• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Bu olayda benim payım nedir.

• Konu Sahibi Konu Sahibi melisanur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç bir şekilde görüşmüyoruz canım aynı şehirdeyiz.Yolda görsem suratına tükürücem.Görmüyorum veya beni görünce yolunu değiştiriyor karşılaşmıyor olmamız imkansız bilemiyorum.Ne ölüsü ne dirisi derlerya asla hiçbirine gitmem evime gelmelerine müsade etmem.

anlattığınız haliyle hiçbir suçunuz yok...
ama kuzenin sizinle görüşmemesine bir anlam veremedim açıkçası...
niye görüşmüyor...

anlattığınız haliyle hiçbir suçunuz yok...
ama kuzenin sizinle görüşmemesine bir anlam veremedim açıkçası...
niye görüşmüyor...

Görüşmeye yüzü mü varki görüşecek.Kırılan şeyler geri gelirmi o görüşse ben görüşürmüyüm.Bitti o iş artık.Soyağacımdan sildim onları öyle akrabalarım yok olmaz olsunda.
Bak sen de söz yazmışsın iki yüzlü yaratıklar diye konumuza çok uyum sağladı.

yani herkezin beyni var
zorla kaçırtmadınız yaa

görüştürmüşsünüz onları evet ama kaç demediniz
bu onların düşüneceği bişey

yani herkezin beyni var
zorla kaçırtmadınız yaa

görüştürmüşsünüz onları evet ama kaç demediniz
bu onların düşüneceği bişey

Öyle işte herkeze bir kurban lazım oda ben oldum sülalemizde kocaman konuşmalardan çok sıkıldım kimin ne söylediği belli değil yok yere beni lekelediler üzüldüğüm bu.

aman cnm bşver yaa
kaçan onlarr lekelenen senn

hayret bi olay yani

zaten herkez hayatında yaptığı yanlışlar için illaki birilerini sorumlu tutarlar
ama iyi şeyler için benn yaptım derler
bu böyledir.

ne yazıkki benzer şeyleri bende yaşadım. aynen kuzenim bizim bi akrabamızı sevdi . olay benim başıma patladı . kız onunla evlendi hala ben ve ailem suçlanıyoruz ne yazıkki . . .aslnda hç takmıorum o insanları . . . çnkü ben bi kabahatim olmdığını adım gibi iyi biliorum .sende takma kafana.bizde amcamlarla sırf bu olay yüzünden 2 senedir sadece selamlaşırız ötesi yok.reesmn düşman kesildik . . .:delphin:
hep diyorum günahımı aldılar die . . . .seninkide aynen öle .ne derlerse desinler bırak konuşmasınlar . ne sen onlara nede onlar sana mecbur.

aman cnm bşver yaa
kaçan onlarr lekelenen senn

hayret bi olay yani

zaten herkez hayatında yaptığı yanlışlar için illaki birilerini sorumlu tutarlar
ama iyi şeyler için benn yaptım derler
bu böyledir.
Evet öyle canım.Siz siz olun en yakınıza bile açık bir kapı bırakın.BU şunu asla yapmaz demeyin insanoğlu neler yapar neler.:olmaz:

ne yazıkki benzer şeyleri bende yaşadım. aynen kuzenim bizim bi akrabamızı sevdi . olay benim başıma patladı . kız onunla evlendi hala ben ve ailem suçlanıyoruz ne yazıkki . . .aslnda hç takmıorum o insanları . . . çnkü ben bi kabahatim olmdığını adım gibi iyi biliorum .sende takma kafana.bizde amcamlarla sırf bu olay yüzünden 2 senedir sadece selamlaşırız ötesi yok.reesmn düşman kesildik . . .:delphin:
hep diyorum günahımı aldılar die . . . .seninkide aynen öle .ne derlerse desinler bırak konuşmasınlar . ne sen onlara nede onlar sana mecbur.

