sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

İlacın belli saati var habire sizin hastayla uğraşacak hali yok , ciksaydi ziyaretçi ilk uyardiginda

Tamam ama mevzu o degılkı ben ztn haksız demiyorum haklı, sadece hasta mahremiyetinı korumadgı ıcın snırlendm ben.. Icerde erkek zıyaretcı var diyor pesine ıgne yapıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. 2 dk beklseydı cıksalardı ole yapsalar dı igneyı
Oldu canım senin keyfini bekleyecek gidecek geri gelecek vs başka derdin varmi

Konu sahibi 32 sayfada tek bir “Sen haklısın” yorumu geldi mi? O halde toplum içinde nasıl davranmanız gerektiğine dair uzman desteği alın. Böyle haksız davranışlarınız ileride sizin başınıza iş getirir.
üff bir de millete beddua etmiş, senin de ananın neticesini görsünler inş diye :D

annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Hemşire haklı

Tamam ama mevzu o degılkı ben ztn haksız demiyorum haklı, sadece hasta mahremiyetinı korumadgı ıcın snırlendm ben.. Icerde erkek zıyaretcı var diyor pesine ıgne yapıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. 2 dk beklseydı cıksalardı ole yapsalar dı igneyı
Mahremiyeti siz korumamissiniz. Hemşire görevini yapmış. NOKTA

Tek taraflı yorum yapıyorsunuz suan.. Saglık calisanlari na benımde saygım sonsuz ama aynı saygıyı hasta yakını olarak onlardan gormekte benim hakkım... Hemsıre haklıydı evet ama kendnı haksız duruma dsurdu.. Empati kurun, annenınuz hastanede ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı acıp ıgne yapmasına ne yorum yapardınz
Ben de annemin yanında refakatçı olarak kaldım devlet hastanesindeki ameliyatında, hem de 7 gün civarı kaldık. Ziyaret saatleri bellidir o saatler dışında geldikleri için suç sizde. Ben ziyaret saati yasağı var deyip kabul etmiyordum. Hastam var ameliyat olmuş aman ayıp olmasın diyemem orada asıl önceliğim gelen ziyaretçiler değil refakat ettiğim hastam. Siz erkek ziyaretçiyi ziyaret saati dışında odanıza aldığınız için hemşirede onun yanında tedaviye devam etmede bir sorun görmemiştir. Annenizin mahremiyetini düşünmek yabancı hemşireden ziyade size düşüyor.

Hemşire haklı ,annenizin sağlığını gerçekten düşünüyorsanız ziyaretçi kabul etmezdiniz başta. Yakınınız çıkmadı diye hemşire gelip enjeksiyonu yapmasaydı ,bu sefer de hemşire annemin tedavisini yapmadı diye yaygarayı koparırdınız.

Back
X