- 2 Şubat 2019
- 32
- 2
- 6
- 26
- Konu Sahibi kucukbirmeselevar
-
Merhaba,benim de burun ucundan şikayetim var,uc kısmı kalın ve sarkık duruyor.kadinlar haberiniz oldun basta cok mutsuzdum ama burun cok degisiyor su anla buraya attigim hali cok degisti icinizi rahat tutun
masajla cok degisiyor buyuk bi degisim olduMerhaba,benim de burun ucundan şikayetim var,uc kısmı kalın ve sarkık duruyor.
Sizin ciddi anlamda bir duzelme oldu mu?
Masaj yapıyor musunuz?
Ne güzel,sevindim sizin adınıza.masajla cok degisiyor buyuk bi degisim oldu
Yaa canim senin adina cok sevindim ne kadar zaman olmuştu ameliyat olalikadinlar haberiniz oldun basta cok mutsuzdum ama burun cok degisiyor su anla buraya attigim hali cok degisti icinizi rahat tutun
Tekrar foto atarmisin cnm birde eski hali nasildi bende olcam kalin deri olmamdan dolayi cok korluyorummasajla cok degisiyor buyuk bi degisim oldu
masaj yapinda boyle oluyor gun icinde yine biraz yuvarlaklasiyoYeni halini de atarsan görelim canım.
Gerçekten öyle yüzüm bile haşa değişiyor kaç ay oldu sizinkadinlar haberiniz oldun basta cok mutsuzdum ama burun cok degisiyor su anla buraya attigim hali cok degisti icinizi rahat tutun
Çok güzel olmuş nasıldı önceki hali korkuta sizi neydimasaj yapinda boyle oluyor gun icinde yine biraz yuvarlaklasiyo
ucu cok fazla toptu yine topluk var sabahlari falan ama aksam iyice masaj yapinca bu hali aliyor odem gectikce boyle kalicagini umuyorum 1.5 ayi biraz gectiÇok güzel olmuş nasıldı önceki hali korkuta sizi neydi
Su an cok iyi gorunuyor okadar dogalki darisi banamasaj yapinda boyle oluyor gun icinde yine biraz yuvarlaklasiyo
Ay birde oylemi oluyorameliyat olanlar sizin de gunduz farkli aksam farkli mi burnunuz
Kesinlikle sabah hafif şiş öğlen dışarda soğukta bi güzel oluoakşam sanki sıcakta yine değişio tam bir yılda ancak oturacak belli olduameliyat olanlar sizin de gunduz farkli aksam farkli mi burnunuz
ben sicakta aksam daha cok seviyorum sanki iyice iniyor ama gun icinde sogujtan iyice sisiyorKesinlikle sabah hafif şiş öğlen dışarda soğukta bi güzel oluoakşam sanki sıcakta yine değişio tam bir yılda ancak oturacak belli oldu
Hava güzelken daha iyi oluo benimde bazen cok iyi bazen şiş değişik bir durum yaben sicakta aksam daha cok seviyorum sanki iyice iniyor ama gun icinde sogujtan iyice sisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?