neyse kızlar çok uzun geliyor diye okumamışsınız ben de bari kısaltayım dedim.
bir çocuk var ekim ayından beri tesadüfler ve bir takım olaylarla birbirimizi fark ettik ve birbirimize bakıp duruyoruz.
ilk görüşten itibaren inanılmaz etkilendim.
hoşlandığını hissediyorum. davranışlarından da bu çıkıyor.
hiç bir araya gelebileceğimiz bir ortamımız yoktu, bir süre sonra ortam yaratmaya kastı, bir türlü olmadı,
derken bazı sebeplerden il dışına gitti, geldiğinde tanışma fırsatımız oldu. ama sanki bu durum canını sıkmış gibiydi, canını sıkmamış olsa bile mutlu değildi öyle diyeyim.
bu tanıştığımız günden benim hakkımda öğrendiğim iki şey var:
1. bir arkadaşının boşver yakından da o kadar güzel değilmiş demesi üzerine öyle deme abi yakından başka uzaktan başka güzel demesi
2. oturduğumuz ortamda sürekli telefonu çaldığı için pek ortama katılamamış olması ve bundan dolayı bizden özrü dilediği
tanıştık ve tekrar gitti. tanıştığımızın akşamında şunu öğrendim:
istanbula geleden çıktığı sevgilisiyle tekrar çıkmaya başlamışlar. istnbula geleceği zaman ayrılmışlar o istanbulda kız konyada olmaz böyle ilişki yürümez diye ve kız çok kıskanmış herşeyine karışıyormuş. istanbulda olduğu süre içinde kız aralarda bunu aramış, konuşmaktan kaçmış falan istememiş bir daha ilşkimz olmaz falan demiş. ekim ayından nisana kadar ayrılarmış. benle olan tüm olaylar bu arada oluyor. bu kısmı özellikle araştırdım.
en son nisanda gittiğinde barışmışlar, kız yalvarmış yakarmış nolur barışalım bir şans daha ver ben kendimi düzelticem kısknma karşma fln yok diye bu da barışmış. nisanda çıkmaya başlamışlar işte...
şimdilik kafanızı şişirmemeyim daha elimden glenin en kısası buydu şimdiden zhmt edip de okuduğnuz için tşkkrler :/
böyle gitti işte...en son gördüğüm gün bu.
ne dersiniz kızlar, ne olur bu işin sonu? amerikada şimdi, 3 buçuk aylğına gitti, okula geri dönücek ekimde,
ne yapmalıyım, bayağı etkilendm, grçkten aklımdan çıkaramıyorum ama o geldiğinde nasıl davrnmalıyım, aklımdan çıkarmalı tamamen unutmalı mıyım yoksa beklemeli miyim o kızdan yine ayrılır diye bilemiyorum.