Sizce burnum çokmu kalkik?

Resim gorunmuyor
Ama sunu soyleyim daha cok yeni burnun kalkik olmasina sevin cunku zamanla baya baya bayaa iniyor o kalkikliktan eser kalmiyor benimde ilk basta kalkikti suan 3.ayim ve dumduz hic kalkiklik kalmadi keske az kalmik olsaydi diyorum basta cok kalkiksa zamanla olmasi gerektigi kadar kalkiklik kalir

Resmi ekleyemedim direk olarak hata veriyor nedense, linkini koydum bende. Tsk ederim mesajin için, insallah dedigin gibi olur. Cok kalkik bi burun hos durmuyor. Senin resmini gormustum baska bi konuda, istedigin kalkiklik olmasa bile çok guzel bi burnun olmus :)

Benimde cok kucuk kibar filan ama iste hic kalkik degil halbuki basta kalkikti yabi zamanla baya iner hic canini sıkma daha cok yeni o odemler gecince burun cok kuculuyor burun cok sabir istiyor oyle hemen iyilesip asil seklini almiyor aylarca beklemek lazim

Haklisin sabir isi, yuzume uygun olsunda baska bisey istemiyorum..

Üsteki resimde burun fena. Eğer alttaki önceki hali ise, önceki hali daha güzel. Boyutuda mı küçülmüş ne.

evet baya bi kaldirmis ama doktorun bir bildigi vardir zamanla inecek olmasini da hesaba katmistir onden goruntusunj merak ettim ama yinede guzel bem begemdim

Burun sirti cok fazla alinmis, hatta cukurlasmis. Ozellikle mi istediniz yoksa doktormu yapti? Burun ucu bir miktar inebilir ama burun sirti inmez tahminim Cok cukur olmus burun ucu inse bile kavis ayni kalir.

Burun sirti cok fazla alinmis, hatta cukurlasmis. Ozellikle mi istediniz yoksa doktormu yapti? Burun ucu bir miktar inebilir ama burun sirti inmez tahminim Cok cukur olmus burun ucu inse bile kavis ayni kalir.

Hafif kavisli olmasini ben istemistim ama oda su an gozume fazla geldi :/

Evet biraz fazla olmus gibi ama arkadasin dedigi gibi sislik flan inerse düzelir bence.

Insallah öyle olur, ameliyat sonrasi ne çektigimi bi ben bi Allah biliyor. Revizyon olmaya cesaret edemem.

Şimdi bir daha baktım da burnunu sen mi istedin böyle. Hem çok dik hem de küçücük.

Evet alttaki önceki hali. Ben hafif kavisli bide uzunlugu alinsin biraz istemistim. Baktikça moralim bozuluyor.. Umarim azda olsa duzelir

Bence gayet güzel burun ucu iner zamanla minik sevimli bir burnunuz olmus hiç moralinizi bozmayın bu arada doktorunuz kimdi

Insallah oyledir bu kadar kalkik bi burunla sokaga bile çikamam..
Üzülmeyin öyle gözüme batan kötü korkunç bir burun olmamış. Önceki burnunuz da öyle kocaman bir burun değil zaten. Şişleri indikçe tam şekli ortaya çıkacak ucu öyle kalkık kalmaz bence de arkadaşların dediği gibi iner. Çok yenisiniz henüz gözünüz de alışmamıştır o görüntüye bence zaman tanıyın. Her şey istediğiniz gibi olsun dilerim :) Buarada doktorunuzun adını ben de merak ettim rica etsem bana da yazar mısınız?

Arkadaslar burun ameliyati olmus biri olarak bukadar net ve acimasiz yorumlar yapmamanizi oneriyorum cunku paikolojimiz zaten bu surecte disardaki yorumlara gore cok hassas
Burun ameliyati sabir isteyen bir islem cunku suratin tam ortasinda islem goren bir yer ve tum duyu organlarini etkileyen bir islem gerceklesiyor
Bu nedenle istedigin sonucak ulaaman icin en az 6 ay en fazla 1 yil beklemen gerekiyor odem sislik burun yapinin yuzune gore tasarlanmasi ve odem gevtikten sonra burnun alacagi sonuc seni net fikirlere davet edicek
Biraz sabret ve erkenden paikolojini bunlarla bozma
Keyif almaya bakmalisin

bence güzel minnoş kibar bir burun olmuş. emin ol ameliyattan sonra, keşke daha kalkık olsaydı, keşke daha kavisli olsaydı triplerine giriyor çoğu kimse ( ben de dahil). o yüzden böyle olması gayet yerinde olmuş...

İyide güzelim kendi burnun gerçekten yan profilden bakıldığında süper boyutu falan neden estetik olma gereği duydun gerçekten anlamış değilim? Sanırım boyunu biraz fazla kısaltmış doktorun kalkıklığı gerçektende zamanla iniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…