aslında ben de senin gibi sayılırım canım 20 yaşımdayım kimseyle çıkmadım da şimdiye kadar benim hoşlandığım kişiler gelip beni bulmadı benim istemediklerim de benim peşimde oldu ama şimdi ise hoşlandığım birisi var onun da avr diye düşünüyorum ne olur bilmiyorum şayet olursa sonuna kadar devam etsin istiyorum bunları niye söylediğime gelince de sen de bence tecrübe için veya deneyim için değil de ciddi anlamda sonuna kadar gideek ilişki düşün ve eğer inanıyorsan buna bence kabul et ama tabi hoşlantı varsa az da olsa
sen kabul et. hem adın cıkarsa dokuza inmez sekize
daha sonra begendiklerin gelir
Evet bende işte öyle düşündüğüm için kimseyle çıkmadım bugüne kadar zaten ama arkadaşlarım 'çık nolucak evlenmeyeceksin ya ayrılırsın' diyorlar.Ben tabi böyle olsun istemiyorum ama hem tecrübesizim hem de hoşlanmıyorum ama o kişinin benden çok hoşlandığını biliyorum acaba çıksam nolur diye düşünmüyor değilim işte :44:
konu dışı ama merak ettim yengeç burcumusun ? canım hayat senin hayatın bence sen ne istediğini tam olarak biliyorsun aslında ve onu uygulamaya geçir sana değer verecek birisiyse eğer istediğin gibi sonuna kadar gideceğini düşünebiliyorsan çık tabi canım
Yok cnm yengeç burcu değilim.Fikirlerin için teşekkürler :) Bana değer vericek birisi ama bende bir hoşlantı yok işte canım o yüzden bu kararsızlığım :/
hoşlanmıyorsan tecrube edınmek ıcın kabul etme
aşık oldugun kişiyle yasarsın ilk tecrubenı
sabret
''Çık bi tecrübe edersin.''Afedersin ama ne biçim arkadaşların var,sanki arabayla deneme sürümü yapar gibi.
Hoşlanmıyorsan,kanın kaynamadıysa karşındaki insanı ziyan etme sırf biriyle olmak adına.Çıkmak kelimesi de hiç hoş değil ayrıca.
Bekle.Hem günün birinde aşık olacağın adama da haksızlık etmemiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?