Sizce bu yaptiginin adi ne?

Ahsen84ahsen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
9
2
36
Merhaba arkadaslar. Su an sinirden zor yaziyorum. Kimseye anlatamiyorum konusamiyorum sirf bunun icin buraya üye oldum.

Erkek arkadasimla 4 senedir birlikteyiz. Ben 29 o 32 yasinda. Kendisi benimle tanismadan once evlenip bosanmis cocugu yok. Objektif yorum yapabilmeniz icin bu bilgileri verdim.

Normalde birbirimizin telefonunu karistirmayiz. Birbirimizin sifrelerini va bilmeyiz özel bi sebebi yok hic aklima gelmedi böyle bi talepte bulunmak. Ara sira birbirimize sosyal medyadan bi seyler gosterip guleriz yorum yapariz. Bugun yanyana otururken arkadaslarina gondermek icin benim telefonumdaki bi capsi whatsapptan bana gönder dedi ne yaptiysam acilmadi ben de facebooktan mesaj olarak atayim ordan indir dedim tamam dedi. Bakalim gelmis mi diyorum bakariz sonra diyo ya belki acilmiyodur tekrar atarim dedim gecistiriyo. Ben iyice huylandim ver bakicam dedim cektim aldim elinden. Disaridayiz diye rezillik cikartamadi tabi söylenip durdu ver dedim tamam anlaticam vs ben de sen anlat telefon elimde kalicak dedim.

Erkek arkadasimin cocukluk arkadasinin bi arkadasi varmis o da erkek. Benim sevgilimle cok samimi degiller ortamdan ortama konusurlarmis. Bu adamin karisi erkek arkadasima 3 sene önce mesaj atmia basta kendini tanitmamis iste cok mutsuzum ne yaptigimi bilmiyorum vs tarzi boraz konusmuslar sonra fotografini göndermis erkek arkadasim tanimis ama nedense tanimamazliktan gelip konusmaya devam etmis. Sebebini de tam emin olmak istedim o mu degil mi diye çünkü fake hesaptan geliyo mesajlar kiz kendi adina acmamis. Neyse öyle boyle hafif kurlu konusulmus bi süre sonra erkek arkadasim kimsin kimsin diye israr edince kiz soylemis erkek arkdasimda cok mu mutsuzsun yazmis kizin ne yazdigini hatirlamiyorum su an. Sonra erkek arkadasim konusmamiz cok yanlis demis sürem dolunca engellicem seni (facebookta bi engelleyip bi engeli kaldirinca 48 saat icinde tekrar engelleyemiyomussun o süreden bahsediyo) demis kiz gerek yok beklemene engelledim bile yazmis. Bunlari hem erkek arkadasimin anlattiklari hem de okudugum mesajlardan harmanlayip yazdim. Sizce ne düsünmeliyim her sey aklima gelmiyo su an delircem akliniza takilan bi sey olursa sorun bana

3 sene önce olan bir şey? Abartmamış mısınız? Belki siz böyle huylanırsınız diye göstermek istememiştir..
Peki neden mesajlari silmemis o zaman sizce? Bi de şu var facebookunu inceledim normalde o kadinin esiyle facebookta arkadas degillermis ama mayis ayinda kadinin esiyle facebookta arkadas olmuslar ve benim sevgilim onlarin beraber fotografini begenmis

Bi de cok utaniyorim yazarken ama kadin cok güzel bunu düsündükce kiskaniyorum iyice sinirleniyorum hani hic bi erkegin reddedemicegi tipler olurya aynen oyle ve sevgilim de yakisikli degil kimse dönüp yüzüne bakmaz konusmadan tanimadan sevilecek bi tip degil. Kizla daha once bi samimiytin var miydi dedim bi kac defa esiyle arkadas grubumuzda bulunmuslardi dedi cok konusan bi kiz degildi dedi

Peki neden mesajlari silmemis o zaman sizce? Bi de şu var facebookunu inceledim normalde o kadinin esiyle facebookta arkadas degillermis ama mayis ayinda kadinin esiyle facebookta arkadas olmuslar ve benim sevgilim onlarin beraber fotografini begenmis
Birbirlerini engellemişlerse geçmişe çokta takılmayın önünüze bakın bence .

Birbirlerini engellemişlerse geçmişe çokta takılmayın önünüze bakın bence .
Fake hesaptan engellemisler. Kizin normal hesabi acik erkek arkadasimla arkadas degiller ama engelli degil. Diger yazdiklarimi da okur musunuz ne yapacahimi bilemiyorum

3 yıl önce bile olmuş olsa siz hayatindayken olmuş bi durum bu. Kurlu konuşmuşlar diye bi cümleniz var yanlış anlamadiysam. Erkek arkadaşınız kadının kim olduğunu anlamış ama anlamamis gibi davranıp kurlu konuşmaya devam etmis. Ben olsam o sevgiliye yol verip, kadının kocasına da durumu anlatırım. Ne bu insanlarin farklı ten merakı anlamadım gitti ya.​

Kizlar cok karisigim kadini arasam mi bi sey mi yazsam esine mi söylesem fotograflarda bir cocugu var gordugum kadariyla erkek arkadasim bi sey olmadi diyo. Düsündukce taşlar yerine oturuyo bu kizla konusmaya basladiktan 2 gün sonra hic sarki paylasmayan adam facebookta kafam hafif dumanli sarkisini paylasmis. Evet 3 sene önce ama ya karsilasirlarsa ya bi sey olursa aralarinda

Geçmiş zamanda olsa bile siz Birlikte iken yaşanmış bunlar.ben hoslanmam bu tarz şeylerden.iyi de karşılamam

Kizlar cok karisigim kadini arasam mi bi sey mi yazsam esine mi söylesem fotograflarda bir cocugu var gordugum kadariyla erkek arkadasim bi sey olmadi diyo. Düsündukce taşlar yerine oturuyo bu kizla konusmaya basladiktan 2 gün sonra hic sarki paylasmayan adam facebookta kafam hafif dumanli sarkisini paylasmis. Evet 3 sene önce ama ya karsilasirlarsa ya bi sey olursa aralarinda

3 sene olmuş birşey için kadını kocasını vs işin içine katmaya ne gerek var. Bu kadar rahatsız olduysan ayrıl madem

Geçmişler olsun hanım, o avratla yaşanmış bişeyler. Yada yaşanılması için konuşulmuş

Ben yerinde olsam sevgilimden ayrılır, o kadını da ifşa ederim. İkisi de beter olsun.

Back
X