Sizce bu Mont nasl, alsam m?Yakakt m bana?

1 beden küçüğü varsa onu bi dene üzerinde gör bence.omuzları ii durmamış sanki.model olarak çok şık.kotların üzerine süper gider.

bencede görünce bir beden büyük gibi gözüktü gözüme canım
2yengeç haklı
birde beli oturan bişey olsa daha hoş duru sanki
ama tabi son karar senin

Kizlar afedersiniz ilk once sunu soyliyim uzerimdeki ceketmi,mont mu,kont-mu adini bilmiyorum...yabanciyim,mazur gorun :))) neyse....konuya geleyim...
Bu uzerimdekini Mango-da gordum,indirimde,fiyati da cok uygun,alsammi acaba diye dusunuyorum.sizce nasil,yakistimi...fiyati cok ucuz...rengi de hosuma gitti....acil yorumlarinizi bekliyorum...

3cf6630dff9b.jpg

Mango da , üstelik indirimde , üstelik fiyatda uygun , üstelik rengide hoşuna gitti..

Daha ne bekliyorsun -tatlicadiarzu-

Resmi göremedim ama eminim yakşmıştır.. Sonra gittiğinde kalmamış olabilir bence elini çabuk tut yerimseniben

omuzlar tam omuz hizasında değil sanki.yani bi beden küçüğü daha iyi olur bence

çok güzel al tabe düşünme :)) bir küçüğünü de dene hangisi daha çok yakışırsa onu al :)

valla benim gördügüm bu mont senin vücut yapına uygun degil.
En kücügü bu demişsin. Vücudunu sarmıs gibi duruyor ama bariz sekilde omuzlardan cekiyor bu mont büzük büzük olmus kolları.
Ayrıca kol boyu olarak tamam böle kısa kollar bu sene moda ama bu kadar da kısa durmaması lazım bir montun. Bir boy büyügünü alırsan da omuzlardan sarkar iyi oturmaz. Dedigim gibi insanların üzerinde gördügümüz her sey bize illa yakısacak diye bir sart yok. Herkes kendi vücut sekline uygun giysiyi bulmalı. ıyi bir fizigin var gibi görünüyor. Kendi bedenine cok daha uygun bir mont bulabilirsin bence.

Back
X