Ya okurken çok etkilendim yaşamış gibi okudum.Çünkü bende senin yaşlarındayken böyle bazı şeyleri unutmayayım diye yazar saklardım,sanki senin yazında öyleymiş gibi geldi.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım.Kalbinin sesini dinle eğer o dönene kadar bekleyebileceksen,döndüğünde normal bir arkadaş olarak karşıla.Eeee nasılsa tanıştınız artık.Zaten kısmetse her ne olursa olsun olacağı varsa olur.Kendini üzme şu anın tadını çıkarmaya bak döner mi,dönmez mi,beni sever mi,sevmez mi diye düşünme hayatı akışına bırak bence....
İlk olarak sevgilisi hala var mı yok mu onu öğren canım,yoksa face den filan ekle..sıcak samimi davran ama hoşlandığını belli etme,senden hoşlanıyorsa belli olur..üç ay uzun bir süre o süreden önce olmalı,eğer olacaksa tatlım
ah frezyacım allahın amerikasına gitti onun hakkında nereden ne öğreneceğim şaşırdım valla...facebook.unu kapattı en az 6 ay önce..şu an sadece twttrdan görebiliyorum ne yapıp ne ettiğini..yani work &travel.la gitti aslında muhtemelen çalışıp duruyor işte..aslında sıcak bir insan olduğum söylerler ne bileyim onla da bakıştğımız sürelerde ben uzun uzun baktıktan sonra hep gülümsemeye çalışırdım şaşırır böyle mutlu olrdu..tanıştğımız gün de yüzüne hep gülümsemeyle bakmıştım...şimdi sıcak davranmam imkansız...
Ayy canımm,belirsizlik çok kötü yaaa,anlıyorum seni..Sevgilisi pek sevgilisi değil gibi,onu sevmiyor açıkca belli..senden hoşlanmış bu da belli..ama dediğim gibi 3.5 ay uzun geliyor bana,telefondan aramak da olmaz..twitterden mesaj atılıyor mu peki ordan atsan olmaz mı..ortak arkadaşlarına da sor hala kız arkadaşı var mıymış öğren canım,kesin adımlarla gitmek daha iyi olur..
tam da dediğin gibi frezyacım ya..beni bu kadar düşünmeye iten de bu kadar belirsizlikle dolu oluşu..ben de senin gibi düşünyorum aslında ama yine de pek bir şey öğrenemediğim için emin olamıyorum ki o kızı gerçekten seviyor mu sevmiyor mu..hayır böyle kimsenin ilşkisni bozmak gibi bir niyetim de yok ki..ne bilim bi şeklde ulşsam falan kafası karışmaz mı sence..? telefonla istesem de arayamam.. atılıyor aslında ama ben de bu konuda çok çekingenim..yani sonuçta sadece bir kez aynı ortamda bulunduk ve memnun oldum merhaba gibi şeyler dışında hiçbir şey konuşmadık..yanlış olur hemen iletişime geçmeye çalışmak gibime geliyor..sen ne dersin..? işte en yakın arkadaşımın sevgilisi onunla arkadaş ona öğrendirmeye çalışiyim o zaman bari ya..
Çok haklısın canım,şimdi çocuk düşünecek Türkiyede samimi değildik Amerikaya geldim nerden geldi bu samimiyet..Uzağa gitti diye sevgilisinden ayrılıyorsa canım sevmiyordur,yani uzakta kahrını çekmek istememiştir,kız da çok ısrar edince hayatında da biri yok diye barışmışlardır..Çok süreceğini sanmıyorum acıkcası,ama yine de bunu öğrenmelisin eğer varsa canım,hem emek harcaman beklemen boşa gider,hem de sevgilisi olduğu için bu durumda ah alırısn hiç bulaşma..Ama yoksa neden olmasın,arkadaşı senn hakkında çok güzel değil demiş o da güzel demiş,demek ki senden etkilenmişşş..keşke ulaşmanın bir yolu olsaydııı..
