Sizce bu kisi eski sevgilim olabilir mi ?

Aliden önceki konu niye böyle karıştı anlamadm gercekten
Anlaşılmaz yazdığınız mesajlardan dolayı olabilir mi? Ali kim eski sevgili kim, hangisi eski, kaç eski anlamadım

Arkadaşlar ınstagramdan fake bi hesaptan beni takip etmediği halde mesaj geldi . Eski sevgilimin adı ali olsun
"Arada haberlerin geliyo aliden ayrılmışsın ayrılmana çok sevindim o lavuk seni çok üzerdi ondan sana hayır gelmez" .
Bende sen kimsin eski sevgilim hakkında nasıl böyle konuşabiliyorsun dedim oda "eski işte boşver kim oldugumu biliyosun seni unutamadım" dedi bende Benim geçmişimde aliyi tanıyan biri yok ve bu şekilde şizofren gibi mesaj atcak biride yok dedim
" o bebe seni üzmeden bıraktığın için çok iyi olmus kendine dikkat et " dedi bende sen kimsinde fake bi hesaptan benim hayatimda ki insan hakkında konuşabiliyorsun beni rahatsız etme dedim o kişi de " hayatında değil unutma " dedi
Engelledim bu kisi kim çok sinirlerim bozuldu bi ara eski sevgilim olduğunu düşündüm ekran görüntülerini atmamak için zor tuttum kendimi beni dahat birak diye sizce eski sevgilim olabilirmi ?
Merak etmeniz çok doğal. Bence yazan Ali. O değilmiş ayağına yatmış. Ama engellemekle iyi yapmışsın. Birkaç gün sonra başka fakele ya da kendi ismiyle yine yazar bence.

Pffff eski sevgili olsa ne olur diyenleri de anlamıyorum seviyor ki soruyor işte ne demek ne olur sanki burdaki herkes 0 merak hayatlar sürdü hep. Bence yazan eski sevgilin bakalım başkasına yüz verecek mi ya da hakkımda ne düşünüyor diye yoklamış. Bilmediğin ve hayatını yakından takip eden bir platoniğin varsa onu bilemem.

Hayır öyle biri yok beni yakından takip eden biri
Pffff eski sevgili olsa ne olur diyenleri de anlamıyorum seviyor ki soruyor işte ne demek ne olur sanki burdaki herkes 0 merak hayatlar sürdü hep. Bence yazan eski sevgilin bakalım başkasına yüz verecek mi ya da hakkımda ne düşünüyor diye yoklamış. Bilmediğin ve hayatını yakından takip eden bir platoniğin varsa onu bilemem.

Ben barışmak istedim ama o beni çok sevdiğini ve çok aşık olduğunu söyledi ve bu mesaj ben instagrami dondurmustum yeni açtım açtıktan hemen 1 saat sonra geldi

Ali işte, belli ki hala takipte.
genelde de eski sevgili çıkar zaten.
başka kim niye bu tarzda uğraşsın ki.

Zaten takip ediyo hala sosyal medyada twittr da her yazdigimi biliyo bunu kendisi söylüyo telefonu elime alıp sana bakıyorum sürekli aşamadım daha diyo ama bu kişi o mu bilmem ona mesaj atacaktım böyle küçük oyunlar oynama diye de atmadm
Ali işte, belli ki hala takipte.
genelde de eski sevgili çıkar zaten.
başka kim niye bu tarzda uğraşsın ki.

Zaten takip ediyo hala sosyal medyada twittr da her yazdigimi biliyo bunu kendisi söylüyo telefonu elime alıp sana bakıyorum sürekli aşamadım daha diyo ama bu kişi o mu bilmem ona mesaj atacaktım böyle küçük oyunlar oynama diye de atmadm

amaç o zaten, sakın ulaşma. zaten inkar edicek, beni aramak için bahane uyduruyorsun diyecek.
exten başka kim böyle şeylerle uğraşır, daha önce yapan oldu mu sanki.

Hayır hiç olmadi onu tanıyan da çok yok zaten . Bugün sınavı vardı aylardir bekledigimiz bişey . Bence benim bi nasıl geçti dememiş olmama şaşırdı ve media attırmak için yapti
amaç o zaten, sakın ulaşma. zaten inkar edicek, beni aramak için bahane uyduruyorsun diyecek.
exten başka kim böyle şeylerle uğraşır, daha önce yapan oldu mu sanki.

mesaji yazan kesin ali ben diyim sana kendini kotuleyip hakkinda ne diyecegini merak etmis...

Daha 3 gün once barışmak istedim beni çok sevdiğini çok aşık olduğunu ama olmayacağını söyledi böyle bi barışma fırsatı olmaz bence
eger seviyorsan bu barisma firsati olabilirmis engellemen kotu olmus ancak sevmiyorsan fazla bile uzatmissin hic cevap yazmadan engellemeliydin😁

👏👏👏

Back
X