• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu ne demek oluyor?:(

Merhabalar kızlar :)
bugün görüştük ve konuştuk enine boyuna soru yağmuruna tuttum. Herşeyi açığa kavuşturmaya çalıştım...
Bana ilişkimiz başladığında ve facebookta ilişki durumlarımızı değiştirdiğimizde gelen yorumlara şaşırmıştı, milletin işi, gücü yok başkalarının ilişki durumlarıyla bu kadar ilgilenilir mi demişti. Bir kere de ilişkisi yok diye yazayım, bir de o zaman gör yorumları demişti bana. O yüzden, bana öyle dediği için yapmış, öncesinde önemli işleri sebebiyle vakti yoktu, koşturmaktan vs.. şimdi fırsatını bulmuşken denemek istemiş.. Bugün tekrar değiştirdi eski haline değiştirdi ilişki durumunu. Bir de annemle tanışmak istediğini söyledi, anneme ne kadar ciddi olduğunu anlatacakmış, güvenini kazanmak istiyormuş vs... Sonra da gereken hazırlıklar yapılıp söz takmak istiyormuş.
"Facebook'a bu kadar takma kafanı dedi, ben evli olsam bile orada ister evli yazsın, ister yazmasın ben ekndimi bildikten sonra hiç birşey olmaz yeter ki sen güven bana" dedi. Durum bu arkadaşlar, ama ben hemen sözlenmeyi kabul etmedim, biraz daha uzatmayı düşündüm çünkü biraz daha tanımak istiyorum, acele etmek istemiyorum. Malum, devir kötü.. :( Yorum yapan, destek çıkan herkese çok çok çok teşekkürler, çok ama çok sağolun! Allah ne muradınız varsa versin! (Amin!):71::71:

umarım herşey güzel olur ..hakkınızda hayırlısı..
bekliyoruz haberlerini:71:

hadi bakalım nolcak çok merak ediyorumm umarım güzel bir şey yapar...

Evet, bu çok çocukçaydı aslını zamanla öğreneceğim inş.:)
30 yaşındaki adamın yaptığı hareketlere bak yaa çoook çocukça... :19:

arkadaş halen gelmediğine göre, kötü bişey yok:26:

Ayy kızlar kusuruma bakmayın nolur, bilgisayarımda teknik bir sorundan dolayı ancak yazabildim.:((
Netim de yavaş bu akşam aksilik üstüne aksilik gelirmiş derler ya doğru gerçekten...
Çok afedersiniz...:54::71:

30 yaşında adam yorum meraklısı mı olmuş
yorum yazılsa nolur yazılmasa nolur, saçma

az önce onlinedi ama çikti kötü birşeyy heraldeee

hani gelmiş mi kızımız? göremedim ben online mıydı? merak ettim yau :(

kızlar meraktan çatlıcam ben de ayyyyy 10 sayfayı nasıl okudum bilmiyorum bile . merak ettim

eeee hadi hadii nolduuuuu neymiiiss sebebiii

ayy yok gelmiş online. kız söylede meraktan çatlatma bizi :)

arkadaş halen gelmediğine göre, kötü bişey yok:26:

Valla canım bana da öyle demişti, neymiş erkene almak istiyormuş herşeyi. bu kadar seviyorken neden bekleyecekmişiz. Sonra da bırakıver hemen, yok öyle yağma dedim içimden. Evet demedim yani, zamana bıraktım şimdilik. Aklını evlenmekle bozmul galiba.. Sürpriz dediği de buymuş, halbuki bu biline bişi yani kendi aramızda:37:

eee sürpriz yapmicak mıydı, ben mi kafamdan uydurdum acaba bu sürpriz işini :D valla yapmış da olabilirm :))

Ben öyle telefonda msjla sorup üsteleyince, onun dediğini yapmayıp gece geç saatlere kadar uyumadığım için kızmışmışmış canım..
dünden beri seni neden bu kadarrrr bekletm,işşşşşşşş ayhhhhhh

evlenme teklif etti yani bi nevi

ama bence face kafanı takma, ilişki durumumu öyle yaparım böyle yaparım durumlarına pek inanma

sen ilişkisi yok yaz bakalım hoşuna gidecek mi

ne bileyim bunun içinmi merakta bırakmış seni bu kadar, çok bi süpriz göremedim ben ama, onu da geçtim face olayına ilişkin doyurucu bi açıklamada yok
:26:

Evet canım, ben de oyüzden tatmin olamadım. İsmimi yazmaya çekiniyor, ben de sinirlendim, tamam ilişkisi yok yazmasın hiç bişi yazmasın ozaman dedim. O da sadece ikimiz görelim dedi. İlginç bir yaklaşım, bu yine beni tatmin etmedi şüpheciyim halen.. ama o kadar umursamıyorum artık nedense.:40:

evlenme teklif etti yani bi nevi

ama bence face kafanı takma, ilişki durumumu öyle yaparım böyle yaparım durumlarına pek inanma

sen ilişkisi yok yaz bakalım hoşuna gidecek mi

ne bileyim bunun içinmi merakta bırakmış seni bu kadar, çok bi süpriz göremedim ben ama, onu da geçtim face olayına ilişkin doyurucu bi açıklamada yok
:26:

selam canim kotu bi durum olmamasina cok sewindim...süprizde annenle tanismak istemesi olabilir...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN(AMIN) yinede ewlenmek icin acele etme biraz daha tanimaya calis zaten sende soylemissin hemen sozlenmeyi kabul etmedim diye cok takdir ettim canim acele etme gec olsun güc olmasin insALLAH...ALLAH SONUNUZU HAYIR EYLESIN(AMIN):nazar:

canım bence de düşünmekle iyi edersin çünkü bana biraz çocuksu geldi. 30 yaşında bir insan sonuçta olgun da bir insansa senin üzüleceğini bilir ,böyle bir sürprize kalkışmazdı. yani hatırlanınca iyi bir olay değil sonuçta.

