- 27 Ağustos 2016
- 144
- 25
- 48
- 31
- Konu Sahibi Restlessoblivion
-
Resim gorunmuyor
Ama sunu soyleyim daha cok yeni burnun kalkik olmasina sevin cunku zamanla baya baya bayaa iniyor o kalkikliktan eser kalmiyor benimde ilk basta kalkikti suan 3.ayim ve dumduz hic kalkiklik kalmadi keske az kalmik olsaydi diyorum basta cok kalkiksa zamanla olmasi gerektigi kadar kalkiklik kalir
Benimde cok kucuk kibar filan ama iste hic kalkik degil halbuki basta kalkikti yabi zamanla baya iner hic canini sıkma daha cok yeni o odemler gecince burun cok kuculuyor burun cok sabir istiyor oyle hemen iyilesip asil seklini almiyor aylarca beklemek lazim
Burun sirti cok fazla alinmis, hatta cukurlasmis. Ozellikle mi istediniz yoksa doktormu yapti? Burun ucu bir miktar inebilir ama burun sirti inmez tahminim Cok cukur olmus burun ucu inse bile kavis ayni kalir.
Evet biraz fazla olmus gibi ama arkadasin dedigi gibi sislik flan inerse düzelir bence.
Şimdi bir daha baktım da burnunu sen mi istedin böyle. Hem çok dik hem de küçücük.
evet baya bi kaldirmis ama doktorun bir bildigi vardir zamanla inecek olmasini da hesaba katmistir onden goruntusunj merak ettim ama yinede guzel bem begemdim
Bence gayet güzel burun ucu iner zamanla minik sevimli bir burnunuz olmus hiç moralinizi bozmayın bu arada doktorunuz kimdi
Üzülmeyin öyle gözüme batan kötü korkunç bir burun olmamış. Önceki burnunuz da öyle kocaman bir burun değil zaten. Şişleri indikçe tam şekli ortaya çıkacak ucu öyle kalkık kalmaz bence de arkadaşların dediği gibi iner. Çok yenisiniz henüz gözünüz de alışmamıştır o görüntüye bence zaman tanıyın. Her şey istediğiniz gibi olsun dilerim :) Buarada doktorunuzun adını ben de merak ettim rica etsem bana da yazar mısınız?Insallah oyledir bu kadar kalkik bi burunla sokaga bile çikamam..
Selam herkese, ameliyat olali bugun 17 oldu ve sisliklerden burnumun neye benzeyecegini kestiremiyorum. Ameliyat sonrasi resmime bakincada açikcasi biraz tedirgin oluyorum. Ucu fazla kalkik olacak gibi bi izlenim veriyor, zamanla o kalkikligin inecegini biliyorum fakat yeterince inermi bilmiyorum. Diger ameliyat olanlara gore benimki biraz daha kalkik gibi. Fikirlerinizi yazarsaniz çok sevinirim.
Resim : http://hpics.li/328aeea
İyide güzelim kendi burnun gerçekten yan profilden bakıldığında süper boyutu falan neden estetik olma gereği duydun gerçekten anlamış değilim? Sanırım boyunu biraz fazla kısaltmış doktorun kalkıklığı gerçektende zamanla iniyorSelam herkese, ameliyat olali bugun 17 oldu ve sisliklerden burnumun neye benzeyecegini kestiremiyorum. Ameliyat sonrasi resmime bakincada açikcasi biraz tedirgin oluyorum. Ucu fazla kalkik olacak gibi bi izlenim veriyor, zamanla o kalkikligin inecegini biliyorum fakat yeterince inermi bilmiyorum. Diger ameliyat olanlara gore benimki biraz daha kalkik gibi. Fikirlerinizi yazarsaniz çok sevinirim.
Resim : http://hpics.li/328aeea
hangi doktora ameliyat oldunuzTesekkür ederim, insallah oyle olur. Mesaj olarak attim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?