Sizce bu kisi eski sevgilim olabilir mi ?

Sizi yoklamak için sordu kendisine lavuk dedi bilmiyorum ama beni yoklamak için böyle bir mesaj atan kişi hakkında iyi düşünmezdim...

bu işler doğrudan olmalı bence alinin beyni bendenfarklı çalışıyor..

Arkadaşlar ınstagramdan fake bi hesaptan beni takip etmediği halde mesaj geldi . Eski sevgilimin adı ali olsun
"Arada haberlerin geliyo aliden ayrılmışsın ayrılmana çok sevindim o lavuk seni çok üzerdi ondan sana hayır gelmez" .
Bende sen kimsin eski sevgilim hakkında nasıl böyle konuşabiliyorsun dedim oda "eski işte boşver kim oldugumu biliyosun seni unutamadım" dedi bende Benim geçmişimde aliyi tanıyan biri yok ve bu şekilde şizofren gibi mesaj atcak biride yok dedim
" o bebe seni üzmeden bıraktığın için çok iyi olmus kendine dikkat et " dedi bende sen kimsinde fake bi hesaptan benim hayatimda ki insan hakkında konuşabiliyorsun beni rahatsız etme dedim o kişi de " hayatında değil unutma " dedi
Engelledim bu kisi kim çok sinirlerim bozuldu bi ara eski sevgilim olduğunu düşündüm ekran görüntülerini atmamak için zor tuttum kendimi beni dahat birak diye sizce eski sevgilim olabilirmi ?
ben olsam hiç cvp vermezdim engellerdim... gerek yok cvp vermeye bile değmes... bence engelleyin.. eski sevgilinizce cesaretli olup kendini ifşa ederek msj atsn

Bilmiyorum kafam çok karıştı ve benim hayatimda ki insan dedigimde hayatında değil artık diyecek kadar iyi biliyo aramızdaki şeyi cevremde böyle biri yok aliye mesaj atacaktım ekran görüntülerini ama cesaret edemedim
Sizi yoklamak için sordu kendisine lavuk dedi bilmiyorum ama beni yoklamak için böyle bir mesaj atan kişi hakkında iyi düşünmezdim...

bu işler doğrudan olmalı bence alinin beyni bendenfarklı çalışıyor..

Bilmiyorum kafam çok karıştı ve benim hayatimda ki insan dedigimde hayatında değil artık diyecek kadar iyi biliyo aramızdaki şeyi cevremde böyle biri yok aliye mesaj atacaktım ekran görüntülerini ama cesaret edemedim
Hiç mi arkadaşlarınıza anlatmadınız gizli saklı mı yaşadınız???

O birsey değilde ben kendine sevgili yapacak kadar büyüyen insanların böyle saçma sapan şeylerle ugrasmasina takılıyorum :işsiz:

Sevgilinin memleketi bu olayı çözer.La bebe yi belli memleketler kullanır :)

Behzat c izlerken ne dolanmıştı dilime.
Âdeta içimde yıllardır ortaya çıkmayı bekleyen bir ankaralı nin ispatı gibi,
La saçma salak konuşma.
Ne diyo la bu bebe
Gibi cümlelerle yaşadım bir kac ay.
Ay hiç de Sevmem la falan, bildigin itici 🤣

Tabiki bende doğrudan olmasını tercih ediyorum ama karşıda ki insanlar böyle olunca ben ne yapabilirim ki
Bu tarz saçma şeyler yapan insanlarla ilişki kurmamaya çalış bence. Bunu sana bir ablan gibi tavsiye ediyorum. Bu yapıda insanların kendine güvenleri olmaz. İlişkileri sıkıntılı olur sürekli. Bir süre sonra ne yapacağını ne düşüneceğini bilemez hale getirirler seni, mutsuz olursun eğer yüz yüze ilişkiler isteyen biriysen.

Behzat c izlerken ne dolanmıştı dilime.
Âdeta içimde yıllardır ortaya çıkmayı bekleyen bir ankaralı nin ispatı gibi,
La saçma salak konuşma.
Ne diyo la bu bebe
Gibi cümlelerle yaşadım bir kac ay.
Ay hiç de Sevmem la falan, bildigin itici 🤣

Annem Ankaralı mütemadiyen bu kalıp cümleyi duyarız köye gidince .Herkesin dilinde .Sonra dönüşte 20 gün ugrasiriz "la bebe"dememek icin 😂😂😂😂

Back
X