Sizce bunlar normal mi?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Benim universitede okuyan bir erkek kuzenim var.. 1-2 aydan beri bir kiz arkadasi var. Kizla ayni universitedeler. Kuzenimin daha once hic sevgilisi olmamisti, kizin ise daha once olmus. Bu detaylari konu daha iyi anlasilabilir diye veriyorum. Neyse iste kuzenim ilk kiz arkadasi oldugu icin heyecanli ve biraz da tecrubesiz acikcasi. Kizi tabi ki seviyor ama bazi konularda kafasi karisik. Mesela kiz biraz hizli gitmek istiyormus. Yani hadi sunu yapalim, hadi bunu da yapalim diye diye kuzenimle bir suru sey yapmak istiyormus. Kuzenimle surekli bir yerlere gitmek falan istiyormus. Hadi bunlar o kadar kafa kurcalayici olmayabilir. En tuhaflardan birisi ise mesela kuzenim ve sevgilisi istanbulda okuyorlar, kiz ise samsunlu ve ailesi samsunda oturuyor. Bunlar daha bir ay civari sevgiliyken kiz demis ki ben haftasonu samsuna gidiyorum sen de gel demis kuzenime. Kuzenim de acikcasi cekinip pek istememis ve reddetmeye falan calismis. Kiz israr etmis. Kuzenim de bahane olarak parasi olmadigini falan soylemis. Kiz da gidip iki kisilik bilet almis. Kuzenim de bu noktadan sonra bozamamis, hem de kizi gercekten sevdigi icin onu uzmek istememis ve kizla beraber samsuna gitmis. Neyse birlikte kizin evine gitmisler, kuzenim kizin anne babasiyla falan tanismis. Onlarda kalmis. Hatta hep birlikte icki falan icmisler. Kuzenim garipsese de bir sey diyememis ve o da icmis. Mesela kuzenim de normalde icki icen biridir, kuzenimin ailesinde de icki icilir ama bu kadar erken bir iliskide tum bunlar kuzenime fazla gibi gelmis. Hatta sonra kizin babasi demis ki istanbula gelip ailenle tanisacagim oglum falan demis. Yani kisacasi butun bunlar kuzenime fazla gibi gelmis. Sizce bunlar normal mi?

Ay yazık çocuk bir cenderenin içine düşmüş

Böyle bir şeyin içine düşsem çok daralırım, başım bağlanacak diye korkarım. Bana çok hızlı geldi olaylar daha birbirlerini iyi tanımazken iki ailenin bile tanışabilecek olması çok korkunç

Kızın sürekli bir yerlere gitmek istemesinde bir anormallik göremedim açıkçası.
Ama kızın ailesi çok pimpirikli gibi.
Çocuğu tanımalarında sorun yok bence,bende kızımın hayatındaki çocuğu tanımak isterim hırlı mıdır hırsız mıdır bilmek isterim.
Ama ailesini neden tanımak istiyim ki hemen?
O biraz garip geldi.

Böyle bir şeyin içine düşsem çok daralırım, başım bağlanacak diye korkarım. Bana çok hızlı geldi olaylar daha birbirlerini iyi tanımazken iki ailenin bile tanışabilecek olması çok korkunç
Bize de hizli geldi ama evlilik gibi bir niyetleri mi var karsi tarafin bundan emin degiliz. Siz boyle bir niyetleri oldugunu mu dusundunuz

Pek sanmiyoruz aslinda. Kiz oyle hemen evlenmek isteyecek bir tip gibi durmuyor. Ayrica daha okullari bitmedi, is bulup bulamayacaklari bile degil nasil evlenecekler ki? Kiz bunlari da dusunuyordur herhalde. Buna pek ihtimal veremedik o yuzden..

Neden bu kadar ısrarcı? Tamam çok seviyor, ediyor olabilir ama 2 ay içinde bunların yaşanması biranda çok garip. Özellikle ailecek içki içmeleri çok çok tuhaf

Pek sanmiyoruz aslinda. Kiz oyle hemen evlenmek isteyecek bir tip gibi durmuyor. Ayrica daha okullari bitmedi, is bulup bulamayacaklari bile degil nasil evlenecekler ki? Kiz bunlari da dusunuyordur herhalde. Buna pek ihtimal veremedik o yuzden..
Şimdi olmasa bile bağları güçlü tutup ayrılmamalarının ya da gelecekte tekrar denesinler laflarının yolunu açıyorlar gibi hissettim

Bence hiç normal değil. Hic tanımadıkları birini eve aliyorsun ve icki masasina oturmak nedir
Disarda normal normal yemek yiyin sevmiyorm vala samimi olmandan icki masalarıni birde evinde kalmis hic hoslanmadigim durum cocuk biraz kendini geri çeksin yoksa uni biter bitmez evlenir ne olduğunu anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…