göz önünde bulunduruyorum tabii ki.. ve aslında burada çok uzun olduğu için kısalttım sadece bu kadar değil olabilecek işaretler de var ama yine de kesinlkle emin olabileceğim şeyler değil maalesef..o kalkanı o yüzden yaratmaya çalışıyorum..tabii yine de gerçeklerle yüzleştiğimde ancak anlayabileceğim nasıl davranacağımı hof..

evet aynı okuldayız ve okulumz da küçük gayet canım.. falcı değil de kart falı kahve falı falan bakıyor bir kaç tanıdığım yakınım bana genelde hep doğru çıkardı ama tabi o fal da direkt olarak bir kişi çıkmıyor mesela kumral diyor şimdi hytmda olabilecek tek kumral kişi o olduğu için ona yoruyorum öyle anlatim..ve evet çıktı hatta daha bu kişi hiç hayatıma girmeden 3 4 ay öncesinde bile hep onun gibi birinin hayatıma gireceği çıkıyordu fallarda ben de çok şaşırıyordum..(devamlı baktığımız bir faldır da )işte kahve falında da içnde hep onun isminin harfleri çıkıyor.

yok frezyacım öyle kimsenin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurabilceğimi düşünmediğimden öyle dua etmiyorum, allhım benim için de onun içinde hayırlısı neyse onu ver inşallah kaderimizde vardır diyorum..

Çocuk kızla yine barışmış sevmese barışmazdı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…