• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce büyütüyor muyum yoksa kıskanmakta haklı mıyım?

Fistikezmesi7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2017
84
93
3
34
Erkek arkadaşım yabancı dilini geliştirmeye çalışıyor bu sebeple yabancıların birbirleriyle muhabbet edebildiği bir internet sitesinde tanıştığı insanlarla site üzerinden sohbet ediyor. Sohbet ettiği kişilerin hepsi kız. Benden önce bu tarz platformlardan tanışıp numarasıni bildiği whatsapp uzerinden iletisim kurduğu bir iki kişi de var. Benden sonra tanişıp numarasinı aldigi ya da eklediği kimse yok. Kıskandığımı belli ettim ancak silmesini söylemedim. Ona yansıtmak istemesem de arada kendi kendime tripleniyorum. Elbetteki herkesin karakteri, ilişkisi ve yaşantısı farklıdır ama sizce bu kıskanılması gereken ve müdahale edilmesi gereken bir durum mu? Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?
GÜNCELLEME: Bu hesabin şifresi bende var dün bir suredir muhabbet ettigi bir kiz numarasini istemis whatsapptan konusmak icin. Ben gordum mesaji henuz girmemisti o ama caktirmadim. Baktim bugun yazdi su kiz varya numarami istedi diye. Eee dedim. Vereyim mi dedi ve piskin piskin güldü. Dayanamadım saydırdım ve çıktım.

Son düzenleme:
Erkek arkadaşım yabancı dilini geliştirmeye çalışıyor bu sebeple yabancıların birbirleriyle muhabbet edebildiği bir internet sitesinde tanıştığı insanlarla site üzerinden sohbet ediyor. Sohbet ettiği kişilerin hepsi kız. Benden önce bu tarz platformlardan tanışıp numarasıni bildiği whatsapp uzerinden iletisim kurduğu bir iki kişi de var. Benden sonra tanişıp numarasinı aldigi ya da eklediği kimse yok. Kıskandığımı belli ettim ancak silmesini söylemedim. Ona yansıtmak istemesem de arada kendi kendime tripleniyorum. Elbetteki herkesin karakteri, ilişkisi ve yaşantısı farklıdır ama sizce bu kıskanılması gereken ve müdahale edilmesi gereken bir durum mu? Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?

sitede erkek yok mu?
niye hep kızlarla muhabbet halinde?
hani bir kısmı kız bir kısmı erkek olsa sorun yok ama hepsi kız olursa burada masum bir durum göremedim ben aranıyor gibi...

Ben olsam kıskanırdım. Dil gelistirmek istiyorsa dil kursuna gitsin, tanımadıgı kızlarla sohbet etmesine gerek yok. Ya da ingilizceyi gelistiren-pekistiren tek taraflı siteler arastırsın, mutlaka bulacaktır.

Kıskanç yurdum kadını eşini sevgilisini kadın gölgesinden kıskanırken birde kadınlarla yazışıyor
Hadım ederler adamı vallahi:)
Abartılacak derecede kıskanç biri değilim ancak kendi zaman zaman kıskançlıklar yapıyor herhangi bir erkekle muhabbetimi gördüğü zaman. Ben mi hata ediyorum kıskanmaya da bir sınır cekmek ona kendine ait bir alan bırakmaya çalışmak yanlış mı acaba diyorum. Bazı şeylerden rahatsızlik duymak kıskanmak sahiplenmek aşkın sevmenin doğasında var tabi her şey dozunda.

Dil geliştirmek internette sohbetten çok bire bir görüşmede daha etkili olabiliyor.İlla ki sohbet edecem diyor ise erkekler de var sohbet edecek bende bu konuda biraz tutucuyumdur.
O tarz sitelerde genelde kızlar erkeklere erkekler kızlara yazıyor maalesef. Muhabbet edecek çok fazla hemcinsini bulamaz. Hafiften kıskanıp tedirgin olduğumu anladı şifresini de verdi gerçi. Çok kısıtlamalarda bulunup sıkıcı görünmekte istemiyorum bilemedim.

