Sizce bu normal mi ?

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Selamlar,
3,5 senelik ilişkim var. Sevgilimin ailesi en başından beri biliyor. Annesi ile şimdiye dek 3 kez görüştüm. Bunlardan ikisi ayak üstü 5 dakika karşılaşma idi. Bir kez de 2 saat bir kafede oturduk. Sizce 3,5 sene içerisinde 1 kez oturup konuşmak normal mi ? Ciddi bir adım atılmadan samimiyet istemiyorum. Ama en azından tanınmak,tanımak isterdim.
Sizce yanlış mı düşünüyorum ? Siz evlenmeden önce sevgililik dönemlerinizde nasıldınız?

Bence mesafe en iyisi. Benim daha uzun süredir bir ilişkim var ve bende toplasanız 4 5 kere görüşmüşümdür kendi isteğimle tabiki. Demem o ki normalll :)

Bence mesafe en iyisi. Benim daha uzun süredir bir ilişkim var ve bende toplasanız 4 5 kere görüşmüşümdür kendi isteğimle tabiki. Demem o ki normalll :)
Nasıl insanlar olduğunu tanımak bilmek istiyorum. Bir de hiç merak edilmiyor muyum diyorum. Insan oğlunun görüştüğü kızı daha yakından tanımak istemez mi ?

Nasıl insanlar olduğunu tanımak bilmek istiyorum. Bir de hiç merak edilmiyor muyum diyorum. Insan oğlunun görüştüğü kızı daha yakından tanımak istemez mi ?
Yani sevgililik dönemi daha o yüzden olabilir iş ciddiye binince herhangi bir ilgisizlik olursa o zaman haklısınız ama şu an ailelerle çok içli dışlı olmak inanın güzel değil. Ama özel günleri olur sizi davet etmezler aramazlar vesaire o ayrı bir şey tabi.

Selamlar,
3,5 senelik ilişkim var. Sevgilimin ailesi en başından beri biliyor. Annesi ile şimdiye dek 3 kez görüştüm. Bunlardan ikisi ayak üstü 5 dakika karşılaşma idi. Bir kez de 2 saat bir kafede oturduk. Sizce 3,5 sene içerisinde 1 kez oturup konuşmak normal mi ? Ciddi bir adım atılmadan samimiyet istemiyorum. Ama en azından tanınmak,tanımak isterdim.
Sizce yanlış mı düşünüyorum ? Siz evlenmeden önce sevgililik dönemlerinizde nasıldınız?
Hahahah ben nişandan iki gün önce tanıştım. O da adet yerini bulsun diye isteme şeklinde oldu. Direk evimize geldiler. Bence oğullarının kararına sonsuz saygı duyuyorlardır. Oğlum beğendiyse tamamdır demişlerdir. Mesafe iyidir. Hatta çok iyidir :)

Ciddi bir adım atmaya niyetlenmeden önceki dönemde,mesafenizi koruyun bence. :) Hiç kimse aynı eve,aynı aileye girmeden göstermez gerçek yüzünü.Zaten ilerki dönemlerde eğer evlenmeyi düşünürseniz çok sık karşılaşacaksınız ve tanıma fırsatınız olacak.Tecrübemden ötürü şimdiden hiç samimiyet kurmayın derim :)

Selamlar,
Çiftlerin her zaman aileleri tanıması taraftarıyım çünkü neticede sevdiğiniz evlenmeyi düşündüğünüz insanı o aile büyütmüş onların genel düşünceleri hayata bakış açıları önemli bence ben yaptım ve abimin eşi de yaptı . Nadir de olsa tabi aile kötü olmasına rağmen kişi iyi olabiliyor ama nadir .

Çiftlerin her zaman aileleri tanıması taraftarıyım çünkü neticede sevdiğiniz evlenmeyi düşündüğünüz insanı o aile büyütmüş onların genel düşünceleri hayata bakış açıları önemli bence ben yaptım ve abimin eşi de yaptı . Nadir de olsa tabi aile kötü olmasına rağmen kişi iyi olabiliyor ama nadir .
Sonuç itibariyle ileride bir aile olacağız inşallah. Beni tanımaları gerekmez mi ? Benim onları tanımam gerekmez mi ? Bu illa sürekli görüşeceğiz anlamına gelmiyor. Ama 3.5 senede bir kez olması bana çok az geliyor

Ben de beklemiyordum ,meraktan geldiler. Bi de tırnaklarım hakkında yorum yapıp gitmişlerdi :))) uzun, frençli tırnaklarım vardı.:)) Ben fazla samimiyet sevmem rahatsız olmuştum doğrusu.1 aylıktık zira...

Kız isteme töreninden bir hafta önce ailecek tanıştık. Eşim, sevgili olduğumuzu bile söylemiyordu ailesine. Çünkü sorun çıkacağını düşünüyordu

Aradigim şey samimiyet değil ki zaten. Sadec e tanımak ve tanınmak istiyorum
Ama demek ki onlar şuan buna gerek duymuyorlar, bu sadece sizin isteğinizle olacak birşey değil, takilacak bir konuda değil bana göre, resmiyete dökmeye karar verdiğinizde daha fazla görüşmeye başlayacaksınız zaten.

Aradığım şey samimiyet değil yazmışsınız ama oturup konuşmak, eve davet etmek birkaç kereden sonra samimiyeti doğurur.
Evliliğe adım atmaya niyetlenmediğiniz sürece tanımalarına gerek yok. Ama sevgilinize de sormuyor muymuş? Telefonda konuşurken queenleyim dediğinde selam şöyle demiyor mu mesela. Bu yeterli.

Sonuç itibariyle ileride bir aile olacağız inşallah. Beni tanımaları gerekmez mi ? Benim onları tanımam gerekmez mi ? Bu illa sürekli görüşeceğiz anlamına gelmiyor. Ama 3.5 senede bir kez olması bana çok az geliyor
Erkek arkadaşınız nasıl biri bilemem ama abimler üniv. Zamanlarında konuşmaya başladılar yıllarca ama o sürede annemler adını ve abimin hayatında biri olduğunu biliyordu sonra 1 kere bize geldi sonra bi daha gelmedi nişan zamanı nisandan önce ve sonra çok geldi ama benimle çok yakındı ve kendisi de ailemizi gördükten sonra daha çok güven duyduğunu söyledi . Az görüşmüş olmanız anormal değil erkek arkadaşınız ne düşünüyor sizinle geleceğe dair

Back
X