Once rehberden sonra hayatindan cikar..Arkadaşlar iş yerinde biriyle tanıştık. Görüşmek istedi hoşlandığını söyleyip. Sonrasında ise yok ben çok çapkınım şöyleyim böyleyim diye saçmaladı. Sonrasında hiç konuşmadık. Face te arkadaşım. İnstagramdan ekledi. Kabul etmedim tekrar ekliyor. Yine kabul etmedim. Sizce face tende çıkarsam mı? Ergen midir nedir ne yaptığı belli değil. Telefonu silip face ten çıkarsam nasıl olur? Yoksa ellemiyim mi bir süre daha. Açıkçası listemde varlığı rahatsız ediyor
Once rehberden sonra hayatindan cikar..
Sil her yerden.. Dengesiz.. Bi kadınla nasıl konuşacağı öğrensin önce, ne o öyle çapkınım filan.. Baştan belli etmiş rengini..
Kısıtlılar listesine al face ten.Dimi silersemde şimdi beni ne kadar kaale aldı diye düşünmesini istemiyorum. Maalesefki karşılaşacağımız durumlar olacak :/ ama gerçekten rahatsızım durmasından da niyeyse
Dimi silersemde şimdi beni ne kadar kaale aldı diye düşünmesini istemiyorum. Maalesefki karşılaşacağımız durumlar olacak :/ ama gerçekten rahatsızım durmasından da niyeyse
sil heryerden engelle yüz verme ıyyykArkadaşlar iş yerinde biriyle tanıştık. Görüşmek istedi hoşlandığını söyleyip. Sonrasında ise yok ben çok çapkınım şöyleyim böyleyim diye saçmaladı. Sonrasında hiç konuşmadık. Face te arkadaşım. İnstagramdan ekledi. Kabul etmedim tekrar ekliyor. Yine kabul etmedim. Sizce face tende çıkarsam mı? Ergen midir nedir ne yaptığı belli değil. Telefonu silip face ten çıkarsam nasıl olur? Yoksa ellemiyim mi bir süre daha. Açıkçası listemde varlığı rahatsız ediyor
O nasıl oluyor bilmiyorum hiçKısıtlılar listesine al face ten.
Bence dikkatini çekmeyecek şekilde engelle. Yani göstere göstere değil. Kendini birşey sanmasın. Zamanla her yerden engellersin. Şimdilik görmezden gel.
O zaman şöyle bi şey yapabilirsin, bi daha istek gönderdiğinde instagramdan engellersin ve hemen faceden silersin.. "Rahatsız ettiğim için sildi" galiba diye düşünür benceBöyle bi salak benim de yakın zamanda hayatımdaydı.. Herkes sil dedi, silersem iyice umursadığımı düşünür diye silmedim silmedim sonunda "o kim ki ya, benim neyim ki listemde" deyip sildim.. Ne düşünürse düşünsün:/
Sizi yedekte tutmak istiyor. Umduğunu bulursa o sizi siler, bulamassa da çapkındım seni gördüm duruldum diye sizi kandırmaya çalışır. Bir an bile düşünmeyin silin atın.
sil heryerden engelle yüz verme ıyyyk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?