• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu kıyafete nasıl ayakkabı yakışır?(resimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senvarsindiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
620
549
103
Kızlar selammm
Bu kıyafeti alacağım ama altına ne giyecegime karar veremedim.
Hem şık hem günlük giyebileceğim birşey olsun istiyorum sizce attığım ayakkabılar çok mu abartı ve rukus olur sizin bir öneriniz var mı ?

Bence bunlar küçük kız çocuğu ayakkabısına benziyor. Mankeninki gibi nude renginde daha sivri yada önü açık ayakkabı giymelisin.

Kızlar selammm
Bu kıyafeti alacağım ama altına ne giyecegime karar veremedim.
Hem şık hem günlük giyebileceğim birşey olsun istiyorum sizce attığım ayakkabılar çok mu abartı ve rukus olur sizin bir öneriniz var mı ?
Topuğu açık olan hoş bence güzel olur elbiseyle

Çocuk ayakkabısı gibi canım o elbisenin altına ne ayakkabılar gider bu çocuksu olur elbiseyi bozar gibime geldi mankenin üstündeki daha hoş

Mankenin ayağındaki o daha hoş o tarz ayakkabılar gider böyle elbiselere

bunun gibi kapali ayakabi sivri giyebilirsin ama bunun modelli guzel degil .. boyle sivri kapali ayakkabilarda ipli baglama sevmiyorum. Baglamasi olmicak. Sivri krem soft renginde ayakkabbi giyebilirsin dedigim gibi baglama olmicak. Kenarlari kapali olanlardan

Aa yeni farkettim ilk ayakkabiyla sonuncu ayni degilmis. Ilk ayakkabi kotu degil bence rengi haric ben soft renk tercih ederdim.. krem pembemsi... ama sonuncu ayakkabi bence cok kotu yanlari acik sevmedkm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X