Sizce bu normal mi?

Doktor belki işini iyi yapan biridir ancak insanın bir aylık programı olmaz mı ? Sırf bu ciddiyetsizlik yüzünden başka bir yere bakarım.

Bir ara benimle dalga geciyorlar sandim. Doktor bey gidecek ama ne zaman bilmiyoruz, ocak ayinda burada gozukuyor ama belli olmaz.

Izin almam, bilet almam lazim diyorum, bir hafta oncesinden haber veririz diyorlar inanabiliyor musunuz?

Ben bir hafta kala patronuma ben iki hafta yokum dicem :)

türkiyedeki tek göz doktoru bu değil ya? istanbul zaten doktorlar şelalesi, iyi başka bir doktor bul bu nedir ya hem 1000 tl muayene başına hemde hastanı başından at. bu etik değil bir kere

Evet. Doktora guveniyorum diyordum ama ona da guvenmiyorum. Sen biliyorsun ki hastan seni aramis, beni arasin diye not birakmis. Bir telefon acmak bu kadar zor mu?

Hayir, hiç normal değil.
Normal muayene için devlet hastanesine gittim. Dr diyor ki gözün hassas, şu sorunu yaşadığın an hemen gel. Sakın aksatma.

Siz yurtdisindan geleceksiniz, operasyon yaptiracaksiniz. İşlerinde popüler olsalar bile ciddi ve profesyonel değiller.
Burda sorun yaşarsanız bile kimseye ulasamayacaksiniz.

Olmasi gereken zaten bu. Doktor hastasini takip etmeyecekse veya hasta doktoruna ulasamayacaksa ne anladikki bu isten?

Populer ama profesyonel degiller dediginiz givi.

Olmasi gereken zaten bu. Doktor hastasini takip etmeyecekse veya hasta doktoruna ulasamayacaksa ne anladikki bu isten?

Populer ama profesyonel degiller dediginiz givi.
Diğer yorumunuza istinaden şunu yazayım. Sizi hasta olarak değil müşteri olarak görüyorlardir. Ondan bu ciddiyetsizlik. Siz giderseniz, operasyon yaptırmazsaniz nasılsa başkasi gelecektir, yeriniz dolacaktir.

valla doktoru bile görmediğim muayeneye kimse bana 1000 tl muayene ücreti ödetemez, ne güzelmiş ya para öde bekle git aa.

Back
X