Sizce burnumu yaptırmalı mıyım? ( resimi )

Bence de kesinlikle yaptirmamalisin. Ben burnunda hic bir sorun goremedim. Cogu insan senin suanki burnuna yakin bir burna sahip olabilmek icin bicak altina yatiyor ama sonuç husran oluyor. Ameliyat sonrasindaki surec ise cok sıkıntı. Burnunu tam anlamıyla kendine ait gibi hissedemiyorsun bir daha. Neyse bunlar bir yana bence senin burnunda sorun yok, hatta cogu ameliyatli burundan bile guzel duruyor.

Çok sagolun teşekür edrim :)

Canım seninde benim gibi sorunun ..
Kemikli değil ama ön profilden kötü duruyor..
Ben araştırdım ama burda kızlardanda yardım istedim..
Burun ucu estetiği hem yarı fiyatından az hem morarma olmuyor hemde 20 dakika sürüyor ameliyat..
Mutlu olacaksan yaptır bence ben yaptıracağım kesin kararlıyım :ssz:

Evet ya önden çok rahatsızım napmak lazım nasıl bi işlem yapıyolarmış ? Bnm sanki burun deliklerimde burunumun yanlarıda geniş

Herkese meraba ben 21 yaşındayım ve burnum küçüklüğümden beri beni rahatsız ediyo profilden pek sorun yok ama önden pek hoşuma gitmiyo biraz geniş ve burnumda biraz yamukluk var ( genelde nişanlım bana patates burunlu der :) ) neyse ben gerçekten çok kararsız kaldım evlenmeden önce yaptıriyim diyorum. Sizce ?

burnun gayet güzel ve çok hoş bence hiç boşa burnunu yaptırma :) ama tabi sana kalmış rahatsız oluyorsan daha güzel gözüksün diyorsan için rahatlıcaksa yaptır

cevap veriyorum sakin yaptirma.gayet guzel bi burnun var o kadar sikintya degmez. istedigin gibi olacaginin da garantisi yok. ben yaptirdim 6 ay once. fena degil diyorum. tam istedigim gibi olmadi henuz. belki sislikler inince icime siner. yine de kafana cok takiyosan mutsuzsan cok iyi arastirip ol. ama bence hic gerek yok.

Ben 3 yıl 3 ay önce ameliyat oldum aslında burnum çok güzeldi profilden farklı duruyor diye gittim dedim iki taraf aynı olsun adam benim güzelim burnumu kesmiş biçmiş havaya kaldırmış gören herkes şok yaşadı ne yaptın sen kendine diye! Bir Allah'ın kulu beğenmedi tabibven bunalıma girdim ne yapacağımı bilemeden yaşadım mutsuz mutsuz işim gereği ekrana çıkmak zorundaydım o zaman dahada bunalıma giriyordum çünkü monitörden burnumu gördükçe çöktüm işimi Nil'e tam anlamıyla yapamıyordum işimden bile ayrıldım kendimi görmemek için o kadar vahim di durumum anlayacağınız. Neyse geçen hafta revizyon oldum şu an alçılı tabii o dr a değilyanına Nike gitmedim ama hergün lanet okudum. Burayaüye olmadaki sebep onu deşifre etmek ki kimse ona gidiphayatını karartmasın. Dr un adı NEVZAT DEMİRBİLEKKBB UZMANIYMIŞ SÖZÜM ONA!!! Bana göre kasap Fatih kıztaşında muayenehanesi medilife Çapa'da yaptıyapmaz olaydı. Ondan uzak durun. Hayatımı kabusa çevirdi kimse benim yaşadığımı yaşamasın diye yazmayı borç bildimkendime.
Revizyon oldum alçılı olduğu için bişey diyemiycem ama beğenirsem herkese tavsiye edeceğim. Çok da uygun 2 saat sürdü dr um zaten dünya tatlısı birisi isim vermiyorum şimdilik kimsenin kanına giremem ama güzel olursa gözüm kapalı tavsiye ederim. NEVZAT DEMİRBİLEK DEN uzak durun ve çok ama çok iyi araştırın. Yaşayan biri olarak psikolojinizi en iyi anlayanlardan biriyim. Allah herkese sağlık versin.

O kadar aci cekmeye deymez bence, benim burnum sende olsa napardin acaba. Gargamel burunlu biseyim. 4 gozle gun sayiyorum. Amaaa senin burnun kadar guzel olsa hic hic bulasmam bile ameliyat isine :) cok hos duruo resimde tabi canlisini bilemem

Herkese meraba ben 21 yaşındayım ve burnum küçüklüğümden beri beni rahatsız ediyo profilden pek sorun yok ama önden pek hoşuma gitmiyo biraz geniş ve burnumda biraz yamukluk var ( genelde nişanlım bana patates burunlu der :) ) neyse ben gerçekten çok kararsız kaldım evlenmeden önce yaptıriyim diyorum. Sizce ?[/QUOTE
Herkese meraba ben 21 yaşındayım ve burnum küçüklüğümden beri beni rahatsız ediyo profilden pek sorun yok ama önden pek hoşuma gitmiyo biraz geniş ve burnumda biraz yamukluk var ( genelde nişanlım bana patates burunlu der :) ) neyse ben gerçekten çok kararsız kaldım evlenmeden önce yaptıriyim diyorum. Sizce ?
burnun çok güzel bence yaptırma pişman olma olasılığını düşün

:super::super:Bence çok güzel.Estetikli gibi zaten

Back
X