Sizce bunu yapan eski sevgilim midir ?

Canım şuan sevgilisi varmış ve sen aramana rağmen bilmiş bilmiş konuşmamız doğru olmaz demiş. Yani seni silmiş. Mesajı atan ister Ahmet olsun ister Tarkan olsun.. ne fark eder?:KK51:
Pardon, Tarkan olsa fark ederdi tabi..:KK68:

Bence burada kim sorusundan daha önemlisi neden sorusu. Şu anda senden hoşlanan birisi ise senin Ahmet’i unutup unutmadığına bakıyor. Ahmet’in yeni sevgilisi ise aynı şekilde seni yokluyor. Ahmet ise emin ol amacı senle barışmak değil, senin onu unutamadığından emin olmak istemiş. Unuttuysan da kendini hatırlatmak amacı ki amacına ulaşmış bak burada başlık açtınız. Kesinlike uzak durun.

İki gün önce fake hesaptan bir mesaj aldım instagramdan
Hayatında biri varmı dedi kim oldugunu öğrenmek için sorguladım ve bana eski sevgilim ahmet diyelim
“Ahmet le konuşmuyomusunuz “ “nasıl ayrıldınız inanamıyorum cadde cadde geziyodunuz nasıl olur “ tarzı şeyler söyledi bende ahmet eğer sensen veya onun cevresinden biriysen benden uzak dur ben hayatıma bakıyorum ahmetle alakam kalmadı dedim
Bana birine bişey hissediyomusun dedi bilerek evet dedim iyi akşamlar dedi ve bidaha yazmadı
Evet çok saçma bu kişinin sorularına cevap vermem ama ahmet benim eski sevgilim ve onun için çok acı cektim şuan sevgilisi var hatta en son aradıgımda konuşmamız doğru olmaz benim hayatımda biri var ve ben onu seviyorum dedi ahmetle ilk ayrıldıgımız da da bu tarz fake bi hesap mesaj atmıştı
Okadar üzüldüm ki Ahmetse bile aylar sonra benimle bu şekildedalga geçer tarz da bişey yapmasına sizce o ahmetmidir bunu yapabilcek çevremde kimse yok ?
Cevap: Ahmet'in şimdiki sevgilisi. Senin onu aramandan işkillenmiş. Bunu ancak bir kadın yapar. Istediği cevabı alıp gitmiş 😁

Reis bence ahmetin senden sonra ki 2. Manitasi yazmıştır ahmet le alakası yok yani

Ahmet ya da Ahmet'in yeni sevgilisi olabilir. Hala aklın Ahmette mi merak etmiş olabilir. Ya da sen ahmetle iken sana platonik aşık olan başka biri olabilir veya başka bir flörtun vs olabilir.

Anlaman için belki faydası olur, o fake hesabın kullanıcı adıyla instagrama giriş yapmaya çalış, şifremi unuttum de şifre sıfırlama yönetimi görünecek, orada fake hesabı açarken kullandığı mailin 2 harfi ve hesabı açarken girdiği telefon numarasının son haneler çıkacak. Bi dene belki fikir verir.

Ben de buradan öğrenmiştim. Beni ekleyen ve bütün hikayelerime ilk bakan Bi hesap vardı supheleniyordum. bu şekilde bakarak eski sevgilime ait olduğunu öğrenmiştim

Back
X