Biz biliyoruz ama başkaları bilmiyor.Biz ailecek bazı şeyleri çok konu yapmayız hryerde.Kapatmaya çalışırız.Onlar tam tersi üste çıkmak için hryerde beni kötüleyip ben yapmışım gibi konuşmuşlr.Bi kişide çıkıp senin kızını uzaktan kumandayla yönlendirebiliyorlarsa her yola sapar asıl suç onda dememiş.ınsanların hepsi heleki ev kadınları konuşmak için dedikodu için bi malzeme arıyorlar.Yakalayıncada ordan buraya burdan oraya bi eksik bi fazla konuşup can sıkıyorlar.:mymeka:

Senin olayında benzemiş benimkine .Ben kesin çizgiyi koydum annemi babamı engellemem herkesin kendi düşüncesi beni değil onları tutacaklarsa gitsinler görüşsünler ne evlerine giderim ne onlar geldiğinde evde bulunurum ne selam veririm nede selamlarını alırım.Seninde sanırım anne tarafından bi akraban ile evlendi amca kızın.

bnide şuanki erkek arkadaşımla biri tanıştırdı
yan komşumuz
onların akrabası oluyor yani bnmki.
biizm iyi günlerimizde oldu çok kötü günlerimizde olduu
amaa asla ve asla sizin yüzünüzden falan demeddimm
herkezin çalışan bi kafası var sonuçta

Biz biliyoruz ama başkaları bilmiyor.Biz ailecek bazı şeyleri çok konu yapmayız hryerde.Kapatmaya çalışırız.Onlar tam tersi üste çıkmak için hryerde beni kötüleyip ben yapmışım gibi konuşmuşlr.Bi kişide çıkıp senin kızını uzaktan kumandayla yönlendirebiliyorlarsa her yola sapar asıl suç onda dememiş.İnsanların hepsi heleki ev kadınları konuşmak için dedikodu için bi malzeme arıyorlar.Yakalayıncada ordan buraya burdan oraya bi eksik bi fazla konuşup can sıkıyorlar.:mymeka:

Senin olayında benzemiş benimkine .Ben kesin çizgiyi koydum annemi babamı engellemem herkesin kendi düşüncesi beni değil onları tutacaklarsa gitsinler görüşsünler ne evlerine giderim ne onlar geldiğinde evde bulunurum ne selam veririm nede selamlarını alırım.Seninde sanırım anne tarafından bi akraban ile evlendi amca kızın.

ahh canım aynen öle. millletn işi gücü yok onu bunu çekiştirsinler. . .ama hep diorum benim günahımı çook aldılar hakkımd açok dedikodu ettiler.benim ailemi daha doğrusu abimi hep bana kıoşkırttılar .daha beter olsnlar inşllah . . bir tane daha kzıları war bakalım onlarn sonu ne olcak merak ediorumm

bnide şuanki erkek arkadaşımla biri tanıştırdı
yan komşumuz
onların akrabası oluyor yani bnmki.
biizm iyi günlerimizde oldu çok kötü günlerimizde olduu
amaa asla ve asla sizin yüzünüzden falan demeddimm
herkezin çalışan bi kafası var sonuçta

Aynen ama gelde anlat bunu insnalara.Kişilikler o kadar farklıki insna oğlundna korkulur.

ahh canım aynen öle. millletn işi gücü yok onu bunu çekiştirsinler. . .ama hep diorum benim günahımı çook aldılar hakkımd açok dedikodu ettiler.benim ailemi daha doğrusu abimi hep bana kıoşkırttılar .daha beter olsnlar inşllah . . bir tane daha kzıları war bakalım onlarn sonu ne olcak merak ediorumm

Hiç üzülme canım benim hakkımda yok sevgilisi var geziyor tozuyor diyen akrabalarım kızları benim 19,20 yaşlarında yaptığım şeyleri 14 yaşlarında yapıyorlar.Alalhın sopası yok öteki tarafda yatırım yapmak lazım.Biraz alacağımız olsunki hesabımız kolay olsun.Allah herkesi ıslah etmesini bilir.Ama İNSAn hazm edemiyor işte.Ne kadar doğruyu bilsende.Kuzenime hala çok hırslıyım evlendiğimde bütün kozlar elime geçecek cümle aleme o zaman bende onu rezil edicem.Şimdi sürsün sefasını son günleri.:olmaz:

Görüşmeye yüzü mü varki görüşecek.Kırılan şeyler geri gelirmi o görüşse ben görüşürmüyüm.Bitti o iş artık.Soyağacımdan sildim onları öyle akrabalarım yok olmaz olsunda.
Bak sen de söz yazmışsın iki yüzlü yaratıklar diye konumuza çok uyum sağladı.

yanlış anlamayın...
hani tüm bu olaylar yaşanırken size gelip özür dilerim anlatmaya çalıştım seninle alakası olmadığını ama ikna olmuyorlar gibi bişey söylemedi mi yani...
çünmkü en iyi o biliyor seninle ilgisi olmadığını...
eğer demediyse ki dememiş anladığım kadarıyla, soyağacından önce hafızanızdan silin onu ve dişinmeyin artık...
ayıbıyla yaşasın...

