- Konu Sahibi Depresifshine
Sakınnnn olma doğallığını ve orjinalliğini bozma derim ilk fotoğrafına baktğmda estetik olmuş bi burun sandm :) Sakn öyle bi hataya düşme derim ben :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoooook teşekkür ederim :)))Sakınnnn olma doğallığını ve orjinalliğini bozma derim ilk fotoğrafına baktğmda estetik olmuş bi burun sandm :) Sakn öyle bi hataya düşme derim ben :))
oyy kuzum sen patates burun görmemişsin tililiwalla hiç olma bencede burnun gayet hoş..hiç kafana takıpta kendini üzme
Bence cok guzel bir hatunsun. Sakin yaptirma bence. Burnun cok yakisiyor yuzune ve ben de arkadasim gibi yapilmis hali zannettimkeske onceki halini de koysaymis dedim ;-)
Bence burnun gayet güzel görünüyor, tabi seni rahatsız ediyor ise o ayrı eninde sonunda yaptıracaksındır eminim, nasıl bir değişiklik düşünüyorsun?
Herkese meraba ben 21 yaşındayım ve burnum küçüklüğümden beri beni rahatsız ediyo profilden pek sorun yok ama önden pek hoşuma gitmiyo biraz geniş ve burnumda biraz yamukluk var ( genelde nişanlım bana patates burunlu der :) ) neyse ben gerçekten çok kararsız kaldım evlenmeden önce yaptıriyim diyorum. Sizce ?
Herkese meraba ben 21 yaşındayım ve burnum küçüklüğümden beri beni rahatsız ediyo profilden pek sorun yok ama önden pek hoşuma gitmiyo biraz geniş ve burnumda biraz yamukluk var ( genelde nişanlım bana patates burunlu der :) ) neyse ben gerçekten çok kararsız kaldım evlenmeden önce yaptıriyim diyorum. Sizce ?
evlenme hayaliyle yanıp tutuşan kızlar neden erken yaşta evlilik hayali kurar bu kızlar acaba bilimsel bir açıklaması varmı hep merak etmişimdir .
neyse burnun önden kötü yandan güzel karar senin bir erkek olarak yorum yaptım :)
görüştüğün hiç doktor oldu mu peki ne dedilerBurun deliğini biraz daraltırim diyorum önden geniş duruyor sanki normal durunca pek geniş degilse gülünce kocaman oluyo sanki :) bide burnumda kimsenin farketmediği ama benim gördüğüm vede elimle baktığım zaman hissettiğim bi çıkıntı var onu yaptırırım diyorum :)
görüştüğün hiç doktor oldu mu peki ne dediler