- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.293
- 133
- 34
ya bizim ülkede bu kavramlar çok olduğu için işim gereği ağır olmak zorundayım da ondan.Namus ne alaka![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bizim ülkede bu kavramlar çok olduğu için işim gereği ağır olmak zorundayım da ondan.Namus ne alaka![]()
peki şeyin bundan haberi var mı ? kukununDertleşiyoz orgazm mağdurlarıbide hamileyken 2 kat şiddetli orgazm oluyosun diyolardı. Nerdeeeee
![]()
Benim ilerleyen haftalar için umudum vardı orgazm olmaya. Seni gördüm o da gitti ya. Mecbur doğumdan sonra. Ben yeni konu açmıyım senin konuna gelirim artıkınÖyle olunca hemen kinoali cay yapıp bebeğimi hava almaya çıkarıyorum
Yok o deriiinnn uykudapeki şeyin bundan haberi var mı ? kukunun![]()
Hamileye göre değişiyor bence. Benim hamile iken midem çok hassastı. Kocadan tiksiniyordum.Dertleşiyoz orgazm mağdurlarıbide hamileyken 2 kat şiddetli orgazm oluyosun diyolardı. Nerdeeeee
![]()
Kız şaka yapmış canım kendine namussuz diycek hali yok ya. Bence uzatmayalım. Öyle demek istemediğini ben anladım ama açıklama yapınca daha da batıyorNamus ne alaka![]()
Kız asıl göbek küçükken ne yaptıysan o faydaBenim ilerleyen haftalar için umudum vardı orgazm olmaya. Seni gördüm o da gitti ya. Mecbur doğumdan sonra. Ben yeni konu açmıyım senin konuna gelirim artıkın![]()
Ben de her seferinde bi sebeple olmaz diyorumHamileye göre değişiyor bence. Benim hamile iken midem çok hassastı. Kocadan tiksiniyordum.
O zaman yansın gecelerKız asıl göbek küçükken ne yaptıysan o fayda9 aylık göbekle allahim bu gece nolursun rahat uyuyayım oluyor tek derdin
![]()
Eve gidesin geldi demiiiiLafta 2 saat fazladan çalışacaktım bugün. Konuya bak.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doktor yasakladı de.Ben de her seferinde bi sebeple olmaz diyorumgeçen gün bacağıma kramp girmiş sağ bacağım yok gibi, adam da şeyapma derdinde. O halde nası yapayım ama haksız mıyım
![]()
Yok, konuya bakmaktan çalışamıyorum.Eve gidesin geldi demiiii![]()
Sende mi hiç orgazm yasamadinO zaman yansın geceler
Elimi çabuk tutayım. O orgazmu hep merak ederdim onu yaşamam lazım![]()
İlk 3 ay yasakladı zaten. Gün sayıyordu benimkiDoktor yasakladı de.![]()
Aklım gitti benim yaa hormonlar tavanYok, konuya bakmaktan çalışamıyorum.![]()
Geriye bir tek şap kaldı.İlk 3 ay yasakladı zaten. Gün sayıyordu benimki![]()
Yıllaaaarr yıllar önceydiSende mi hiç orgazm yasamadin![]()
TöbeeeeGeriye bir tek şap kaldı.![]()
Niye namussuz musniş yerindekilere bir yol veresim var valla. (beni de çok ciddi çok namuslu sanıyorlar. konum gereği.)![]()