- 22 Mart 2021
- 3.001
- 23.564
- 258
- Konu Sahibi Dogangunes1
KK şeytan taşlama ayinine döndü konu. Dört gündür gelen vuruyo, giden vuruyo... Ölüsüne dirisine her yerinden vuruyo ahsh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelip gidip şeytan taşlama gibi birsey olduBu konu sonsuza dek yorum alacak gibi
KK şeytan taşlama ayinine döndü konu. Dört gündür gelen vuruyo, giden vuruyo... Ölüsüne dirisine her yerinden vuruyo ahsh
Kadıncağız bir de ziyaretçinin keyfini mi bekliyecek zaten kaç defa tur atmak zorunda kalıyordur o serviste.hemşirelik çol zor bir meslek.zaten kibar konuştubsonradan diyorsun.orası özel hastane değil dediği gibi.hem siz niye mahcup olacaksınız ki orası ev mi ? Asıl sizin o uzaktan gelen erkek ziyaretçiniz anlayışsız bence. Çık dediği an hemen çıksın.belli ki saçma sapan oyalanmış ki kadın da iğneyi yapmak zorunda kalmış. Dışarıda size kazık atan o kadar kaba saba insan varken.sizin sağlığınız için didenen insanlara bu kadar ufak şeyler için tepki gösterip, siciliyle oynamayın.gerçekten gücümüz anca düzgün insanlara yetiyor bizim.annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
AAA ama en önemli kısmı orasiydiK KIR PAPATYASII ben bu konuya yorum yapmışım Hahhaha
Hemde baya kızmışım da nedense hatırlamadım O kadara aklım da yok ki ama beddua seansını kaçırmışım![]()
Insanların içindeki terbiyesizlik böyle işte çıkıyor ortayaInsallah senin ananınkınıde görürler haydı iyi geceler
Koca boşuna terk etmemiş seni. Adam canını kurtarmış resmenInsallah senin ananınkınıde görürler haydı iyi geceler
Hata sizde pardon neyini şikayet edeceksiniz hastane ziyaretçi toplanma alanımı çok tezat sorunuzannem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Tek sıkıntı bu bence sikayet ederseniz zaten bundan edebilirsiniz cunku hasta mahremiyeti denen birsy vrHayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
uyarmış sizi daha önce ki devlet hastanelerinde uzun ziyaretler zaten kabul edilmiyor 10 dakika en fazla oda siz bnce burda empati yapmalısınız günde kaç hastaya bakıp her hastanın ziyaretçisi kalsa işleri aksayabilir baş hemşireler sıkıntı yaratıyor ki ziyaret içinde geç bi saat zaten devlet hastanesi içinannem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?