Sizce bu ne demek?

aynalipabuc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
52
0
36
Sakarya
kız arkadaşım nişanlısıyla konuşuyormuş. hani evlenince yaşanan hayat! var ya o konu hakkında... süresi hakkında bişey açılmış nişanlısı bu işin her gün yapılması tiksindirir herhalde hergün olmaz demiş...sizce ne demek bu? arkadaşımda üzülüyor

Bunda anormal olan ne sizce? Bu ne demek oluyor diye ne sormaya çalışıyorsunuz pek bir şey anlamadım ama nişanlısı doğru söylemiş hergün ilişki mi olur bıkar insan. Evliliğin ilk ayları sık olması normal ama evlilik ilerledikçe haftada iki kere normal.

Son düzenleme:
eee dogr sölemiş cnm üzülecek ne var ilk zamanlar belki evet her gün olur ama
sonra sonra olurmu yaa hergün sölenen gayet normal üzülmesn hiç

Tiksindirir mi? Ne biçim mantık bu bazı insanlardaki ya, daha evlenmemişsiz be adam, cicim aylarındasın,herşeyin daha pembe gözükeceği veya sevdiğinle daha cilveleşeceğin bir dönemde şimdiden bunu diyorsan senden çok şey beklenir. Bence düşünüdürücü.. O kızın yerind eolmak istemezdim. Belki dediği gibi evet doğru her gn her gün olmaz, fakat daha şimdiden bu şekilde konuşması çok saçma bence

Son düzenleme:
Ben evlenmeden önce eşim nişanlıyken hem sabah hem akşam yaparız diyordu:53: ama evlenince hiç de öyle olmuyor banyo yapmak bile başlı başına bir dert...

bende nişanlıyım bilmediğim için süresini bişey diyemedim...ama o kelimesini anlamadım tiksinmek...size sormak istedim

tiksinmek kelimesine kırılmış arkadaşım onu sormaya çalışıyorum

Anladım canım evet biraz kaba olmuş üstelik erkekler ilk zamanlar sık ister şu an nişanlılar sizce cinsel anlamda bir şeyler yaşıyorlar mı? Bu adamın da cinsel sorunu var demek istemiyorum.

Anladım canım evet biraz kaba olmuş üstelik erkekler ilk zamanlar sık ister şu an nişanlılar sizce cinsel anlamda bir şeyler yaşıyorlar mı? Bu adamın da cinsel sorunu var demek istemiyorum.
o benim yakın arkadaşım her şeyini bilirim...kesinlikle yaşamıyorlar.nişanlısı da çok iyi biri,ayrıca o da yaşamamış böyle şeyler daha önceden.sadece laf açılmış haftada 1-2 kere olur.çok olursa tiksindirir gibi bişey çıkmış ağzından arkadaşımda bişey diyememiş

o benim yakın arkadaşım her şeyini bilirim...kesinlikle yaşamıyorlar.nişanlısı da çok iyi biri,ayrıca o da yaşamamış böyle şeyler daha önceden.sadece laf açılmış haftada 1-2 kere olur.çok olursa tiksindirir gibi bişey çıkmış ağzından arkadaşımda bişey diyememiş

Valla bana hiç normal gelmedi. Tamam önce yatıp evlenelim demiyorum ama biraz yakınlaşmak gerektiğine inanıyorum. Erkekler hergün bile olsa tiksinmez. Eşimi ben frenlediğim için haftada iki kere yapıyoruz. Arkadaşının nişanlısıyla ilişki boyutunu bilmiyorum ama görücü usulü falan mı tanıştılar. Mutasıplar mı?

madem hıc yasamamıs ısteklı olamsı lazım nısanlısının ,sımdıdden haftada 1-2 dıyosa 1 sene sonra ınzıvaya cekılsınler

ahhahaghshashahahsahashashashahahah :60::60::60:

ya bırakın böle şeyleri diyecekse erkekler desin ya, yok ne kadar sürer de bilmemne de. evlenmeden ettiği dert bumu ya. hayır ikisi de tecrübesiz yani, arkadaşın baya iyiymiş çoğu bakire kadın soramaz yani. adam ne desin bekliyosunuz. muhtemelen kız öle bişi diyince afalladı aklına gelen ilk şeyi söyledi. utancından da demiş olabilir. ağır gelsin gelin abla yav :))

ahahshhsahh evlenmeden önce anlaşma yapalım oldu olacak. aşkım bak şu kadar süreden önce şeyolmak yok bozuşuruz falan ahahahahah daha neler okıcam burda :))

kız arkadaşım nişanlısıyla konuşuyormuş. hani evlenince yaşanan hayat! var ya o konu hakkında... süresi hakkında bişey açılmış nişanlısı bu işin her gün yapılması tiksindirir herhalde hergün olmaz demiş...sizce ne demek bu? arkadaşımda üzülüyor

evlilik hayatı bu süresi yada sıklığı hakkında bişey demek doğru olmaz ama asıl kırıcı olan tiksindirir demesi.inş bi gaf yapmıştır kelimeyi doğru seçememiştir öyle çıkmıştır boş bulunmuştur... tam tersi onun hayaliyle yaşancak zamanlarda tiksinmek kelimesi çıkmış ağzından.umarım gaftır..

İnsan sevdiği insanla sık cinsel beraberlik yaşamadan neden tiksin ki sadece o kadar sık birlikte olmak istemeyebilir. Ayrıca kime göre normal neye göre normal? Kimi için hergün normaldir çiftler hayatlarından mutludur, kimi için iki güne birdir bu sayısı kimi için de haftada 2-3 kezdir. Bunun bir sayısı yok ki tamamen kişilerin tercihlerine kalmış bişey. Ayşeler haftada 3 kez yapıyomuş biz de 3 kez yapıcaz diyince yapılacak bir şey değil ki bu.

ahhahaghshashahahsahashashashahahah :60::60::60:

ya bırakın böle şeyleri diyecekse erkekler desin ya, yok ne kadar sürer de bilmemne de. evlenmeden ettiği dert bumu ya. hayır ikisi de tecrübesiz yani, arkadaşın baya iyiymiş çoğu bakire kadın soramaz yani. adam ne desin bekliyosunuz. muhtemelen kız öle bişi diyince afalladı aklına gelen ilk şeyi söyledi. utancından da demiş olabilir. ağır gelsin gelin abla yav :))

ahahshhsahh evlenmeden önce anlaşma yapalım oldu olacak. aşkım bak şu kadar süreden önce şeyolmak yok bozuşuruz falan ahahahahah daha neler okıcam burda :))

:46::46::46::46::46::46:

evlilik hayatı bu süresi yada sıklığı hakkında bişey demek doğru olmaz ama asıl kırıcı olan tiksindirir demesi.inş bi gaf yapmıştır kelimeyi doğru seçememiştir öyle çıkmıştır boş bulunmuştur... tam tersi onun hayaliyle yaşancak zamanlarda tiksinmek kelimesi çıkmış ağzından.umarım gaftır..

bencede... bi anlık gaf..boş bulunma. adam bıktırır falan demek istemiştir ..

umarım gaftır...doğum kontrolünden açılmış galiba konu...arkadaşım korkuyor da ne gerek var böyle şeylere filan derken.....teşekkür ederim kızlar

bence bi yerlerden arkadaşlarından falan duymuştur ezbere konuşuyodur çünkü adam bişey yaşamadıysa daha önce nerden bilecek neyden sıkılıp sıkılmayacağını?
ezbere konuşuyodur.. üzülmesin arkadaşın, kendileri belirleyecekler her evli çift gibi.. herkese uyan bi reçete yok maalesef.. :27:

Back
X