- 15 Temmuz 2008
- 611
- 590
- 103
- 42
- Konu Sahibi Restlessoblivion
-
bence güzel minnoş kibar bir burun olmuş. emin ol ameliyattan sonra, keşke daha kalkık olsaydı, keşke daha kavisli olsaydı triplerine giriyor çoğu kimse ( ben de dahil). o yüzden böyle olması gayet yerinde olmuş...
İyide güzelim kendi burnun gerçekten yan profilden bakıldığında süper boyutu falan neden estetik olma gereği duydun gerçekten anlamış değilim? Sanırım boyunu biraz fazla kısaltmış doktorun kalkıklığı gerçektende zamanla iniyor
Mesaj olarak attim.hangi doktora ameliyat oldunuz
Üzülmeyin öyle gözüme batan kötü korkunç bir burun olmamış. Önceki burnunuz da öyle kocaman bir burun değil zaten. Şişleri indikçe tam şekli ortaya çıkacak ucu öyle kalkık kalmaz bence de arkadaşların dediği gibi iner. Çok yenisiniz henüz gözünüz de alışmamıştır o görüntüye bence zaman tanıyın. Her şey istediğiniz gibi olsun dilerim :) Buarada doktorunuzun adını ben de merak ettim rica etsem bana da yazar mısınız?
Arkadaslar burun ameliyati olmus biri olarak bukadar net ve acimasiz yorumlar yapmamanizi oneriyorum cunku paikolojimiz zaten bu surecte disardaki yorumlara gore cok hassas
Burun ameliyati sabir isteyen bir islem cunku suratin tam ortasinda islem goren bir yer ve tum duyu organlarini etkileyen bir islem gerceklesiyor
Bu nedenle istedigin sonucak ulaaman icin en az 6 ay en fazla 1 yil beklemen gerekiyor odem sislik burun yapinin yuzune gore tasarlanmasi ve odem gevtikten sonra burnun alacagi sonuc seni net fikirlere davet edicek
Biraz sabret ve erkenden paikolojini bunlarla bozma
Keyif almaya bakmalisin
bence çok güzel olmuş:) o biraz daha iner:9 evet minnoş olucak gbi ama önemli olan yüzüne yakışması. bence yakışmış gibi duruyor:)
Kesinlikle Son attığın resimde birazdaha güzel duruyor ve öyle çok fazlada kalkıklık yok,sanırım şişlerin iniyor.. ama burun ucun ameliyat olmadan önce daha küçükmüş sanırım,ameliyat sonrası biraz sırta oranla geniş duruyor... Buarada kesinlikle bizi yanlış anlama canım keşke insanlar bizdede dürüst olup gördüklerini söyleselerdi:) bence doktorunla irtibatı kesme üç aydan sonra burnun azçok meydana çıkar memnun kalmazsan direk açık açık söyle..Eski burnum'a kotu degildi diyen arkadaslar, tsk ederim haklisiniz o kadar kotu bi tarafi yoktu bende ayni dusuncedeyim fakat yuzume hiç uygun degildi. Ucu çok uzundu ve guldugumde asiri derecede asagi iniyodu. Önden çekilmis bi resmim yok ama bu resimdede biraz belli oluyor :
http://hpics.li/d0d8f62
Buda 18 gunluk hali : http://hpics.li/78fb9b7
Doktoruma guveniyorum, yuzume uygun bi burun yaptigindan suphem yok ama insan bi tedirgin oluyor iste yinede :)
Tsk ederim :) Evet doktorumda ayni seyi soylemisti, genelde hastalari o tur triplere giriyomus hep ameliyat sonrasi^^ Bi bildigi vardirki oyle yapti demekki.
Tsk ederim mesajin için. Yukardada dedigim gibi burnum o kadar çirkin degildi dogrudur ama tek sorunum ucunun çok asagiya inmesiydi, o yuzden estetik olma geregi duydum :/ Önden resim cekildigimde mesela, çok belli oluyordu. Banada biraz fazla kuçulmus gibi geliyor, ama zamanla gorecegiz artik.
Mesaj olarak attim.
Cok tsk ederim, bende oyle umuyorum. 18 gunluk resmimi paylastim yukarda, biraz inmise benziyor, zamanla dahada iner ins. Mesaj olarak atiyorum simdi
çok güzel olmuş maşallah. ama sizinki düz değil hala kalkık bence:) kime amliyat oldunuz acabaBak sana ne kadar indigini gosteren bi resimde koyayim
Ayy bende cok indi diye uzuluyorum genel anlamda nefes problemim filan hep cozuldu memnunum ama ilk kalkikligi gitti diye soyleniyorum ankara da esabil ekere oldumçok güzel olmuş maşallah. ama sizinki düz değil hala kalkık bence:) kime amliyat oldunuz acaba
Bak sana ne kadar indigini gosteren bi resimde koyayim
Bence sislikleriniz inince harika bir burna sahip olucaksiniz keşke benimde kalkik olsaydı. çok güzel görünüyor simdiden
Iinkide goremedinResmi ekleyemedim direk olarak hata veriyor nedense, linkini koydum bende. Tsk ederim mesajin için, insallah dedigin gibi olur. Cok kalkik bi burun hos durmuyor. Senin resmini gormustum baska bi konuda, istedigin kalkiklik olmasa bile çok guzel bi burnun olmus :)
Canım 18.gün ki halin gayet iyi bak o ilk hali gibi değil. Benimde ilk bandajlar cıktıktan sonra hafif kalkıktı o zaman şişte değildi. Bandajlar cıktıktan sonra hem şişlikler başladı hem azıcık düştü rahat ol yani. Maşallah çokta güzel olmus. Bende bak atıyım gör anlarsın üstteki ilk bandaj cıkınca ki hali. Alttakiler yeni hali şuan 45.günüm falan
Benimde mesela sağ tarafım çok ödemli gözle görülür bi ödem var oyüzden burnum hafif sola kayık gibi duruyor bazen. Ama ödem yatış şeklime göre yer değiştirirse düzeliyor. Bunları hiç takma ben hiç önemsemiyorum biliyorum ki böyle kalmıycak cunku rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?