sizce bu işten bir şeyler beklemeli miyim? kafam karışık....

Çocuk kızla yine barışmış sevmese barışmazdı diye düşünüyorum

yalnızlıktan sıkıldığı için ve de kız hala ısrarla istediği olamaz mı sence peki

yani bana eğer kendisi çok sevdiği için barıştıysa daha önce de barışırdı ya da hiç ayrılmazdı gibi geliyor :/

of ne bileyim valla ne olduğunu düşünmekten kafayı yicem en sonunda öyle midir böyle midir diye diye

canım sen ne olursa olsun kendini üzme seni kaybeden kaybettiğine yansın belki senin için böyle konuşmak kolay diyebilirsin ama lütfen üzülme

canım sen ne olursa olsun kendini üzme seni kaybeden kaybettiğine yansın belki senin için böyle konuşmak kolay diyebilirsin ama lütfen üzülme

çok sağol canım iyliğimi düşündüğün için :)

şu an için üzülmüyorum canım aslında, tuhaf olan da ne kaybeden ne kazanan ben olmuyorum sanki bu durumda :/

sevgilisyle barıştığını öğrendiğimde üzülmüştüm ama bir an şok yaşadım sonra mantıklı düşünmelisin saçmalama dedim kendi kendime ve o zamandan beri öyle düşünüyorum..asıl derdim aklımdan çıkartamamak vesürekli bu konular üzerine kafa yormam..inşallah sonucu üzülceğim bir şey olmaz..

Son düzenleme:

Evet canım çok haklsın,bazen bir şeylerin olmaması da daha iyidir,belki çok pişman olacağın biridir belki de çok iyi bir birlikteiğiniz olacak,ama kötüsü olmasın canım hayırlısı olsun senin için ..

evet canım, artık zaman gösterecek hayırlısı demekten başka bir şey diyemiyorum.. bu arada arkadaşımın sevgilisinden rica ettim konuşacak laf arasında da kızı soracak, planlarımıza yaklaşabiliyor olabiliriz frezyacımm

Bence çok çetrefilli kızla ilişkileri ne yaşanıyor ne oluyor bitiyor aslında tam bilemezsin de çünkü sana onun arkadaşları kız yalvardı barıştılar der , kızın arkadaşları çocuk dayanamdı der.O yüzden başkasının dediklerine bakma bence Ama senden hoşlanmış gibi Okul açılınca her şey su yüzüne çıkacak yine yazarsın mavişkom

evet artık ben de çözemiyorum ne nedir oturatamıyorum kafamda :S

hala çıkıyorlar en son bunu öğrendim canım..ve kızı özlediğini söylemiş..
ben de madem özlüyor birbirlerini seviyorlar demek ki diye düşündüm...mutluysalar allah mutluluk versin valla hiç yuva yıkan modunda olmak istemem asla ve de O'nun üzülmesine de gelemem hiç...benimle mutlu olcağının garantisini kim verebilir ki :/
hayırlısı,hayırlısı,hayırlısı...
o yüzden de pek düşünmemeye çalışyorum çünkü sonra ben çok beklentiyle yaklaştığımda üzülen taraf oluyorum hep...:/
her şey olucağına varacak neticesinde..
kaderimizde biribmize yazılmışsak ne olursa olsun olur zaten...yazılı değilse de olmaz...
zaman gösterecek artık...ben sadece daha tanımadığım birine bu kadar derin şeyler beslememeliyim diye karar verdim çünkü o kız hakkında bir şey duyunca canım çok acıyor üzlüyorum...

Aynı zamanda senin onunla mutlu olacağın da garanti değil ki pek tanımadığını söylüyorsun sen hayırlısını diliyorsan Allah'tan zaten hayırlısı budur o zaman canım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…