- 24 Mart 2019
- 12.721
- 58.352
- 598
- Konu Sahibi Dogangunes1
- #301
Canim anam basina geleceklerden habersiz masum masum uyuyorKonu yorum yapan üyelerin analarının da kıçının açılmasına kadar gelmiş, bedduaya bak![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim anam basina geleceklerden habersiz masum masum uyuyorKonu yorum yapan üyelerin analarının da kıçının açılmasına kadar gelmiş, bedduaya bak![]()
Yanlış bilmiyorsam özellikle de haksız şikayetlerde şikayet edenin kimliği açıklanıyor ve şikayet edilene tazminat hakkı doğuyor. Hiçbir şikayet anonim kalmıyor aslındaAyrıca içerden bildiriyorum, uygulanmıyor o gizlilik... Uygulanmasına gerek de yok çünkü hemşirenin edilen şikayetin içeriğinden ve üslubundan seni hatırlayıp ( ailecek unutulacak gibi değilsiniz zaten) kayıtlardan kim olduğunu bulması saliselerini bile almayacakya da boşver yaa sen et şikayetini, bizim gibi cahillere ders olsun, korkma kız en fazla aşşşırı medeniyetli ve hassas duruşunla meşhur olursun
![]()
Evet babasının hayrına çalışmıyor ama siz de beğenmiyorsanız özel hastaneden hizmet alabilirsiniz.Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Bu yetenek doğuştan mı oluyor çalışarak gelişiyor mu?Iste hemsire o kadar yetenekliymis![]()
Evet, her kula nasip olmaz bir yetenek.Bence takdir edilmesi gerek![]()
Insallah senin ananınkınıde görürler haydı iyi geceler
Daha ne yapsın kadıncağız hepimizden daha eğitimli ve medeni olduğunu kanıtlamak için? Siz de hicbişeye inanmiyorsunuz, kötü niyetli cahil hatunlar, algı operasyonculari sizi... yetişin komşular, KK dış güjlerin eline geçmişKep koymuş ya![]()
Cünkü oda degisik olmasa saat 10.30 da hasta ziyareti olmamasi gerektigini bilirdi.Hemşire zaten arkanızı dönün dediğinde, erkek misafirinizin de odayı terk edecek zamanı vardı aslında. O niye hemen kendini dışarı atmadı. Onu da suçluyor musunuz?
Forumda görülmüş en inovatif bedduaKonu yorum yapan üyelerin analarının da kıçlarının açılmasına kadar gelmiş, bedduaya bak![]()
Daha ne yapsın eğitimli ve medeni olduğunu kanıtlamak için? Siz de hicbiseye inanmiyorsunuz, kötü niyetli, algı operasyonculari sizi... yetişin komşular, kk dış güçlerin eline geçmiş![]()
Öyle değilmiş, konu sahibi hukukcuymuş, biz cahilmişiz....Yanlış bilmiyorsam özellikle de haksız şikayetlerde şikayet edenin kimliği açıklanıyor ve şikayet edilene tazminat hakkı doğuyor. Hiçbir şikayet anonim kalmıyor aslında![]()
Herkese cahil demişte imlaya bakLimonlu soda ıcın ıyı gelır mıgde bulantınıza
Ben de tren okudum olamaz mı yani hghhbc"Adalet okudum"![]()
![]()
Ya haykırdım resmen hdhdhdhhddhInsallah senin ananınkınıde görürler haydı iyi geceler
Hemşirenin uyarmasina gerek yok ki, hayatin genel akisi ve kurallarina gore mantikli olan; hemşire rutin kontrolünü yapmaya geldiğinde,Hayır uyarmadı yalan soluyor ıste
İgne yapilacak saatte icerde inatla oturan cahil ziyaretciler, ilacin gecikmesine sebep olmak disinda gorgusuzler de, hemsire ne yapsin isini yapabilmek icin? Lutfen sikayet etsenize, size adalette ne ogretiyorlar tam olarak ben de onu merak ettim simdiInsallah senin ananınkınıde görürler haydı iyi geceler
Adalet diye bölüm var mı ya, cidden bilmiyorumİgne yapilacak saatte icerde inatla oturan cahil ziyaretciler, ilacin gecikmesine sebep olmak disinda gorgusuzler de, hemsire ne yapsin isini yapabilmek icin? Lutfen sikayet etsenize, size adalette ne ogretiyorlar tam olarak ben de onu merak ettim simdi![]()