sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Hanimefendi üslubunuz cok yanlis,mal mal diyorsunuz ama siz kendi acinizdan bakiyorsunuz olaya bende saglikciyim inanin hasta yakinlarina laf anlatmak bazen zor olabiliyor.
Inanin sadece siz degilsiniz, birgünde onca kisiyle ugrasmak onlar icinde zor.
Burda ziyaretci saati 20.30 a kadar sasirdim siz 10 yazinca, annenize cok gecmis olsun.
Uslubum kısıye gore degısır.. Hakedene hakettigı üslupta konusmakta benim prensibimdır.. Bana üsluptan bahsetmeden önce karsı taraf bana nası hangı üslupla yorum yapmıs ta ben bole cevap vermsm onuda dusundunuz mu? Daha dogrusu okudunuz mu? Objektif olun. Hayatta herzmn kazanrsnz.. Tesekkur ederim

annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Hemşire haklı. Uzaktan da gelseler ziyaretin kısası makbul üstelik de hastanede hasta ziyaretinden bahsediyoruz. Kinlenmeniz sizin çiğliğinizden, hemşire yerden göğe kadar haklı.

Etsene yaa... sosyal medyada şikayet metninle beraber hemşirenin kol gibi cevabını da okur , capslarla eğleniriz biraz daha. Allah aşkına şikayet et, vazgeçme :dua:sosyal medyada ismin cismin resminle boy boy tanımak istiyorum seni yiğidim :KK36:
Sikayet ettıgın kımlık bilgilerin hıcbırzmn gizlilik ılkesi geregı paylasılmaz. Sen bu cahillikle nası yasıyon bende buna hayret edıyorm neyse:)

Ahaha usenmemıs okdr koymusumkı lafı ne yapsam nerden vursam diye eski konularımı okumus 😂 yazık üzüldüm senin adına. Uyu kız harcama kendını buralarda. Tamam patron sensin aglama
Eski konularınızı unutmak mümkün mü? Gururunuz yoktu bir aralar.

Benim hep bu minvaldeydi yorumlarım.

Bel altı vurmak istemedim sustum ama eski kocanızın ailesi, kardeşi yerinde olsam boşandınız diye çocuk sevindirirdim.

Belki çok güzelsiniz, yüzünüz, fiziğiniz çok güzel. Bakımlısınız belki ama bunlardan daha önemli şeyler var. Onların da sizde olmadığı kesin.

Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
Bu da doğru evet. Kadın sizin misafirinizin keyfini mi bekleyecekti onca hastanın arasında?

Ahaha usenmemıs okdr koymusumkı lafı ne yapsam nerden vursam diye eski konularımı okumus 😂 yazık üzüldüm senin adına. Uyu kız harcama kendını buralarda. Tamam patron sensin aglama
Bir herif için burada 38 konu (ironi değil) açtın adam senden yakayı zor kutardı hâlâ konuşuyorsun be, sen kendini harcıyorsun buralarda biz değil, her konuda ayrı bir cahillik seviyesi, ayrı bir pespayelik vallahi acıdım. Patetiksin.

Ben hastanelerde refakatçilikle geçirdim aylarımı, hemşireler hasta bakıcılar insan gibi uyarsa da anlamıyorsunuz, MAL MAL davranmaya devam ediyorsunuz. Yandaki hastaya da refakatçisine de zulüm oluyorsunuz. Ul*n verilen saatler içerisinde görürsün beş on dakika getirirsin meyve suyunu defolur gidersin, daha ne oturuyorsun işgal ediyorsun odayı. Adabı muaşeret denen bir şeyden haberiniz mi yok. Cahilsiniz ayrı bir de cesursunuz.

Cahil oldugun ıcın bilmemen normal diye dusunuyorum :) ama evet öyle bir üniversite var Erzurumda. Al sımdı bu bilgi ile napıyosan yap:)
Niye hemen savunmaya geçip hakaret ediyorsun? Basit bir soru sormuştum halbuki. Erzurum'daki, Iğdır'daki üniversitenin adını bilmeyince cahil mi olunuyor 🤔

Siz cok anlayıslıymssnz gercekten bravo. Ama ben saglık calısanına saygı duyuyorsam anlayıs gösteriyorsam ozmn oda bana göstercek. Cnku ben hastaneye gule eglene gelmıyorm hastayım ve moralm bozuk gelıyorm bole bı durumda aynı hassasiyeti saglık calisanından beklerim.. Oyle olmasa doktorlar hemsıre ler nerden turlu turlu seminerlerlere egıtımlere katılıyor sızce.. Cnku bunun egıtımı mutlaka verilmeli.. Once hasta.. Sonra saglık calısanı gelır bunu unutmayın....
Burada anlayış yoksunu taraf sizsiniz. "Ben sağlık çalışanına saygı gösteriyorsam..." ifadesi dahi sizin aslında seviyeniz ile alakalı bir ipucu. Hizmet aldığınız sağlık çalışanına ya da başka meslek gruplarına saygı duymamak gibi bir seçeneğinizin de var olduğunu düşünüyorsunuz yani?

