Sizce bu kisi eski sevgilim olabilir mi ?

Gizemgulu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
169
48
13
28
Arkadaşlar ınstagramdan fake bi hesaptan beni takip etmediği halde mesaj geldi . Eski sevgilimin adı ali olsun
"Arada haberlerin geliyo aliden ayrılmışsın ayrılmana çok sevindim o lavuk seni çok üzerdi ondan sana hayır gelmez" .
Bende sen kimsin eski sevgilim hakkında nasıl böyle konuşabiliyorsun dedim oda "eski işte boşver kim oldugumu biliyosun seni unutamadım" dedi bende Benim geçmişimde aliyi tanıyan biri yok ve bu şekilde şizofren gibi mesaj atcak biride yok dedim
" o bebe seni üzmeden bıraktığın için çok iyi olmus kendine dikkat et " dedi bende sen kimsinde fake bi hesaptan benim hayatimda ki insan hakkında konuşabiliyorsun beni rahatsız etme dedim o kişi de " hayatında değil unutma " dedi
Engelledim bu kisi kim çok sinirlerim bozuldu bi ara eski sevgilim olduğunu düşündüm ekran görüntülerini atmamak için zor tuttum kendimi beni dahat birak diye sizce eski sevgilim olabilirmi ?

Hayır tabiki de tanımadığım bi insana bi zamanlar hayatımda olan insan hakkında o şekilde konuşma hakkını veremem . Bu kişi o değilse bile kendimi o konuma sokmam
Eski sevgilin olduğunu anladin ve içinde hala umut oldugu için, onun istediği cevapları vermeye çalıştın .Doğru mu anlıyorum 😄😄

Hayır tabiki de tanımadığım bi insana bi zamanlar hayatımda olan insan hakkında o şekilde konuşma hakkını veremem . Bu kişi o değilse bile kendimi o konuma sokmam

Tanımadığın insanlarla konuşmamakta bir tercihtir .Sen konuşmayı seçtigine göre ,öyle bir ihtimal geldi aklıma :)

Kesin ailenden biridir

Sanırım ankaralı bunu net anladım....
Olsa ne olmasa ne engelleyip geçebilirdiniz??
Neden bu kadar taktınız??
Kimse kim geçin bir mesaj sadece...
Peşine düşmeye gerek yok çook seviyorsa zaten yanınıza gelir...

Eski sevilimle daha yeni ayrildik ve ben seviyorum umursamam icin yeterli bi neden değil mi ?​
Sanırım ankaralı bunu net anladım....
Olsa ne olmasa ne engelleyip geçebilirdiniz??
Neden bu kadar taktınız??
Kimse kim geçin bir mesaj sadece...
Peşine düşmeye gerek yok çook seviyorsa zaten yanınıza gelir...
iki sorum var
1) Eski sevgilisinde ne olacak
2) değilse ne olacak

Bi baskasiyla çıkmadım ki konuda adı geçen ali eski sevgilim zaten ama mesaj atan kim bilmiyorum . İkimizinde hataları oldu ama ayrilmak onun tercihiydi
Yahu ali olmadığı kesin mesaj atanın o zaman neden mesajı atan kişi önemli diyorsunuz ne gibi bağlantı var aralarında?

Hepimiz ankaraliyiz
Benim geçmişimde bana bu mesaj i atcak ve aliyi tanıyan kimse yokki ki ben yıllardır bu şekilde bi mesaj almamışken aliyle ayrılınca mesaj gelmesi bana ali olduğunu dusundurdu
Sevgilinin memleketi bu olayı çözer.La bebe yi belli memleketler kullanır :)
Yahu ali olmadığı kesin mesaj atanın o zaman neden mesajı atan kişi önemli diyorsunuz ne gibi bağlantı var aralarında?
Mesajı atan ankaralı

Back
X