Teşekkür ederim canm, çok sağol:) inşAllah hepimizin hakkında hayırlısı olur herşeyin....:71:

selam canim kotu bi durum olmamasina cok sewindim...süprizde annenle tanismak istemesi olabilir...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN(AMIN) yinede ewlenmek icin acele etme biraz daha tanimaya calis zaten sende soylemissin hemen sozlenmeyi kabul etmedim diye cok takdir ettim canim acele etme gec olsun güc olmasin insALLAH...ALLAH SONUNUZU HAYIR EYLESIN(AMIN):nazar:

Aynen, zaten kaba bir insandan beklenilen bir davranış sanıyorum canım...:71:
dalgaya vuran biri bence sinir ettiğinin farkında bile değil galiba :s

Evet canım, hiç hoşlanmadığım hareketler.. Bu yüzden askıya aldım şimdilik.
Zamana bıraktım kendi içimde, ona da çok erken olduğunu söyledim çünkü daha çok yakından tanımam lazım.:71:

canım bence de düşünmekle iyi edersin çünkü bana biraz çocuksu geldi. 30 yaşında bir insan sonuçta olgun da bir insansa senin üzüleceğini bilir ,böyle bir sürprize kalkışmazdı. yani hatırlanınca iyi bir olay değil sonuçta.

valla canım kızma ama bu adam bana hiçte iyi niyetli gelmiyor, annenle tanışmak istemesini bile lutufmuş gibi yansıtmış

bi işin ya da okulun varsa ona odaklan bu adamı 2. plana al bence

Ne kötü bir şey olmuş ne de çok iyi bir şey. Açıklaması hiç tatmin edici değil ve eminim seninde içinde kurt var. Hayırlısı hakkında canım,umarım iyi olur.
Sen kendine iyi bak ve bu olanları hemen kestirip atma :71:

süpriz olayı belli ki o gece seninle daha fazla uğraşmamak için
(özür dilerim ama başından savmak için) söylenmiş bişey.
hiç ama hiç inandırıcı bi tarafı yok. tamam seni kaybetmek istemiyor bu anlaşılıyor
ama başka işlerde çevirmekten geri kalmıyor.
bana bunları hissettirdi üzgünüm...

Aynen öyle yapıyorum anım, 2. planda benim için. Kendimi fazla kaptırmamaya çalışacağım bu yüzden de...
valla canım kızma ama bu adam bana hiçte iyi niyetli gelmiyor, annenle tanışmak istemesini bile lutufmuş gibi yansıtmış

bi işin ya da okulun varsa ona odaklan bu adamı 2. plana al bence

Bence de hiç tatmin edici değil canım, bu yüzden halen şüpheciyim.
Ne kötü bir şey olmuş ne de çok iyi bir şey. Açıklaması hiç tatmin edici değil ve eminim seninde içinde kurt var. Hayırlısı hakkında canım,umarım iyi olur.
Sen kendine iyi bak ve bu olanları hemen kestirip atma :71:
Aynen.. malesef bana da öyle geldi, hiç öyle sürpriz mi olurmuş yani dimi...

süpriz olayı belli ki o gece seninle daha fazla uğraşmamak için
(özür dilerim ama başından savmak için) söylenmiş bişey.
hiç ama hiç inandırıcı bi tarafı yok. tamam seni kaybetmek istemiyor bu anlaşılıyor
ama başka işlerde çevirmekten geri kalmıyor.
bana bunları hissettirdi üzgünüm...

sana diyeceğim tek şey o adamla evlenme ve ilişkini bitir anlayacağın dün gece seninkinin hayatında biraz aksiyon olmuş kesinlikle seni yanıltmak istemem ama kişilerin davranış biçimleri az çok kendini belli eder birde face kullanmıyorum ben ve eşimede kullandırtmıyorum internet çıktı mertlik bozuldu sakın iyice tanımadan etmeden ısrar etse bile kabul etme sakın 1 yıl daha bekle yaşın daha genç sonra pişman olursun kimseyede kapılma bu kadar

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, bnim için gerçekten altın değerinde sizlerin tavsiyeleri. Bu şekilde yapacağım artık, olursa olur olmazsa olmaz umursamıyorum. Ben de bazen şu facebook baş belası ve onun gibi siteler kapatılsa diyorum, keşke! Tekrardan teşekkür ederim:):71:
sana diyeceğim tek şey o adamla evlenme ve ilişkini bitir anlayacağın dün gece seninkinin hayatında biraz aksiyon olmuş kesinlikle seni yanıltmak istemem ama kişilerin davranış biçimleri az çok kendini belli eder birde face kullanmıyorum ben ve eşimede kullandırtmıyorum internet çıktı mertlik bozuldu sakın iyice tanımadan etmeden ısrar etse bile kabul etme sakın 1 yıl daha bekle yaşın daha genç sonra pişman olursun kimseyede kapılma bu kadar

Back
X