• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu söz "sözlenmemek" icin yeterli bir sebep midir?

Bence buyutulcek birsey yok..alman mi bu cocuk..

Ahahahhaha :) Aklima tam da bu geldi, mal gibi dumduz bir adam geldi aklima nedense. Ben de Alman mi ne diye dusundum, ask , tutku hicbir sey yok adamlarda dumduz yasayip gidiyorlar :)

Bence sizinde dediginiz gibi yaşı gelmiş ee cocuk filanda istiyor evlenip... yani ask pesinde kosmaya niyeti yok siz olmassanizda evlenecek o adam ;)

Ahahahhaha :) Aklima tam da bu geldi, mal gibi dumduz bir adam geldi aklima nedense. Ben de Alman mi ne diye dusundum, ask , tutku hicbir sey yok adamlarda dumduz yasayip gidiyorlar :)
Niye kizz severim ben almanlari....durustler en azindan...sana italyan bulcaz ...:KK71:
Atesli ateslii..

vermezlerse öldürürm keserim dese daha mı iyiydi :KK53::KK53:

Aa ben de "ister versinler, ister vermesinler. Her turlu beraber oluruz" gibi anladim. Tabi sen daha dogru analiz edrsin, yakinen taniyan sensin sonucta.

bende ilk okuduğumda öyle düşündüm. yani vermezlersede ben seni kabul ederim kaçarız falan..:KK64: ay çokmu safım bee:KK53:

Bana da alman tipi geldi bu adam.
Kendine sor onu açıkça söyleyen sebebini de söyler.

Niye kizz severim ben almanlari....durustler en azindan...sana italyan bulcaz ...:KK71:
Atesli ateslii..

Durustluklerini ben de takdir ediyorum ama adamar gercekten dumduz, hicbir duygu , hayat belirtisi yok. :)

Bul abla, bekliyorum :)

Valla bana daha çok, saygı duyarım ben kendi adıma saygısızlık etmem; vermezlerse iş sana düşer ; demek istemiş gibi geldi. Geldi de; erkek arkadaşını tanıyan sensin, ne demek istediğini sen bilirsin, bilemiyorsan da bence bunu sormalısın. Gördüğün gibi, herkesin bakış açısı farklı, bin bir türlü anlam çıktı.

Degerli bayanlar merhaba,
bir derdim var ve sirf bunu paylasmak icin buraya kayit oldum. Malesef derdimi kimseye bu kadar acikca anlatacak durumum da yok, bu yüzden lütfen fikrinizi esirgemeyin.

Yaklasik 15 aydir almanyada Üniversiteden tanistigim birisiyle beraberim. Kendisi yabanci ama müslüman olup ülkesinden buralara sadece okumak icin gelen birisi. Yasida 35, yani evlenmek coluga cocuga karismak isteyen birisi.
Velhasil ikimizde okulumuzu yeni bitirdik ve is arama sürecine basladik. Artik bana ailemle konusmak istedigini, bu isin cok uzadigini evlenmek istedigini söyledi. Bende onayladim ve o izinden dönünce ailemle konusmasi icin gereken seyleri yapacagimi söyledim. Yalniz bir söz söyledi ve ben kac gündür bunu aklimdan atamiyorum, resmen icime isledi. Bu söz de su:

Ailenle konusurum, seni isterim, verirlersede kabulüm vermezlersede kabulüm.

Yani bu demek oluyor ki vermezlerse ayriliriz hersey biter, herkes kendi yoluna gider. Ben onu aileme kabul ettirmek icin türlü zorluklara zaten girecegim, bu zamana kadarda bayagi kahrini cekmis bi insanim. Bunu oda söylüyor. Peki bu laftan ne anlamam lazim arkadaslar?
Bana sanki olursa olur, olmazsada tinnn gibi bi izlenim verdi. Yani benim icin savasacak degil, vermezlerse sineye cekip baskasiyla evlenecek izlenimi aldim. Ne yapmaliyim, Siz ne yapardiniz benim yerimde olsaniz?
Ben sevdigim ve sevildigim birisiyle evlenmek isteyen bir insanim. Aksi takdirde ille evleneyim diye bi derdim de yok. Bu konu benim icin cok önemli, bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Simdiden tesekkürler
Bu lafı etmesi hoş olmamış.
Açık sözlü , içi dışı bir karakterde biriyse çok normal geldi bana.
Yada ailem vermez vs tarzında konustuysanız yanında , peşin peşin söylemiş nasıl davranacağını size.
Ha tabiki bu lafı etmesine gerek yoktu , o ayrı. Kırıcı olmuş, hissetikleriniz gayet normal şu durumda.
Söyleyin kırıldığınızı açıkça konuşun bence.

Bu cümleden her anlam çıkar.
Adamı 15 aydır tanıyan sizsiniz, ne demek istediğini bilmelisiniz.
Anlayamadıysanız da ona sormalısınız.

Sen adama açık açık ne demek istediğini soracağına neden millete burada fal açtırıyorsun ki,

adamı tanımıyoruz nereden bilelim ne demek istedi,
iki anlama da gelebilir söylediği.

Herkese verdigi cevaplar icin tesekkür ederim. Ben fazla özele girmesin diye tüm detaylari anlatmak istemedim. Sadece beni rahatsiz eden sözü anlatip fikir danismak istemistim. Ama hata etmisim, cünki bu seferde konu tam anlasilamadi malesef. O söz söylendiginde kendisiyle zaten tartistim, dedim ne yani ailem yok derse hemen vazgecer misin savasmaz misin benim icin. Bana söyledigi elimizden ne gelir ki, öyle bir sey olursa. Su kadarini söyleyim kendi adima eminim ki eger bizim isimiz olmazsa büyük ihtimalle kisa zamanda evlenecek cünki cocugu olsun cok istiyor. Burada bu soruyu sorma amacim tecrübesi olan bayanlardan bir fikir edinmek. Benden daha kücük ama dili fazla uzun olan hanimlardan "ayar" yemek degil.

Eee sonra? Sordun mu bu ne demek diye. Vermezlerse baskasiyla mi evlencen yoksa beraber olmaya devam mi edicez dedin mi? Ben ikincisi olarak algiladim. Iyi bisey demek istemis.

Back
X