Sizce buna kızılır mı?

Sevgiliyken yapilabilir ama evliyken gece icip icip otellerde kalmalar bana uygun değil.
Böyle yaşayacaksak sevgili olarak ve ayri evlerde yaşayarak devam etmeyi tercih ederdim, evlenmek zorunluluk değil neticede.

geniş olmayan kimse buna hoşgörüyle karşılık vermez, otel ne ya?
Bakış açıları ne kadar farklı! Eğer gerçekten eğlence mekanı ve ev arasında kayda değer bir mesafe varsa (istisnai olarak) eşim de otelde konaklayabilir, ben de konaklayabilirim. Ama ikimizde böyle birşeyi tercih etmeyip, günün sonunda taksiyle eve geçmek isteriz, ama ola ki bir istisna gelistiyse de sıkıntı çıkartmayız. Birlikte kaldığımız arkadaş grubumuzun ve otelin güvenilir olması son derece önemlidir tabii.. Eşimle aramızda güvene dayalı bir beraberlik olduğundan sorun olmaz.. Üstelik ikimiz de hiç geniş insanlar değiliz..

kız kıza eğlenmeye gitmek sorun olmadı da otelde kalmak mı sorun oldu?
kız arkadaşlarıyla tatil yapan yada tur falan şehir dışı giden olmadı mı hiç? buralarda da otelde kalınıyor kendi yaşadığın yerde otelde kalınca ne oluyor tam olarak niye herkes bu kadar karşı çıkmış anlamadım.

Evlilik ciddi bir sorumluluktur bana göre ince bür çizgidir o çizgi de dengede tutulmadığı sürece sorunlara yol açabilir ben böyle düşünüyorum , bana göre gayet kızılacak bir şey , bazı konularda danışmayacaksak fikir almayacaksak neden evli kalalım ki bekarken zaten özgür oluyoruz 😁 fikrimce .

kız arkadaşlarıyla tatil yapan yada tur falan şehir dışı giden olmadı mı hiç? buralarda da otelde kalınıyor kendi yaşadığın yerde otelde kalınca ne oluyor tam olarak niye herkes bu kadar karşı çıkmış anlamadım.
Çünkü insanlar aslında karşısındaki insana güven duymuyor, kökende asıl mesele bu..

Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
Tepki vermez,niye versin? Ben de ona tepki vermem,eğlenmeye gidebilir. Dönüşte de otelde kalabilir,ben de kalabilirim.

Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
Eşiniz erkek erkeğe gece kulübüne gidecek sonrada alkollü tüm diye otelde kaldım arkadaşımda kaldım dese ne düşünürsünüz. Kendinizi onun yerine koyun.

Eşiniz size böyle teklifle gelse eğlendik alkollüyken otelde kalıcaz ya da kaldık dese ne düşünürsünüz

Belki vana kızacaksın ama bence önemli bir nokta.Otelde olduğunuzdan ve kızlarla olduğunuzdan şüphesi var mı?
Çünkü ben kendimi düşündüm eşimerkek erkeğe çıktığında alkollüyüm otelde kaldım veya kalacam dese direk farklı anlarım.
Konunun bu tarafı bu sorunun cevabı daha önemli.Bence tabi bu kişisel fikir.

siz yanlış bir şey yapmadıysanız karşınızdaki kişinin vereceği tepki hayatınızı yönlendirmede bir etken olmamalı. alkollü araba kullanmamak için otelde kalmışsınız tabi ki başka seçenekler de vardır taksi vb gibi ama siz bunu tercih etmişsiniz. size güvenli yol bu gibi gelmiş. haklı olup olmayacağı bir durum yok. o sadece sizi güvenliğinizden endişe duyabilir, o da değer verdiğinden.

siz yanlış bir şey yapmadıysanız karşınızdaki kişinin vereceği tepki hayatınızı yönlendirmede bir etken olmamalı. alkollü araba kullanmamak için otelde kalmışsınız tabi ki başka seçenekler de vardır taksi vb gibi ama siz bunu tercih etmişsiniz. size güvenli yol bu gibi gelmiş. haklı olup olmayacağı bir durum yok. o sadece sizi güvenliğinizden endişe duyabilir, o da değer verdiğinden.
Biraz benimkisi son dakika oldu. Her şeyi planlayıp son anda ona söyledim. O da bozuldu. Tanımadığı bi şehir tanımadığı arkadaşlarım yanımda vs vs

Back
X