Ben olsam inadına kendi ilişki durumumu değiştirirdim.Sorarsa da ee hayatım ben de merak ettim ne yazacakalr derdim.Anlasın bakalım ne kadar zor ve aşağılayıcı bir durummuş karşıdaki için.Yani onun ilişkisi yoksa senin ilişkin kimle?Yanlış mı düşünüyorum?Açıkçası benim hayatımda reste rest jeste jesttir.Kazancaksam da aşkta kaybetceksem de onurumla olmalı,kimse onurumu böyle şaka için bile olsa (eşek şakası zaten bu) ezemez.Ben olsam böyle biri ile hayatta evlenmezdim!!!!Seven sevdiğini kırmaz,üzmez,incitmez.Hele hele onurunu,gururunu asla ve asla incitmez.Şimdi sen geceden beri burda resmen kendini paralıyorsun,bir kelime olsun teselli diliyorsun hepimizden.Sana bunu yaşatmaya ne hakkı var?Kendini ne sanıyor?Seni kaybetmekten hiç korkmuyor demek ki!Bir erkek bir kadını kaybetmekten her zaman korkmalı arkadaşım,Biz 9 yıllık evliyiz eşim hala korkar onu terk ederim diye azami dikkat eder sözlerine hareketlerine.Sen demek ki kendine değer vermediğini öyle bir hissettirmişsin ki adama o da aynen bunu yapıyor.Lütfen bir silkelen ve kendinin kıymetini bil,sen değerlisin ve önemlisin bunu hiç ama hiç unutma...