• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Ayrıca içerden bildiriyorum, uygulanmıyor o gizlilik... Uygulanmasına gerek de yok çünkü hemşirenin edilen şikayetin içeriğinden ve üslubundan seni hatırlayıp ( ailecek unutulacak gibi değilsiniz zaten) kayıtlardan kim olduğunu bulması saliselerini bile almayacak :-) ya da boşver yaa sen et şikayetini, bizim gibi cahillere ders olsun, korkma kız en fazla aşşşırı medeniyetli ve hassas duruşunla meşhur olursun :rolleyes:
Yanlış bilmiyorsam özellikle de haksız şikayetlerde şikayet edenin kimliği açıklanıyor ve şikayet edilene tazminat hakkı doğuyor. Hiçbir şikayet anonim kalmıyor aslında 😌

Insallah senin ananınkınıde görürler haydı iyi geceler

Benim anlamadığım, annenin totoya iğne yapılırken erkek akrabanız öylece durup izledi mi yani?
İnsan hemen çıkar hemşirenin uyarısıyla hadi yetişemedi bi arkasını döner yere bakar bişey yapar. Atladığınız durumlar yoksa,Adamı normal bulmadım ben

Daha ne yapsın kadıncağız hepimizden daha eğitimli ve medeni olduğunu kanıtlamak için? Siz de hicbişeye inanmiyorsunuz, kötü niyetli cahil hatunlar, algı operasyonculari sizi... yetişin komşular, KK dış güjlerin eline geçmiş :skandal:

Son düzenleme:
Konu yorum yapan üyelerin analarının da kıçlarının açılmasına kadar gelmiş, bedduaya bak :KK70:
Forumda görülmüş en inovatif beddua :KK70:
Yanlış hatırlamıyorsam ilk benim anamın totosu açılıyor. Haydi hanımlar sıraya. :KK70:

Hayır uyarmadı yalan soluyor ıste
Hemşirenin uyarmasina gerek yok ki, hayatin genel akisi ve kurallarina gore mantikli olan; hemşire rutin kontrolünü yapmaya geldiğinde,
odada ziyaretci varsa, ziyaretcinin kendi akli ve mantigini kullanip, dışarı cikmasidir. Ortada bir kusur hata ve hatali varsa bu hemşire degil.
Hem ziyaretcileriniz yarim saat oturmus zaten, hastanede yapilan ziyaretin uzun tutulmasina ne luzum var?

Son düzenleme:
Insallah senin ananınkınıde görürler haydı iyi geceler
İgne yapilacak saatte icerde inatla oturan cahil ziyaretciler, ilacin gecikmesine sebep olmak disinda gorgusuzler de, hemsire ne yapsin isini yapabilmek icin? Lutfen sikayet etsenize, size adalette ne ogretiyorlar tam olarak ben de onu merak ettim simdi 😂😂😂

Hayır hemşire hanım daha ne yapsın nasıl söylesin kadın önden güler yüzlü bir şekilde uyarmış ayrıca 10da ne ziyaretçisi oda da diğer hastalar şikayetçi olmadı? Ben olsam uyarirdim.

İgne yapilacak saatte icerde inatla oturan cahil ziyaretciler, ilacin gecikmesine sebep olmak disinda gorgusuzler de, hemsire ne yapsin isini yapabilmek icin? Lutfen sikayet etsenize, size adalette ne ogretiyorlar tam olarak ben de onu merak ettim simdi 😂😂😂
Adalet diye bölüm var mı ya, cidden bilmiyorum 🤣🤣🤣

Enjektörü hangi ara hazırlamış da şak diye vurmuş? Nasıl bir hızda gerçekleşiyor enjektör hazırlığı, don sıyırma filan da bu hale düşülüyor anlamış değilim. Ya Terminatör 2de, elindeki enjektörü aniden adamlara saplamayı kollayan Sarah Connor gibi mi geziyor abi bu hemşire hastane koridorlarında?

Back
X