sizce bu süprizi askerden geldğinde beğenir mi ??

zombiiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
289
1
46
İzmir
Merhaba bayanlarr :)

Sevgilim için geçen bi kazak aldım askrden gelince verecğeim de.. bir şey daha geldi aklıma.. doğum gününe daha var ama ya doğum gününe ya da herhangi bir zaman için onun askerlik fotoğraflarını çıkarttırsam ? bir tanesini de büyültüp çerçeveletssemm sizce beğenir mi ? ve ne kadara gelir 20 fooğraf çıkarrttırsam bilen var mı ?

Son düzenleme:
allah sağ sağlim kavuştursun canım....özlem gerçekten zor bişey....ben yaşamadım asker yolu gözlemedim ama gözlemiş kadarda hasret çekmiştim ailemin yüzünden sağ olsunlar..beğenir tabi neden beğenmesin..ama en beğendiği resmi çaktırmadan sor bakalım ona göre yaparsın.....belki çok beğendiği bir tanesi vardır dahada mutlu olur..inş sağ sağlim gelir bütün askerlerimiz....:72::72::72::46:

allah sağ sağlim kavuştursun canım....özlem gerçekten zor bişey....ben yaşamadım asker yolu gözlemedim ama gözlemiş kadarda hasret çekmiştim ailemin yüzünden sağ olsunlar..beğenir tabi neden beğenmesin..ama en beğendiği resmi çaktırmadan sor bakalım ona göre yaparsın.....belki çok beğendiği bir tanesi vardır dahada mutlu olur..inş sağ sağlim gelir bütün askerlerimiz....:72::72::72::46:

inş canım ya bu tavsiyen için teşekkürler aklıma hiç glmemişti :) sorarm bugün çaktırmadan zaten aklına gelmez böyle bir süpriz yapacağım..ne kadara gelir 20 fotoğraf çıkarttırsam acaba ??

inş canım ya bu tavsiyen için teşekkürler aklıma hiç glmemişti :) sorarm bugün çaktırmadan zaten aklına gelmez böyle bir süpriz yapacağım..ne kadara gelir 20 fotoğraf çıkarttırsam acaba ??

canım 20 tane resmin hepsi büyük mü düşünüyorsun ? yoksa sadece bi tane mi büyük istiyorsun? Bak bende askerim askerden gelince bi cafede böyle masa düşünüyorum masanın etrafına bence bi kaç ufak çerçeveli resimle ve başına büyk çerçeveli bi fotoğrafla kombine yapabilirsin... resmi ekledim $325911_304840226209729_100000512631710_1267750_58148129_o.webp inş. beğenirsin :17:

canım 20 tane resmin hepsi büyük mü düşünüyorsun ? yoksa sadece bi tane mi büyük istiyorsun? Bak bende askerim askerden gelince bi cafede böyle masa düşünüyorum masanın etrafına bence bi kaç ufak çerçeveli resimle ve başına büyk çerçeveli bi fotoğrafla kombine yapabilirsin... resmi ekledim Eki Görüntüle 280753 inş. beğenirsin :17:

onu yapabilmem için cfeyide kapatırmam lazm :D o utangaçtır o konularda insanlar olunca etrafta yani rahatsız olur..küçük düşünüyorum resimleri yalnza 1 tane büyük.. güzel fikir ..

benimde var öyle bi planım geldiğinde vermek için :) ama iki tane düşünüyorum biri sadece ikimize ait olan resimler olucak (ki resim çekinmeyi sevmeyen bi çiftiz çok fotomuz yok :31: ) öbürü de askerlik resimleri olucak. hatta ben ikimize ait albümün altına kısa kısa notlar düşmeyi de planlıyorum :) askerlik resimleri de dolu gerçi nası yaparım bilmiyorum :44: dışı içinde ona uygun bi albüm bulamıcağımı bildiğimden yeşilli bi kağıtla kaplıcam asker albümü olduğu belli olsun diye :34:
bu arada masaya bayıldım cidden güzel fikirmiş :46:

benimde var öyle bi planım geldiğinde vermek için :) ama iki tane düşünüyorum biri sadece ikimize ait olan resimler olucak (ki resim çekinmeyi sevmeyen bi çiftiz çok fotomuz yok :31: ) öbürü de askerlik resimleri olucak. hatta ben ikimize ait albümün altına kısa kısa notlar düşmeyi de planlıyorum :) askerlik resimleri de dolu gerçi nası yaparım bilmiyorum :44: dışı içinde ona uygun bi albüm bulamıcağımı bildiğimden yeşilli bi kağıtla kaplıcam asker albümü olduğu belli olsun diye :34:

asker iznine geldğinde çıkmaya başladık ondan önce 1 sene arkadaştık o yüzden malesef bizim fotoğrafımız yok :(:(
Masa cidden güzel fikir..yorumlar için teşkkürlerr .. fikir güzel arkalarına kısa kısa notlar..

onu yapabilmem için cfeyide kapatırmam lazm :D o utangaçtır o konularda insanlar olunca etrafta yani rahatsız olur..küçük düşünüyorum resimleri yalnza 1 tane büyük.. güzel fikir ..
canım bide şöyle bi düşüncede olabilir cüzdana sığacak kadar cep albümü yapıyorlar sıralama olarak bi senin resmin bi aserinin resmin.... diye ufak bi cep albümü olabilir. Büyüğünüde ayrıca yaptırırsın cep albümünü kimsede görmez.. :D :16:

O masa çok hoşuma gitti üstünde harfler kurabiyelerin üzerinde isimler falan pastayı düşünmüyorum doğum günü olmadığı için ama pasta yerine resmi olabilir :16:

canım bide şöyle bi düşüncede olabilir cüzdana sığacak kadar cep albümü yapıyorlar sıralama olarak bi senin resmin bi aserinin resmin.... diye ufak bi cep albümü olabilir. Büyüğünüde ayrıca yaptırırsın cep albümünü kimsede görmez.. :D :16:

bu da güzel fikir :D teşkkürlerr düşünecğeim..

bu da güzel fikir :D teşkkürlerr düşünecğeim..

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...? de şafak sayıyorsun değil mi ? :)

Back
X