Sağlık çalışanlarının seminerine, eğitimine neden değinmek istediniz, anlamak güç. :D Neyse :)

Ben A plas bir hastahanede de çalıştım. Biraz daha sosyoekonomik düzeyi yüksek olan kesim ile muhatap oluyorduk. İnanın herhangi bir işlem için bile girdiğimizde rahat çalışalım diye alan tanımak adına odayı boşaltıyorlardı. Bu devlet hastanesinde de bilinçli insanlar için öyle. Eğitimli insanlar bu davranışı gösteriyor yani. Hasta odasında akraba buluşması yapıp insanların işlerini yapmasına engel olmuyorlar yani.

Kaldı ki orası bir devlet hastanesi. Belirli bir ziyaret saati var. Hemşire zaten sizi uyarmış ve tam da söylediği gibi güler yüzüne güvenip takmamışsınız. Ziyaretçi uzaktan gelmiş yakından gelmiş isterse uzaydan gelmiş olsun bize ne ya da hastanede ki sağlık çalışanına ne?

Ve tekrar söylüyorum. Hemşirenin bir anda odaya dalıp bir saniye içinde hastayı çevirip soyup enjeksiyon yapma olasılığı yok. Rahatsız oluyorsanız hemşire belirttiğinde erkek ziyaretçiyi çıkartsaydınız. Ama pardon, çıkartmanız için bin birinci defa hemşirenin çıkması gerektiğini söylemesi gerekiyordu, değil mi?

Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Çok ayıp ya. Kimse babasının hayrına çalışmıyor ama bu ülkede kimse de hak ettiği maaşı almıyor.

Kadın zaten sizi 22:30 a kdr idare etmiş. Bunun için teşekkür ettiniz mi mesela? İyilikler hiç görülmesin, ama negatif birşey olunca hemen bas yaygarayı.

Hemşire zaten arkanızı dönün dediğinde, erkek misafirinizin de odayı terk edecek zamanı vardı aslında. O niye hemen kendini dışarı atmadı. Onu da suçluyor musunuz?

Niye hemen savunmaya geçip hakaret ediyorsun? Basit bir soru sormuştum halbuki. Erzurum'daki, Iğdır'daki üniversitenin adını bilmeyince cahil mi olunuyor 🤔
Google'a yazılacak bir soruyu kendisine sorunca onun çok bildiğini düşündüğünüzü sandı. 🥲

Sikayet ettıgın kımlık bilgilerin hıcbırzmn gizlilik ılkesi geregı paylasılmaz. Sen bu cahillikle nası yasıyon bende buna hayret edıyorm neyse:)
Vallaha mi? Gizlilik ilkesi gereği diyosun yani? :KK45: daha şikayet bile etmeden yarım saate buldurur , meşhur ederim seni, İP mi bile bulamazsın.....deeeermişim :rolleyes:şaka şaka etik ilkelerim gereği orantısız güç kullanmıyorum :-)

annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Bence kusura bakmayın ama hata sizde zaten uyarmış sizi hasta ziyareti de kısa olur malum. Şöyle düşünün Hemşirenin baktığı tek hasta siz değilsiniz her hasta odasında da uyarı yaparsa bu şekilde insanın sabrı taşar artık ben bu konularda eğer hastane gibi ortamlarda bir şey söyleniyorsa uyarı yapılıyorsa dikkate alınması taraftarıyım yani herkesi 2 3 kere sakince uyarmak da sabır işi değil herkes sizin gibi yapsa ordaki hemşirenin de bi sabrı var

Çok ayıp ya. Kimse babasının hayrına çalışmıyor ama bu ülkede kimse de hak ettiği maaşı almıyor.

Kadın zaten sizi 22:30 a kdr idare etmiş. Bunun için teşekkür ettiniz mi mesela? İyilikler hiç görülmesin, ama negatif birşey olunca hemen bas yaygarayı.

Hemşire zaten arkanızı dönün dediğinde, erkek misafirinizin de odayı terk edecek zamanı vardı aslında. O niye hemen kendini dışarı atmadı. Onu da suçluyor musunuz?
Öyle demeyin hemşire 10 salisede anasının kalçasını açıp oracıkta iğneyi vurup kaçmış ajsjddj

Yok benim aklım fikrim totoda kaldı. İlla şikayet edilecekse totolardan da bahsedilsin.🤣🤣
Ben de şikayette mutlaka gelen akrabaların kaç kilometre yol kat edip geldiklerinin bahsedilmesini istiyorum. Bu en önemlisi. Uzaktan gelmişler çünkü. Öyle böyle uzak değil ama çok uzak. :(

Back
X