Abartılacak derecede kıskanç biri değilim ancak kendi zaman zaman kıskançlıklar yapıyor herhangi bir erkekle muhabbetimi gördüğü zaman. Ben mi hata ediyorum kıskanmaya da bir sınır cekmek ona kendine ait bir alan bırakmaya çalışmak yanlış mı acaba diyorum. Bazı şeylerden rahatsızlik duymak kıskanmak sahiplenmek aşkın sevmenin doğasında var tabi her şey dozunda.
Birinin hen dişi hem erkek arkadaşı olabilir arkadaşlık kavramı ile ilişkisini ayırt edemeyen biri ile ilişkiniz zaten olmasın
Ben burada o kadar aşırılar okudum ki
Bazen yoldan geçerken bile burdaki kadınların yorumlarını hatırlayıp
Kızım bakma önüne dön yanındaki saatli bomba olabilir diyorum kendi kendime

sitede erkek yok mu?
niye hep kızlarla muhabbet halinde?
hani bir kısmı kız bir kısmı erkek olsa sorun yok ama hepsi kız olursa burada masum bir durum göremedim ben aranıyor gibi...
Erkekler de var tabi ama yazanlara cevap verdim hiçbiri benim arayıp bulup yazdığım insanlar değiller diyor. O siteyi önceden ben de kullanmıştım genelde erkekler kızlara kızlar erkeklere yazıyor hemcinslerinden fazla cevap gelmiyor yine de ben konusacak pratik yapacak bir iki hemcinsimi bulmuştum o zamanlar.

Erkekler de var tabi ama yazanlara cevap verdim hiçbiri benim arayıp bulup yazdığım insanlar değiller diyor. O siteyi önceden ben de kullanmıştım genelde erkekler kızlara kızlar erkeklere yazıyor hemcinslerinden fazla cevap gelmiyor yine de ben konusacak pratik yapacak bir iki hemcinsimi bulmuştum o zamanlar.

hemcinslere yazılmıyorsa demek ki insanların yabancı dil ayağına kendine sevgili aradığı bir yer demektir. yoksa derdi dil olan insan hemcinsleriyle de konuşur karşı cinsle de.

Birinin hen dişi hem erkek arkadaşı olabilir arkadaşlık kavramı ile ilişkisini ayırt edemeyen biri ile ilişkiniz zaten olmasın
Ben burada o kadar aşırılar okudum ki
Bazen yoldan geçerken bile burdaki kadınların yorumlarını hatırlayıp
Kızım bakma önüne dön yanındaki saatli bomba olabilir diyorum kendi kendime
Haklısınız. Ben sizi anladım. Yorumlarınız için teşekkürler. Ne erkek ne kadın kıskançlığı abartmayacak ama fazla rahata da fazla hoşgörüye de gelmiyor erkekler.

hemcinslere yazılmıyorsa demek ki insanların yabancı dil ayağına kendine sevgili aradığı bir yer demektir. yoksa derdi dil olan insan hemcinsleriyle de konuşur karşı cinsle de.
Evet maalesef herkesin arayışı farklı o sitede. Zaten sayfalarında orada bulunma amaclarını açıkça belirten opsiyonlar bulunuyor. Arkadas edinmek, yabanci dilimi gelistirmek, birini bulmak gibi :oha:

Haklısınız. Ben sizi anladım. Yorumlarınız için teşekkürler. Ne erkek ne kadın kıskançlığı abartmayacak ama fazla rahata da fazla hoşgörüye de gelmiyor erkekler.
Ben teşekkür ederim bende yorum yaparken mutlu oluyorum.
Size katılmıyorum hele bu aşamada rahat bırakın karşınızdakini ki ne olduğunu ne kadar güvenebileceğinizi daha iyi anlarsınız nacizane tavsiyem

Ben teşekkür ederim bende yorum yaparken mutlu oluyorum.
Size katılmıyorum hele bu aşamada rahat bırakın karşınızdakini ki ne olduğunu ne kadar güvenebileceğinizi daha iyi anlarsınız nacizane tavsiyem
Şuan takipteyim zaten tepki vermiyorum. Rahatsız olduğumu anlayınca şifresini vermişti bakmam dedim ama dayanamadım baktım. Muhabbet ettiği kızlardan biri numarasını istemiş. Mesajı henüz görmemiş. Ben de bir şey demedim. Ama numarasini verdigini gorursem bu sefer tepkimi koyarım. Oncekilere bir sey demedim ama sonrasinda bu sekilde devam etmemesini rica etmistim. Merakla bekliyorum ne yapacagini.

Back
X