Sizce bu şekilde yapmam nasıl olur?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.009
-12
123
Arkadaşlar iş yerinde biriyle tanıştık. Görüşmek istedi hoşlandığını söyleyip. Sonrasında ise yok ben çok çapkınım şöyleyim böyleyim diye saçmaladı. Sonrasında hiç konuşmadık. Face te arkadaşım. İnstagramdan ekledi. Kabul etmedim tekrar ekliyor. Yine kabul etmedim. Sizce face tende çıkarsam mı? Ergen midir nedir ne yaptığı belli değil. Telefonu silip face ten çıkarsam nasıl olur? Yoksa ellemiyim mi bir süre daha. Açıkçası listemde varlığı rahatsız ediyor

Once rehberden sonra hayatindan cikar..

Sil her yerden.. Dengesiz.. Bi kadınla nasıl konuşacağı öğrensin önce, ne o öyle çapkınım filan.. Baştan belli etmiş rengini..

Sil her yerden.. Dengesiz.. Bi kadınla nasıl konuşacağı öğrensin önce, ne o öyle çapkınım filan.. Baştan belli etmiş rengini..

Dimi silersemde şimdi beni ne kadar kaale aldı diye düşünmesini istemiyorum. Maalesefki karşılaşacağımız durumlar olacak :/ ama gerçekten rahatsızım durmasından da niyeyse

Dimi silersemde şimdi beni ne kadar kaale aldı diye düşünmesini istemiyorum. Maalesefki karşılaşacağımız durumlar olacak :/ ama gerçekten rahatsızım durmasından da niyeyse
Kısıtlılar listesine al face ten.

O zaman şöyle bi şey yapabilirsin, bi daha istek gönderdiğinde instagramdan engellersin ve hemen faceden silersin.. "Rahatsız ettiğim için sildi" galiba diye düşünür bence Böyle bi salak benim de yakın zamanda hayatımdaydı.. Herkes sil dedi, silersem iyice umursadığımı düşünür diye silmedim silmedim sonunda "o kim ki ya, benim neyim ki listemde" deyip sildim.. Ne düşünürse düşünsün:/

Bence dikkatini çekmeyecek şekilde engelle. Yani göstere göstere değil. Kendini birşey sanmasın. Zamanla her yerden engellersin. Şimdilik görmezden gel.

Zaten kaale aldınız huzursuz etti sizi silin engelleyin gitsin saçma gereksiz biri yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla

Sizi yedekte tutmak istiyor. Umduğunu bulursa o sizi siler, bulamassa da çapkındım seni gördüm duruldum diye sizi kandırmaya çalışır. Bir an bile düşünmeyin silin atın.

Ne düşünürse düşünsün sil bence .

sil heryerden engelle yüz verme ıyyyk

Bence dikkatini çekmeyecek şekilde engelle. Yani göstere göstere değil. Kendini birşey sanmasın. Zamanla her yerden engellersin. Şimdilik görmezden gel.

Aynen bende bunu istiyorum. Önce numarasını siliyim sonra yavaştan face ten siliyim. Kendini bi mal sanmasın

Dediğinde mantıklı. Bi daha eklerse direk engelleyip heryerden siliyim. Güzel fikir

Sizi yedekte tutmak istiyor. Umduğunu bulursa o sizi siler, bulamassa da çapkındım seni gördüm duruldum diye sizi kandırmaya çalışır. Bir an bile düşünmeyin silin atın.

Aynen öyle haklısınız. Bende kendisini bişey sanmasın diye hemen çıkarmadım face ten. Ama çıkarıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…