Sizce burun ameliyatı olmalımıyım?

piraye1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
75
22
88
39
Kızlar selam..
Cep telefonu uygulamasıyla kendi yaptığım Fotoğrafımı ekledim, sizce ameliyat olmalımıyım? Ben aşırı taktıö burmuma ana cevremdekiler çok gerekli değil diyor..
Olursam istediğim bu burna sahip olurmuyum?
Doktor olarak muhammet dilberi seçtim, acaba doğru bi seçim mi?
Yardımcı olursanız sevinirim..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 198
Kızlar selam..
Cep telefonu uygulamasıyla kendi yaptığım Fotoğrafımı ekledim, sizce ameliyat olmalımıyım? Ben aşırı taktıö burmuma ana cevremdekiler çok gerekli değil diyor..
Gercekten takılacak sorun edecek bir burnun yok :) ama insan kendisi olunca öyle hissetmiyor eminim sen cok rahatsiz oluyorsundur burun sirtinda problem yok burun ucu estetiği yapilir büyük ihtimal ssadece hem dogal olur hem ameliyat sonrasi surecin zor olmaz hemde fazla degisime ugramaz:)

Güzel ve karakteristik bir burnun var ve ikinci fotoyu görmesem gerek yok derdim. Ama o fotoyo görünce ol diyorum, seni daha da güzelleştirecek bence olmalısın :)

Burnunuzda kusur görmüyorum çünkü.Size yakışıyor..Karakteristik ve çekici bir burun..2.burun ise tek tip burun yani herkes de o burundan var.Herkesin beğenisini farklıdır.Ama siz burnunuzdan çok rahatsız oluyorsanız tabiki de yaptırın.Ama abartı bir burnunuz yok.Ve Muhammet Dilber iyi bir seçim bence.

Burnunuzda kusur görmüyorum çünkü.Size yakışıyor..Karakteristik ve çekici bir burun..2.burun ise tek tip burun yani herkes de o burundan var.Herkesin beğenisini farklıdır.Ama siz burnunuzdan çok rahatsız oluyorsanız tabiki de yaptırın.Ama abartı bir burnunuz yok.Ve Muhammet Dilber iyi bir seçim bence.
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim..
Evet çok kemikli eğri büğrü bi burnun yok, sadece yüzüme göre büyük gibi ve uzun...
Aslında herşey kafada bitiyo.. Sana sonuna kadar katılıyorum ama işte ben takmış durumdayım :(

eğer maddi durumun iyiyse, cesaretin varsa. Kesinlikle olmalısın.
Ya maddi durumun öyle çok çok değil bi şekilde toparlayabilirim heralde..
Cesaret konusuna gelince, cesaretliyim ancak tek çekincem ilk hafta nefes alamamak.. Boğulurum ölürüm gibime geliyo, bazen evde burnumu tıkayım biraz öyle durayım diyorum dayanamıyorum, bide nasıl uyucam:(

Sorunlu bir burun göremedim ama ille de yaptırmak istiyorum çünkü kafaya taktım ve bu beni mutsuz ediyor diyorsanız yaptırın. Yaptığınız tasarım çok hoş.

Kızlar selam..
Merhaba burnunuzda bir sorun görünmüyor gayet normal, yüzünüzde sırıtmıyor. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki ameliyat sonucu 2.fotoğraftakine benzemeyebilir birincisi bakıldıgında çene ve dudaklarda da biraz değişim olmuş iki resim aynı değil. ikincisi eğer solunum probleminiz yoksa böyle bir ameliyat sonrasında solunum sorununuz ortaya çıkabilir çünkü öncesine göre baya küçülmüş olacak haliyle solunum yolları kısıtlanacak bu benim görüşüm tabii. bunları da dikkate almanızı öneririm sevgiler :)

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim...
Aslında bir deliğimden çok rahat nefes alabiliyorken, diğerinden çok zorlanıyorum.. Ama diğer tarafından okadar rahat alabiliyorumki diğerinim ayıbını örtüyor açıkçası..

Back
X