Sizce bu yze bu burun olmu mu hi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi incikuboncik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar Funda Arar ın burnunda nohut büyüklüğünde bir kemik vardı yani öyle kemer gibi de değil tuhaf bir şeydi, sadece onu aldırdı gerisi kendi burnu, ama o çıkıntıyı alırken biraz oymuşlar ve işte diğer sayfada tartıştığımız kavisli mi, düz mü olayı ceryan etmiş, benimde burun deliklerim büyük ama kavis yaptırmadım, gayet memnunum.

mıchael jackson hayatı nı bılemeyn o kısının neden oyle burun yaptıgını bılmeyene buraya yazmasın kı ben cok asırı hayranıyım onun hakkında elestırıyı kabul etmıyorum vede bulent ersoya gelınce o kısıın burnundan sızene bu burun sızımı gerdı yapan memnun yaptıran memnun o kısıyı burda yermenız kotu unlu dıe heryerde elstırı bu kadar yapılmaz hamıle olanlar ay korktum cocugum dustu abartmayın arkadaslar LUTFEN !!!! eed burda burunu tartısıyoruz kotu mu ıyımı defalarca amlyat oldu sonuc bu cıktı kendısı byle ıstedı bıttı onun ıstegı ...

Son düzenleme:
hakikaten kötü olmuş ama burun işte telafi yok helede birkaçkez masaya yattıysan neyseki makyajla kapatıyorlar..

Özellikle Bülent Ersoyun çok kemikli bi yüzü var ve de çok geniş hal böyleyken burun yüzünde çok orantısız duruo

Back
X