şu gece saatinde yüzümü güldürdün valla tatlım :)etkilenmiştirr dmii..ve de arkadaşının o kadar da güzel değilmiş lafı da daha önce benim muhbbtmi yaptıklarını gösteriyor bana kalırsa ki bu güzel bir şey. sonuçta ne bileyim hadi ben saftiriğim biraz bu konularda ekimden mayıs.a kadar aynı çocuğu kafama takıp ısrarcıyım tutumumda, demek onda da varmış bişeyler..ve baa baktığı süreçte kimseyle çıkmamış oluşu da hoşumagitmedi değil:) valla sayende hatırlayıp mutlu oldum canım benim yaa :)
ve ben de sevgilisi hakkında dediğine katılıyorum, bir de istanbulda olduğu süre içinde çok mutsuz ve yalnız görünüyordu, şimdi tekrar konyaya dönünce de belki kızın o kadar ısrarıyla koyvermiştir kendini diyorum..bana laf atmıştı bir kez hiç tepki görmedi, böyle bir tedirginlik sezdim üzerinde ne tepki diye vereceğim diye bekledi ama bir şey yapmayınca ben sanırım onunla ilgilenmediğimi düşünmüş olabilir, aman ben de pek bi cool havalarına ne diye girdiysem..tabii belkilerle kşkelerle nereye kadar orası da ayrı ya neyse..dediğin gibi o zaman ben bir ağzını aratayım arkadaşıma..bir de bakalım artık türkiyeye döndüğünde hala çıkıyor olacaklar mı..şimdi oradayken görüşmesi bile zor olur..zaten saat farkı falan..döndüğünde hala o kızla çıkmıyo olursa ve çıkıo olursa diye artık iki farklı duruma göre çözüm üretmek kalıyor sanırım bana ki kendimi alıştırayım..hay allahım nedir bu apta aşık halim...
Bence de öğren mavişkom sen de ona göre bir yol çizersin,belirsiz bir şekilde beklemekten iyidir..Dediğin gibi ona göre çözüm bulmak lazım,yoksa bana da bildir canım,yeni planlar yapalım..Ama varsa yeni aşklara yelken açmalısın canımcım
tamam canım bildirirm tabii ki, yeni bir şey öğrendiğim an buraya yazacağım :) dediğin gibi ona göre planlar falan yaparız hihihi ay vallahi çok mutlu oldum <3
valla frezyacım şu yaz tatilinde evde oturan bir insan olarak öle yeni aşklar falan bulmam pek olası değil bu sene boyunca okulda da gözüm şu çocuktan başkasını görmedi benle ilgilnen var mı yok mu hiç dikkat etmedim bile.. zaten bir şeyler öğrenemedikçe fallara falan sardım benim farkında olmadğım ama beni seven birileri varmş falan diye şeyler çıkıyor da yapabilecek bir şey göremiyorum hem fallara da ne kadar güven olur zaten ona baarsan en son bu hoşlndğım kişinin o kızdan ayrılacağı çıkmıştı inşllh doğru çıkar yine de :)
Zaman gösterecek neler yaşayacağını.
Bence şimdi ortada anlam yüklenebilecek neredeyse hiçbir şey yok.
Seni güzel bulmuş olabilir, doğal. Ama her güzel bulduğumuza aşık olmayız.
Bana göre şu anda içinde bulunduğun heyecanlı durumun tadını çıkar.
Mutlu et kendini. Bunlar harika şeyler çünkü.
Ama her şeye karşın temkinli ol. Yani hiçbir şey yaşanmazsa aranızda bu seni çok yaralamasın diye bir kalkanın olsun.
Belirsizlik çok kötü bir şey, biliyorum.
Onunla sen arasında bir şey olacağı çıktı mı,bazı falcılar güzel bakıyor gerçekten..Aynı okulda mısnız canım,ayrıntıyı kaçırdım galiba..Aynı okuldaysanız dönem içinde bir şeyler olabilir,ama sakın ayrılsınlar diye dua etme oldu mu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?