- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi Meralmeryemm
Hayrına maske ya da eldiven dagittir kardeş Allah kurtarmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net adam ayrılır uzaklıga alıs dıyıp uzak davranmazEn azından dürüst ve net adam yani.. ne oyaliyo ne kandiriyo. Olması gereken de bu
Konubsahibine demis ya evlendikten sonra ailemle yasariz 3 yil diye o konuda net yani.. kararınida ver demiş ayrılması gereken konu sahibi olmalı bu konuşmalardan sonra.. hâlâ ayrılmayana uzaklığa alış demiş tabiN
Net adam ayrılır uzaklıga alıs dıyıp uzak davranmaz
Evet aıle ile yasamada net ona lafım yok.Konubsahibine demis ya evlendikten sonra ailemle yasariz 3 yil diye o konuda net yani.. kararınida ver demiş ayrılması gereken konu sahibi olmalı bu konuşmalardan sonra.. hâlâ ayrılmayana uzaklığa alış demiş tabi
Konu sahibinin ayrılması gerekirdi ilgisiz davranmasi filan gerekirdi normal de ama böyle bir teklife rağmen adamın derdinde..uzaklaşan kacan adam olmus gene tam tersi olmasi gerekirken. Israr etsin hatta bile bile evlensin 3 yil ayni evde kalsin akli basina gelir belki.. yahu yaglasana topuklari agir kurallarmış.. o hirbo bi aşık olsun ölsün birsin de bakam umurunda oluyor mu ağır kurallar..Evet aıle ile yasamada net ona lafım yok.
Enteresan ılıskıler yasolin![]()
Aynen oyle.Konu sahibinin ayrılması gerekirdi ilgisiz davranmasi filan gerekirdi normal de ama böyle bir teklife rağmen adamın derdinde..uzaklaşan kacan adam olmus gene tam tersi olmasi gerekirken. Israr etsin hatta bile bile evlensin 3 yil ayni evde kalsin akli basina gelir belki.. yahu yaglasana topuklari agir kurallarmış.. o hirbo bi aşık olsun ölsün birsin de bakam umurunda oluyor mu ağır kurallar..
Evet oda ixke dedi gelip yapamazsan ben sana söylemiştim dedihem kararını sen ver ben varım diyip hem de ağır adetlerden bahsetmesi tuhaf.
yani buraya gelip ailemle yaşayacaksan sen bilirsin, yarın öbür gün şikayet edersen de hatırlatırım diyor açık açık.
olmaz derseniz de ayrılığın sorumluluğunu size atacak.
sinir oluyorum bu tatlı su kurnazı erkeklere.
Hakkarililer adetleri değişmiyorKonu sahibinin ayrılması gerekirdi ilgisiz davranmasi filan gerekirdi normal de ama böyle bir teklife rağmen adamın derdinde..uzaklaşan kacan adam olmus gene tam tersi olmasi gerekirken. Israr etsin hatta bile bile evlensin 3 yil ayni evde kalsin akli basina gelir belki.. yahu yaglasana topuklari agir kurallarmış.. o hirbo bi aşık olsun ölsün birsin de bakam umurunda oluyor mu ağır kurallar..
Net evet. Az yazacagina ayrilsaydi keşkeEn azından dürüst ve net adam yani.. ne oyaliyo ne kandiriyo. Olması gereken de bu
Ayriliyim die yol yapmış gibiKonubsahibine demis ya evlendikten sonra ailemle yasariz 3 yil diye o konuda net yani.. kararınida ver demiş ayrılması gereken konu sahibi olmalı bu konuşmalardan sonra.. hâlâ ayrılmayana uzaklığa alış demiş tabi
Nisanliyken eskiden o zaman dw aynı eve girecekti. Abisi de evlendi musa tasinicak dedi sonra tasinmamislar adeti yapmayan da var. Hakkarili oldukları icin adetleri değişmiyor kolay kolqyKonu sahibinin ayrılması gerekirdi ilgisiz davranmasi filan gerekirdi normal de ama böyle bir teklife rağmen adamın derdinde..uzaklaşan kacan adam olmus gene tam tersi olmasi gerekirken. Israr etsin hatta bile bile evlensin 3 yil ayni evde kalsin akli basina gelir belki.. yahu yaglasana topuklari agir kurallarmış.. o hirbo bi aşık olsun ölsün birsin de bakam umurunda oluyor mu ağır kurallar..
Olabilir ayril gitsin bence 3 gün çekeceğin aşk acısı ailesiyle yaşadığında cekeceginden kat kat iyidir yaniAyriliyim die yol yapmış gibi
Nisanliyken eskiden o zaman dw aynı eve girecekti. Abisi de evlendi musa tasinicak dedi sonra tasinmamislar adeti yapmayan da var. Hakkarili oldukları icin adetleri değişmiyor kolay kolqy
Evet ama sorun olmus kalmamalari. Uc yil sonra istediğin yere gidiyosun ayri. Ben sordum adetleri degismicek dediIşte istemeyen yapmayabiliyormuş bu adeti demek ki bu adam da seni gerçekten sevse değer verse bu adet konusunda baskı kurmaz. dimi zorlamaz yani ayn evdeyse olur kabul ermezsen olmaz gibisinden