- 2 Şubat 2019
- 32
- 2
- 6
- 26
- Konu Sahibi kucukbirmeselevar
-
Merhaba. Ben de 3 ay önce burun ameliyatı oldum ve evet şişlikler iniyor. Burnun tam görüntüsünü alması neredeyse 1 yılı alıyor. 1 ay çok yeni yani. Ben ödemler insin diye masaj yapıyorum günde 3 kere 3’er dakika. En son ödemlerin indiği yer burun ucudur. Merak etmeyin düzelecektir. Benim bile hala ödemlerim oluyor. Dediğim gibi 6 aydan önce tam şeklini kestirmek imkansızYaklasik 1 ay once burun ameliyati oldum burun ucum gulunce bayagi dusuyordu doktor kikirdak ekledi ucuna en cok ince ve cok kalkik olmayan sivri bi burun istemistim fakat burnumun ucunda cok buyuk top goruyorum ve gozume cok kalin geliyor hic mutlu degilim sizce bi kac ay sonra iner mi o top goruntusu degisir mi doktor inicegini soyledi fakat ne kadar degisebilir ki
sizin 1.ay ve 3.ay arasi gozle gorulur fark oldu mu ve doktorum kortizon ignesi yapabilecegimizi soyledi ucu icin siz dusundunuz muMerhaba. Ben de 3 ay önce burun ameliyatı oldum ve evet şişlikler iniyor. Burnun tam görüntüsünü alması neredeyse 1 yılı alıyor. 1 ay çok yeni yani. Ben ödemler insin diye masaj yapıyorum günde 3 kere 3’er dakika. En son ödemlerin indiği yer burun ucudur. Merak etmeyin düzelecektir. Benim bile hala ödemlerim oluyor. Dediğim gibi 6 aydan önce tam şeklini kestirmek imkansız
1 ve 3. Ay arasında ciddi fark oldu. Ben öyle bir şey duymadım hatta doktorum ödemler için krem vs de kullanma dedisizin 1.ay ve 3.ay arasi gozle gorulur fark oldu mu ve doktorum kortizon ignesi yapabilecegimizi soyledi ucu icin siz dusundunuz mu
Şuan aynı durumu bende yaşıyorum burun ucum sanki önceki hali gibi geçecek diyor doktorum beklicez geçmiş olsunYaklasik 1 ay once burun ameliyati oldum burun ucum gulunce bayagi dusuyordu doktor kikirdak ekledi ucuna en cok ince ve cok kalkik olmayan sivri bi burun istemistim fakat burnumun ucunda cok buyuk top goruyorum ve gozume cok kalin geliyor hic mutlu degilim sizce bi kac ay sonra iner mi o top goruntusu degisir mi doktor inicegini soyledi fakat ne kadar degisebilir ki
evet tesekkur ederim kontur yapmadan disari cikmiyorum cok etkiliyor ama keske estetik olmusken kontur yapmak zorunda kalmasak..kalınlık için kısa vadede kontür yapabilirsiniz
evet onceki gibi top ve uzun duruyor tesekkurler size de gecmis olsun sizin ne kadar zaman olduŞuan aynı durumu bende yaşıyorum burun ucum sanki önceki hali gibi geçecek diyor doktorum beklicez geçmiş olsun
29. Gün bugün benimde geçecek diyor doktorum inşallah öyle olur sizin nekadar oldu?evet onceki gibi top ve uzun duruyor tesekkurler size de gecmis olsun sizin ne kadar zaman oldu
aynen benim de 30.gun umarim bi an once topluk yok olur fotograf atma sansiniz var mi29. Gün bugün benimde geçecek diyor doktorum inşallah öyle olur sizin nekadar oldu?
fotografiniz var mi acaba dokgorunuza danistiniz mi o ne dediameliyat olalı 15ay oldu ve burun ucumda kocaman bir top var ve çok uzun duruyor.kalın derili olduğum için zaman alır diyorum ama git gide daha da şişti son zamanlarda.
ben de buz koyuyorum 2haftadır ve baya indi.buzlukta kavanozda kemik sularım vardı o kavanozu 10-15dk burnumun heryerine özellikle şiş bölgelere tutuyorum baya fark etti.normal buz erir diye böyle bi yöntem buldum yeni ameliyatlı olduğunuz için çok bastırmadan bu yöntemi yapabilirsiniz işe yarıyor
fotoğraf paylaşmak istemiyorum ama dr ineceğini söyledi.bu benim ikinci ameliyatımdı ilkinden sonra burun ucum yine çok büyük ve sertti.dr etin sertleştiğini şişlik olmadığını söylemişti ve 2.ameliyatta eti inceltti.sanırım kalın derili olduğu için uyum sağlamakta zorlanıyor ama bu buz olayından ümidim varfotografiniz var mi acaba dokgorunuza danistiniz mi o ne dedi
Üstler inmiş ama uç kısım ödemli inecek merak etme boşuna daha çok değişecekresimde de gordugunuz gibi gunler geciyor fakat sanki burnumun ucu hic duzelmiyor eski burnumdan iri ve ucundaki top buyuk bu inince de sekillenmez di mi? aglamaktan helak oldum artik keske zamani geriye alabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?