sizce bu ne? yardım lütfennnn

mhtp

tutun bana annemm
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
3.586
24
kızlar yardım lütfen sizce benim durumun ne???

ben 2 ay önce erken doğum yaptım.bebeğimi kaybettim..1 ay sonra adet oldum.
önceki gün kasığımda batma ve baş ağrısı vardı ardından koyu kıvamlı kahve akıntı oldu..yani yeni kan değil gibi..sonra tık yok kupkuru.bugün de aynı şey oldu..bel ağrısı ve kahve akıntı sonra biraz kanama oldu..sizce bu ne??adet mi anormal bi durum mu??

dr bu ay hamile kalabileceğimi sölemişti.şimdi bu adet ise yumurtlama tarihi olarak önceki günü mü yoksa bugünümü alıcam???

karışık oldu biraz ama cevaplarsanız sevinirim...
 
canım ne kadarlık hamileydin.allah sana sağlık versin.rabbim sana sağlıklı bebekler versin.doktorunu arasan.kötü bir şey yoktur umarım canım ya.
 
saol canım...
6 aylık olmuştuk ama yiyecek ekmeği yokmuş melek oldu...12 saat yaşadı yavrum...minik kızım ..

umarım bişey yoktur..
 
Aynı Şey bende de oldu canım o kahverengı Şey daha sonra adet olacaĞının belırtısı olabılır benım de normalde adetım 22 sınde oluyordu dÜŞÜk yaptım ve 10 gÜn gecıktı 1ında adet oldum.sonrakı ay acaba 22sı mı 1ımı adet gÜnÜm derken 22sı gÜnÜ aynı sende olduĞu gıbı Çok az bır lekelenmem oldu geÇtı 30unda adet oldum bu rahım kendını toparlamaya ÇalıŞıyor demekmıŞ yanı ben gecıkmelı adet gÜnÜme gÖre adet oldum dÜŞÜkten sonra 22-1-30 dÜzenım alt Üst oldu anlayacaĞın allah yardımcımız olsun Çok geÇmıŞ olsun canım...
 
canım aynı belirtiler bende gebelik olarak çıkdı değişiklik göstere bilir ama bebekde olabilir
sen daha iyi bilirsin ama benim böle olsu inş bebekdir.
allah sana sağlık versin ahirette şefaatcin olsun inş mink kızın.
 
dilerim hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
 
yok canım hamile değilim korunuyorum daha 2 ay oldu doğum yapalı..bugün adetim geldi..dr gittim tahliller için bu ay çalışmaya başlıyorum..
 
X