Degerli bayanlar merhaba,
bir derdim var ve sirf bunu paylasmak icin buraya kayit oldum. Malesef derdimi kimseye bu kadar acikca anlatacak durumum da yok, bu yüzden lütfen fikrinizi esirgemeyin.
Yaklasik 15 aydir almanyada Üniversiteden tanistigim birisiyle beraberim. Kendisi yabanci ama müslüman olup ülkesinden buralara sadece okumak icin gelen birisi. Yasida 35, yani evlenmek coluga cocuga karismak isteyen birisi.
Velhasil ikimizde okulumuzu yeni bitirdik ve is arama sürecine basladik. Artik bana ailemle konusmak istedigini, bu isin cok uzadigini evlenmek istedigini söyledi. Bende onayladim ve o izinden dönünce ailemle konusmasi icin gereken seyleri yapacagimi söyledim. Yalniz bir söz söyledi ve ben kac gündür bunu aklimdan atamiyorum, resmen icime isledi. Bu söz de su:
Ailenle konusurum, seni isterim, verirlersede kabulüm vermezlersede kabulüm.
Yani bu demek oluyor ki vermezlerse ayriliriz hersey biter, herkes kendi yoluna gider. Ben onu aileme kabul ettirmek icin türlü zorluklara zaten girecegim, bu zamana kadarda bayagi kahrini cekmis bi insanim. Bunu oda söylüyor. Peki bu laftan ne anlamam lazim arkadaslar?
Bana sanki olursa olur, olmazsada tinnn gibi bi izlenim verdi. Yani benim icin savasacak degil, vermezlerse sineye cekip baskasiyla evlenecek izlenimi aldim. Ne yapmaliyim, Siz ne yapardiniz benim yerimde olsaniz?
Ben sevdigim ve sevildigim birisiyle evlenmek isteyen bir insanim. Aksi takdirde ille evleneyim diye bi derdim de yok. Bu konu benim icin cok önemli, bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Simdiden tesekkürler