işaret koymak gibi mi abla?muhtemelen gelin yorganı diye dikilmiş.hemen ters yorumlamayın.kaynananı arayıp sorabilirsin.sonuçta görülecek bir şey
üzerinde zaten nevresim takımı çekiliydi kayınvalidem nevresimini çekip getirmişti.Carsaf gecirirken görmediniz mi ki on gün kullandiniz? Esinize kesinlikle gösterin, bilsin oda... Fazlada inanmayin böyle seylere... Allah Bebeginizi sagsaglim kucaginiza almayi nasip etsin...
olabilir yani.kırmızı kurdela ile nasıl büyü olabilir ki.açık açık görünürken.bence arayıp sorsun kaynanasına.işaret koymak gibi mi abla?
kayınvalidemle aram iyi ama kayınpederim benden pek hoşlanmıyor daha öncede onunla ilgili konu açmıştım zatenbilinçli bir dikilmş gibi duruyor.kayınvalidenle aran nasıl.belkide evliliğiniz güzel gitsin diye büyü yapmıştır.hemen olumsuzu düşünme canım
ama senin nasıl olsa nevresim değiştireceğini bile bile bu akılsızlığı yapmaz bence. en azından içine falan dikerdi.üzerinde zaten nevresim takımı çekiliydi kayınvalidem nevresimini çekip getirmişti.
valla abla ben anlamam bu büyü işinden zaten inanmam da. Gerçekten nefesi kuvvetli olan insan böyle bir pisliğe bulaşmaz. Bulaşan inançsız insanların para tuzağından başka bir şey değil.olabilir yani.kırmızı kurdela ile nasıl büyü olabilir ki.açık açık görünürken.bence arayıp sorsun kaynanasına.
değil mi,niye akla hep kötülük gelir.üstelik iyi anlaşırkenGelin çeyizine kırmızı kurdele bağlanır, ben kendi çeyizimin her yerine kırmızı kurdele taktım.. Onlar da öyle bişey yapmış olabilirler aklınız biraz iyiye çalışsın durduk yere kimseyi suçlamayın.
ebru büyü mü yaptın diye sorulmaz her halde.bu kurdelanın bir anlamı var mı diye sorulabilirKayınvalidenize sorarsanız çok büyük kriz çıkar evde.
İftirayla suçlanabilirsiniz.
Eşiniz de annesine söylerse yine aynı şeyler olur.
Aranız soğur.
Ters bir durum olmadığına göre susun bence.
Allaha sığının.
O dilemezse hiçbirşey olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?