Aynen öyle oldu canım kaçma olayındna sonra halam beni aradı bir sürü hakaret onun babsı yok hayatı düzgünolması gerek neden vesile oldun yok dedim böyle birşey haberim bile yoktu.Bırak allahını seversen sizin birbirinizden haberiniz olmaycakmı planladınız aklına girdin kızımın kaçırttın dedi .Sanki çocuk benim yakınım yada bi çıkarım varmış gibi iftiraya uğradım.Bi süre sonra bir araya geldik olayı çözmek için ve kuzenim olacak kelime bulamıyorum bana yakışmaz kötü söz ... o kişi yüzüme baka baka birde sırıtarak sen kaçırttın sen yardım ettin etti beynimden vuruldum.Dedim allah belanı versin sana başka birşey söylenmez.Çok şaşırdım çok üzüldüm ama yapacak birşey yoktu tabiki olan olmuştu.

yanlış anlamayın...
hani tüm bu olaylar yaşanırken size gelip özür dilerim anlatmaya çalıştım seninle alakası olmadığını ama ikna olmuyorlar gibi bişey söylemedi mi yani...
eğer demediyse ki dememiş anladığım kadarıyla, soyağacından önce hafızanızdan silin onu ve dişinmeyin artık...
ayıbıyla yaşasın...
tam tersi
kuzen iftira etmiş. sen kaçırttın sen yardım ettin diye..:1shok:.

anaaa...ben oraya ayıkamamışım...
aman...yokmuş gibi davranın gitsin...onun düşünerek geçen 1 saniyeye yazıktır...
terbiyesiz insan...nasılsa alır yaptığının karşılığını...

Bu insanlar kendi hatalarını bir başkasının üzerine atarak,aklı sıra kendilerini haklı çıkarmaya çalışmışlar ne yazık ki.
Onların basitliği,zamanınızı böyle şeyleri düşünerek geçirmeyin.
Uzun zamandır konuşmuyorlarmış sizinle,Allah razı olsun diyin,geçin.
Yoksa daha çok başınız ağrıyabilirdi.

yanlış anlamayın...
ayıbıyla yaşasın...

Kaçtığı günün ertesi günü zaten o akşam geri aldılar bi kaç saat ancak kalabildi çocuğun evinde.Babası aramış ailesini kızınız bizde demiş evi tarif etmiş bizimkiler gitti kızı kandırdı aldılar.Sonrasında beni aradı konuştuk bi kaç gün hep konuşma halindeydik.Telefonunu bile almamışlardı elindne sonra ne oldu plan mı yaptılr birden değişti anlamıyorum.Gayet güzel konuşuyorduk nasıl kaçtığını anlatmıştı,evdekilerin tepkilerini çok mutsuz olduğunu filan.Sonrasında ne oldu bilmiyorum olan oldu bağlar koptu.:bbo:

Bu insanlar kendi hatalarını bir başkasının üzerine atarak,aklı sıra kendilerini haklı çıkarmaya çalışmışlar ne yazık ki.
Onların basitliği,zamanınızı böyle şeyleri düşünerek geçirmeyin.
Uzun zamandır konuşmuyorlarmış sizinle,Allah razı olsun diyin,geçin.
Yoksa daha çok başınız ağrıyabilirdi.

Evet gerçekten gerçek yüzlerini gördüğüm için sevinmeliyim aslında.Demekki herşey yolundayken iyi olunuyormuş bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali.Dokunmasakda bi günah keçisi aradılar.Ben tamda aradıkları özellilerde olunca ihale bana kaldı.:oklava:

Aile kızın başını yakmış 2 ay içinde başkasıyla evlendirip hem damadına (evlendiğine göre) hemde kızına çok ama çok büyük kötülük yapmışlar...

Cahillik işet arkadaşlarında dediğiğ gibi ailesi senin üzülmene sebeb olmuşlar
Kendini suçlama bence..

Aile kızın başını yakmış 2 ay içinde başkasıyla evlendirip hem damadına (evlendiğine göre) hemde kızına çok ama çok büyük kötülük yapmışlar...

Cahillik işet arkadaşlarında dediğiğ gibi ailesi senin üzülmene sebeb olmuşlar
Kendini suçlama bence..

Yorumlarınızdan dolayı tşk ederim arkadaşlar.Olayı yalansız kelime atlamadan olduğu gibi yazdım.Ve yapılan yorumları birleştirdiğimde haksız olmadığımı anladım.toplum neye karar vermişse herkesin görüşü ne ise doğruda odur.Tşk ederim güzel yorumlarınız için.

Back
X